• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب ایپد اپل

حسین hosein

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل که حتما سیم کارت رایتل ساپورت کنه و به طوری کلی تبلت خوبی هم از نظر امکانات باشه چند هستش و چه مدلی هست ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان تصمیم گرفتم یه آیپد بخرم حالا میخوام ببینم پایین ترین قیمت از یه آیپد اپل که حتما سیم کارت رایتل ساپورت کنه و به طوری کلی تبلت خوبی هم از نظر امکانات باشه چند هستش و چه مدلی هست ؟
سلام عزیز. به نظر من Ipad 4 Mini-16GB 4G با قیمت حدودی 1700000 تومان تهیه کنید. رایتل رو به راحتی(راحت تر از آندروید) ساپورت می کنه. من تبلت زیاد داشتم. واقعا آی پد یه چیز دیگست.

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
ipad mini retina 16gig cellular قیمت حدود ۱۷۲۰ اینا باشه
ولی اینو درنظر بگیر که ۱۶ گیگ خیلی کمه مخصوصا برا ایپد
یکم بزار روش ۳۲ بگیر
یا اگه صفحش کوچیکه ایر بخر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ipad mini retina 16gig cellular قیمت حدود ۱۷۲۰ اینا باشه
ولی اینو درنظر بگیر که ۱۶ گیگ خیلی کمه مخصوصا برا ایپد
یکم بزار روش ۳۲ بگیر
یا اگه صفحش کوچیکه ایر بخر
سلام عزيز. در خصوص اينكه Ipad Air صفحه نزديك به 10 اينچ داره و طراحي بهتر و ظريفتري داره حرفي نيست. اما قيمت 16 گيگش نسبت به مدلي كه بنده معرفي كردم حدود 400000 تومان گرونتره. ضمنا 16 گيگ براي كارهاي معمولي و بازي در حد متعارف كم نيست. اما اگر بخوان بازيهاي حجيم روز كه هر كدوم در حد چند گيگه رو نصب كنن ، من خودم 32 گيگشو داشتم و كم آوردم. ايشون مي خوان كمترين مبلغ رو بدن و بنده بر همين اساس بهشون اين مدل رو پيشنهاد كردم. والا IPad Air معلومه كه از برخي جهات بهتره.

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
سلام عزيز. در خصوص اينكه Ipad Air صفحه نزديك به 10 اينچ داره و طراحي بهتر و ظريفتري داره حرفي نيست. اما قيمت 16 گيگش نسبت به مدلي كه بنده معرفي كردم حدود 400000 تومان گرونتره. ضمنا 16 گيگ براي كارهاي معمولي و بازي در حد متعارف كم نيست. اما اگر بخوان بازيهاي حجيم روز كه هر كدوم در حد چند گيگه رو نصب كنن ، من خودم 32 گيگشو داشتم و كم آوردم. ايشون مي خوان كمترين مبلغ رو بدن و بنده بر همين اساس بهشون اين مدل رو پيشنهاد كردم. والا IPad Air معلومه كه از برخي جهات بهتره.
والا بحث اير نيست گفتم اگه بخوان بيشتر هزينه كنن
ولي جدا ١٦ كمه چون ١٣ گيگ در دسترسه اگه موزيك هم بزنن جدا جاي خيلي كمي مي مونه
به تجربه مي گم ١٦ مخصوصا برا ايپد كمه
ارزش داره ٣٠٠ بزارن روش و ٣٢ گيگ بگيرن

Sent from my iPad using Tapatalk

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
به عنوان کسی که 5 ساله مشتری اپل هست عرض میکنم
با 16 گیگ محصولات اپل مخالفم
وقتی وارد دنیای برنامه های پر زرق و برق IOS میشی دیگه نمیشه خود رو کنترل کرد
به زودی از خرید 16 گیگ پشیمون میشی
بازم هرچی خودت میدونی از ما گفتن بود

rezapk96

Registered User
لایک‌ها
38
ببخشید تو تایپیک دوست عزیزمون سوال میکنم کسی میدونه ایپد 1 64گیگ سیمکارت خور چجوریه اخه طرف پول لازمه میگه 750 تومن میشه مشخصاتشو یه نفر لینک بده ببینم چیه تا حداکثر ایو اس چند ساپورت میکنه وایا ارزش خرید داره یا نه

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
ببخشید تو تایپیک دوست عزیزمون سوال میکنم کسی میدونه ایپد 1 64گیگ سیمکارت خور چجوریه اخه طرف پول لازمه میگه 750 تومن میشه مشخصاتشو یه نفر لینک بده ببینم چیه تا حداکثر ایو اس چند ساپورت میکنه وایا ارزش خرید داره یا نه
به نظر من که ارزش خرید نداره
نمیگم اگه بخواید از جای دیگه بخرین ارزون تر هست ولی حرف من اینه که در کل ارزش نداره

بالا