• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بين سه گوشي خوب(موندم كدومو بخرم)

انتخاب بين سه گوشي_____ موندم میتونید کمکم کنید؟

• [url]www.tarahanco.com[/url]

Votes: 1 100.0%
  • [email][email protected][/email]

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    1
  • Poll closed .

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام (چون تو جمعتون تازه واردم خودمو معرفي ميكنم اسم من مصطفي است با نيك نيم دايي مصي مدير و طراح سايت www.tarahanco.com ) :blush: :D

راستش موندم بينه سه تا گوشي كه شرح ميدم نوكيا 3230 يا نوكيا 6630 يا سامسونگ d500 از امكانات شون كاملان خبر دارم فقط نميدونم ماكسيموم رمي كه ميشه روش اضافه كرد ماله كدومش بيشتره mmc :cool:

واينكه آيا از نظر تنوع نرم افزار كدامشون بيشتر قابليت داره (آخه من تو هر سايتي رفتم بعضي از مدل هارو قيد كرده بود و باسه بقيه مدل ها اخطار داده بود . يعني امكانش هست كه مثلان اون نرم افزار هايي كه ميخوام روش نصب نشه؟ :wacko:

و يه چيز ديگه من يه جا 3230 ديدم با دوربين 1.3 مگاپيكسلي آيا اين واقعيت داره راستي قابش هم قرمز بود :f34r:

خيلي ممنون ميشم اگه زودتر جوابمو بدين از راهنمايي تون هم قبلا متشكرم ;)

فایل های ضمیمه

• 10005.jpg
    10005.jpg
    4.7 KB · نمایش ها: 35
  • 10201.jpg
    10201.jpg
    3.6 KB · نمایش ها: 52
  • 10209.jpg
    10209.jpg
    4.4 KB · نمایش ها: 29

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آقا مصطفی، خیلی خوش اومدی.

خوب بود قبل از این که این تاپیک رو ایجاد می کردی یه جستجوی کوچیکی می کردی. در مورد این سه تا گوشی همین الآن چندتا تاپیک تو صفحه اول وجود داره. جواب بیشتر سئوالاتون هم قبلن داده شده.

اما از اون جایی که این تاپیکا تا حصول نتیجه پابرجا می مونن خیلی کوتاه بگم:
اولی و دمی تا 1GB و سومی هم 96 مگابایت حافظه داخلی داره که قابل ارتقا هم نیست.

تنوع نرم افزاری دو مدل اول قابل مقایسه با سومی نیست.

3230 قرمز هم وجود داره ولی همه شون 1.2 مگاپیکسلی ان.

Nvidia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا 6630 كه خيلي بهتره! :)

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
آقا مصطفی، خیلی خوش اومدی.

خوب بود قبل از این که این تاپیک رو ایجاد می کردی یه جستجوی کوچیکی می کردی. در مورد این سه تا گوشی همین الآن چندتا تاپیک تو صفحه اول وجود داره. جواب بیشتر سئوالاتون هم قبلن داده شده.

اما از اون جایی که این تاپیکا تا حصول نتیجه پابرجا می مونن خیلی کوتاه بگم:
اولی و دمی تا 1GB و سومی هم 96 مگابایت حافظه داخلی داره که قابل ارتقا هم نیست.

تنوع نرم افزاری دو مدل اول قابل مقایسه با سومی نیست.

3230 قرمز هم وجود داره ولی همه شون 1.2 مگاپیکسلی ان.
سلام دادا xplod من قبلا همه تاپيك هاتون رو خوندم اينو مطمئن باش بعدشم اگه دقت كني مطلب من كه پست شد بعدش اين مبحث باز شد . بيخيال
مطمئني كه تا 1gb ساپورت ميكنن؟ آخه دوستم 7610 داره ميگه اگه بيشتر از 256 بندازم هنگ ميكنه
در مورد 1.3 مگاپيكسل بودنش البته 3310 ها اينجا رو بيبين
بعدشم تنوع نرم افزاري بيشتر منظورم 3230بود چون كمتر برنامه اي ديدم كه با 3230 جور باشه
راستي يه موضوع جديد اينكه توي 6630 پلاستيكي و بقيه مدلهل مثلا 3230 آلومنيوم صحت داره اگه داره چقدر مهمه اين موضوع؟ ممنونم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
- 7610 از لحاظ میزان پشتیبانی از حافظه مشکلی نداره و شما از rs-MMC 2GB هم می تونی استفاده کنی. اما نکته ای که هست اینه که از 256مگابایت به بالا در کارت های معمولی سرعت اون در گوشی افت پیدا می کنه و برای خرید کارت های بالاتر از 256 مگابایت باید دقت کرد که اولا از مارک های معتبر تهیه بشه و ثانیا سرعت انتقال اطلاعات حداقل 2MB/Sec باشه. مارک هایی مثل Transcend و PQI.

- در مورد دوربین: تفاوت 1.2 و 1.3 چندان قابل توجه نیست ولی اگه دقیق بخوای دوربین 3230 با رزولوشن 1280*960 عکس برداری می کنه که میشه 1.22 مگا پیکسل. اما رزولوشن دوربینهای 1.3 مگاپیکسلی 1280*1024 ـه. البته اگه دقت کنی پشت گوشی هم عدد 1.2 MegaPixel درج شده.

- از لحاظ سازگاری نرم افزاری هم 7610 و هم 3230 از سیستم عامل Symbian OS 7.0 Series 60 SE استفاده می کنن. از نظر سخت افزاری هم تقریبا یکی اند برای همین نباید مشکلی خاصی وجود داشته باشه.

- در مورد پلاستیکی یا آلومینیومی بودن داخل اونها هم اطلاعی ندارم.

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
- 7610 از لحاظ میزان پشتیبانی از حافظه مشکلی نداره و شما از rs-MMC 2GB هم می تونی استفاده کنی. اما نکته ای که هست اینه که از 256مگابایت به بالا در کارت های معمولی سرعت اون در گوشی افت پیدا می کنه و برای خرید کارت های بالاتر از 256 مگابایت باید دقت کرد که اولا از مارک های معتبر تهیه بشه و ثانیا سرعت انتقال اطلاعات حداقل 2MB/Sec باشه. مارک هایی مثل Transcend و PQI.

- در مورد دوربین: تفاوت 1.2 و 1.3 چندان قابل توجه نیست ولی اگه دقیق بخوای دوربین 3230 با رزولوشن 1280*960 عکس برداری می کنه که میشه 1.22 مگا پیکسل. اما رزولوشن دوربینهای 1.3 مگاپیکسلی 1280*1024 ـه. البته اگه دقت کنی پشت گوشی هم عدد 1.2 MegaPixel درج شده.

- از لحاظ سازگاری نرم افزاری هم 7610 و هم 3230 از سیستم عامل Symbian OS 7.0 Series 60 SE استفاده می کنن. از نظر سخت افزاری هم تقریبا یکی اند برای همین نباید مشکلی خاصی وجود داشته باشه.

- در مورد پلاستیکی یا آلومینیومی بودن داخل اونها هم اطلاعی ندارم.
آقا خيلي ممنون واقعا لطف داري
اگه ميشه در مورد رم ها توضيح بدين مثلا (مدل هايي كه مارك هاي معروف مثلolympos kingston , ) زدن براي كارهاي خاصي در نظر گرفته شدن؟ چون شكل ظاهري شو با هم فرق داره (CompactFlash Type I با Secure Digital يا xD-Picture Card
آيا با همديگه فرقي كه دارن اينه كه مثلا كامپكت فلش ماله موبايله و اون يكي ها باسه دوربين عكاسي؟
بعد منظورت از سرعت انتقال اطلاعات چيه سرعت خواندن رو ميگي يا سرعت نوشتن؟
راستي ميخواستو نظرت رو درباره Silicon Power Ultima 45x 1GB SD Card بدونم و اينم بگم كه هم سرعت نوشتنش 10 گيگ در ثانيس هم سرعت خوندنش ...آيا واقعيه؟ اگه از اين استفاده بشه مثلا رو 6630 هنگ نميكنه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کارت های حافظه انواع مختلفی دارند که بسته به نوع کاربری شون با هم فرق می کنند. در مورد انواع مختلف کارت در همین بخش و بخش عکاسی دیجیتال قبلن صحبت شده. این عکس مقایسه کارت های مختلف رو از نظر اندازه نشون می ده و در این سایت هم می تونی اطلاعاتی در مورد مدل های مختلف به دست بیاری.
25cards.gif

گوشی های اخیر نوکیا (از 7610 به بعد) اکثرن از نوع RS-MMC که مخفف Reduced Sized Multimedia Card هست پشتیبانی می کنند. این نوع کارت از لحاظ اندازه تقریبا نصف MMC های معمولیه. 6630 فقط از مدل جدید تر این کارت که به اصطلاح Double Voltage ـه پشتیبانی می کنه. در ضمن اون دو مدلی هم که شما اسم بردی تقریبا منحصر به دوربین های دیجیتال هستند.

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xplod

فقط خواستم تشكر كنم
پس به نظرتو چه رمي بگيرم كه هم به 6630 بخوره هم بالا باشه ظرفيتش اگه قيمت داري هم بگو

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خواهش می کنم.

من حدود یک ماه قبل یه مدل 256 مگابایتی ش رو خریدم 75 تومن. البته فقط همون یک مدل موجود بود و عملا انتخابی در کار نبود. باز هم تاکید می کنم که اگر خواستی بخری حتما دقت کن که از نوع دو ولتاژه باشه و همون جا امتحان کن که کار کنه.

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا شانس ميگيريم ميبينيم رمش پيدا نميشه . تو تهران پيدا ميشه؟ همچين عطيقه اي

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام يه سؤالم من دارم تو بيشتر اين کارتا سرعت شون با (x) مشخص ميشه ميخواستم بدونم که هر x برابر انتقال چه مقدار data هست ممنون.

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
سلام يه سؤالم من دارم تو بيشتر اين کارتا سرعت شون با (x) مشخص ميشه ميخواستم بدونم که هر x برابر انتقال چه مقدار data هست ممنون.

فكر ميكنم هر xبرابر يك مگابايت است

tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dayi_mosi :
سلام (چون تو جمعتون تازه واردم خودمو معرفي ميكنم اسم من مصطفي است با نيك نيم دايي مصي مدير و طراح سايت www.tarahanco.com ) :blush: :D

راستش موندم بينه سه تا گوشي كه شرح ميدم نوكيا 3230 يا نوكيا 6630 يا سامسونگ d500 از امكانات شون كاملان خبر دارم فقط نميدونم ماكسيموم رمي كه ميشه روش اضافه كرد ماله كدومش بيشتره mmc :cool:

واينكه آيا از نظر تنوع نرم افزار كدامشون بيشتر قابليت داره (آخه من تو هر سايتي رفتم بعضي از مدل هارو قيد كرده بود و باسه بقيه مدل ها اخطار داده بود . يعني امكانش هست كه مثلان اون نرم افزار هايي كه ميخوام روش نصب نشه؟ :wacko:

و يه چيز ديگه من يه جا 3230 ديدم با دوربين 1.3 مگاپيكسلي آيا اين واقعيت داره راستي قابش هم قرمز بود :f34r:

چرا سوني اريكسون نمي خري؟ :hmm:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از dayi_mosi :

دوست من شما كه اينقدر كتلت دوست داريد ، به مادر بگيد براتون درست كنه . اوون 300-400 تومني هم كه بابت اين كتلتا مي خوايد بپردازيد بذاريد جيفتون !! هرچي باشه غذاي خونه سالمتره :blush:

بالا