حسین hosein
Registered User
دوستان تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل که حتما سیم کارت رایتل ساپورت کنه و به طوری کلی تبلت خوبی هم از نظر امکانات باشه چند هستش و چه مدلی هست ؟
سلام عزیز. به نظر من Ipad 4 Mini-16GB 4G با قیمت حدودی 1700000 تومان تهیه کنید. رایتل رو به راحتی(راحت تر از آندروید) ساپورت می کنه. من تبلت زیاد داشتم. واقعا آی پد یه چیز دیگست.دوستان تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل که حتما سیم کارت رایتل ساپورت کنه و به طوری کلی تبلت خوبی هم از نظر امکانات باشه چند هستش و چه مدلی هست ؟
سلام عزيز. در خصوص اينكه Ipad Air صفحه نزديك به 10 اينچ داره و طراحي بهتر و ظريفتري داره حرفي نيست. اما قيمت 16 گيگش نسبت به مدلي كه بنده معرفي كردم حدود 400000 تومان گرونتره. ضمنا 16 گيگ براي كارهاي معمولي و بازي در حد متعارف كم نيست. اما اگر بخوان بازيهاي حجيم روز كه هر كدوم در حد چند گيگه رو نصب كنن ، من خودم 32 گيگشو داشتم و كم آوردم. ايشون مي خوان كمترين مبلغ رو بدن و بنده بر همين اساس بهشون اين مدل رو پيشنهاد كردم. والا IPad Air معلومه كه از برخي جهات بهتره.ipad mini retina 16gig cellular قیمت حدود ۱۷۲۰ اینا باشه
ولی اینو درنظر بگیر که ۱۶ گیگ خیلی کمه مخصوصا برا ایپد
یکم بزار روش ۳۲ بگیر
یا اگه صفحش کوچیکه ایر بخر
والا بحث اير نيست گفتم اگه بخوان بيشتر هزينه كننسلام عزيز. در خصوص اينكه Ipad Air صفحه نزديك به 10 اينچ داره و طراحي بهتر و ظريفتري داره حرفي نيست. اما قيمت 16 گيگش نسبت به مدلي كه بنده معرفي كردم حدود 400000 تومان گرونتره. ضمنا 16 گيگ براي كارهاي معمولي و بازي در حد متعارف كم نيست. اما اگر بخوان بازيهاي حجيم روز كه هر كدوم در حد چند گيگه رو نصب كنن ، من خودم 32 گيگشو داشتم و كم آوردم. ايشون مي خوان كمترين مبلغ رو بدن و بنده بر همين اساس بهشون اين مدل رو پيشنهاد كردم. والا IPad Air معلومه كه از برخي جهات بهتره.
به نظر من که ارزش خرید ندارهببخشید تو تایپیک دوست عزیزمون سوال میکنم کسی میدونه ایپد 1 64گیگ سیمکارت خور چجوریه اخه طرف پول لازمه میگه 750 تومن میشه مشخصاتشو یه نفر لینک بده ببینم چیه تا حداکثر ایو اس چند ساپورت میکنه وایا ارزش خرید داره یا نه