• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امیدواری به سایت 12dailypro

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز که در 12daily عضو هستید . خوشبختانه در سایتهای مونیتورینگ مربوط به سایتهای سورف آرای مثبت مربوط به 12daily رو به افزایش میباشد و اکثرا از اینکه پولهایشان را در حسابهای جدید دریافت نموده اند راضی هستند.
این هم لینک مربوط به سایت مونیتورینگ:

http://www.autosurfmonitor.com/?a=details&lid=15

در ضمن آن دسته از افرادی که در این رای گیری ناراضی هستند اکثرا از قوانین 12daily تخلف کرده اند . حالا یا به صورت سهوی و یا عمدی که حساب آنها در 12daily فریز شده است.

و آن دسته از افرادی که در سایت 12 دیلی عضو نیستند میتوانند ابتدا یه حساب EMO برای خود دست و پا کنند و سپس ایگولد خود را به آن منتقل نمایند و با EMO خودشان را آپگرید نمایند .
پس اگر میخواهید در 12daily ثبت نام نمائید از طریق بنر زیر میتوانید این کار را انجام دهید.
سپس میتوانید با باز کردن یه حساب EMO با این لینک : https://www.emocorp.com به کار خودتان ادامه دهید.

البته سایت 12daily این پیام را داده که حساب EMO از هفتهء آینده به لیست حسابهای پرداختی اضافه خواهد شد.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگم چند دفعه تکرار می کنی؟

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Dj--Aligator :
اين 12 ديلي كه پول ما رو بالا كشيد!!
پول من و شما رو بالا نکشیده. بلکه شما اگر پولتان در حالت pending است هم میتوانید با همان آپگرید نمائید و یا آن را به حساب EMO خودتان بریزید. فقط کافیست که در سایت EMO یه حساب باز کنید و ایمیل خودتان را در جایی که 12daily از شما برای EMO میخواهد وارد کنید.

هیچوقت نا امید نباشید . حتی اگر 1% شانس داشته باشید. من با پولم که 264 دلار بود پولم را دوباره به جریان انداختم و با همان خودم را آپگرید کردم.​

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از taak :
ببخشید. چه چیزی رو چند دفعه تکرار میکنم؟
خوشبختانه در سایتهای مونیتورینگ مربوط به سایتهای سورف آرای مثبت مربوط به 12daily رو به افزایش میباشد...

الا آخر...

hyip2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان لطفا یکی بگه چرا نمیشه تو 12dp seting account ایگولد را به ایمو تبدیل کرد

چرا دائم error میده...............

من به ترتیب name , EMO account , email , pass را وارد میکنم

Taak عزیز لطفا جواب بدی:( د tnx

بالا