بايد با سرچ پيدا بشه.به نقل از dashamir :كسي جايي را بلد است كه ام تي سه رايگان ارائه كند ؟ سرويس وبلاگ كه ام تي 3 رايگان بدهد ... مثل weblogs.us اما هم ام تي 3 باشد براي تست و هم يك كم سرپاتر از اينجا باشد ... ؟
مهیار جان باکست پر بودبه نقل از mahiar0 :سلام
اقا من اين لينك دانلود ام تي 3 رو كسي نداره از كجا دانلود كنم
لينك مستقيم
مهرداد الان خالي باكمبه نقل از mehrdad1355 :مهیار جان باکست پر بود
من نصب ام تی 3 رو بلد نیستم
اره میشه که چند نفر با چند ایدی مختلف بنویسن ولی تو ورژن 3 دادای محدودیت یک نویسنده و 3 بلاگ هستی! بیشتر هم میتونی داشته باشی ولی حد قانونی بدون لاینسش همینه!
میتونی از ورد پرس استفاده کنی که همون کارا رو میتونی بکنی! یک بلاگ و هر چندتا نویسنده که بخواهی!http://www.movabletype.org/get_movable_type_personal.shtml
اون ورژن
Limited Free Version
باید یک فرم رو تایید و ثبت نام کنی-این فرم
https://secure.sixapart.com/t/store?__mode=confirm
خالیه؟؟:blink::blink::blink::blink::blink:به نقل از mahiar0 :مهرداد الان خالي باكم
اقا هر دو لينك براي من فيلتره
يه پي ام بده
شر مندهبه نقل از dashamir :آقااا چرا بحث رو عوض مي كنيد ! اون بالا واسه تاپيك باز كردن امكانات گذاشتند ! اينجا قرار بود يكي بياد سرويس دهنده ي ام تي مجاني معرفي كنه ....
لینک درسته مهیار جان! من خودم تست کردم منتها باید ثبت نام کنی و عضو بشی و بعد در اکانت خودت وارد و دانلود کنی! و اگرنه لینکها هیچ موردی نداره و من تست کردمبه نقل از dashamir :آقااا چرا بحث رو عوض مي كنيد ! اون بالا واسه تاپيك باز كردن امكانات گذاشتند ! اينجا قرار بود يكي بياد سرويس دهنده ي ام تي مجاني معرفي كنه ....
مي بخشيد مهرداد جان قبل از اين كه اديت كنم شما پيست رو زدي الان دارم دانلود مي كنمبه نقل از mehrdad1355 :لینک درسته مهیار جان! من خودم تست کردم منتها باید ثبت نام کنی و عضو بشی و بعد در اکانت خودت وارد و دانلود کنی! و اگرنه لینکها هیچ موردی نداره و من تست کردم
ام تی رو قبلا ها براوه تولز رایگان می داد منتها هر چند ماه اوضاعشون خیط می شد!
رو بعضی سرورهای فری هم میتونی ام تی 3 نصب کنی منتها یک ایرادی که داره اینه این سایتهای فری یا فیلتر شدن یا به زودی میشن!
بری یه هاست و دامین بگیری راحت تر هست! الان دیگه با 12 تومن هم هاست و دامین برای ام تی هم می تونی داشته باشی
1.4 مگبه نقل از mahiar0 :مي بخشيد مهرداد جان قبل از اين كه اديت كنم شما پيست رو زدي الان دارم دانلود مي كنم
چرا اون سايت ها فيلتر ميشن مگه ام تي چيه ؟
حجم اين ام تي 3 چند مگه ؟ هنوز تمام نشده 800 kb