• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین دو‌گزینه

face

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
بین این دو تا خونه کدومو انتخاب میکنین
۸۰ متر دو خواب ط ۴ بدون پارکینگ و آسانسور
۶۰ متر یک خواب ط ۳ با پارکینگ

قیمت اولی پنج شش میلیون بیشتر از دومیه چون کمی جاش بهتره، البته فاصلشون از هم پنج دقیقه پیاده رویه و دومی هم محله بدی نیست.
اولی بیرون جای پارک ماشین هست، داخل هم فعلا گذاشتن طرف پارک کنه داخل حیاط ولی پارکینگ سندی نداره.
ممنون

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
دومی اسانسور داره؟
اولی بعدها فروشش سخته، و اگه چند وقت بگذره خسته کننده میشه برای اعضای خونه، بخاطر پله های زیاد،

اگه کم جمعیتن دومی بهتره ، درغیراینصورت همون اولی،

face

Registered User
لایک‌ها
15
نداره آسانسور، ممنون از نظرتون

Mrs.Mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اولی یه طبقه آنچنان تفاوتی نداره که بخاطرش 20 متر تفاوت رو چشم پوشی کنیم. کما اینکه پارکینگ هم سند نداره!

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

face

Registered User
لایک‌ها
15
پارکینگ دومی سندداره.اولی توی حیاط اونم با اجازه سایرین میذارن.یعنی نداره.
یعنی به نظزتون اولی بخاطر متراژش بهتره؟

Mrs.Mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بله تفاوت پنج متر ده متر نیست. بیست متره با تفاوت قیمت پنج شش تومن واقعا مناسبه.
حالا شرایط دیگه هم مهمه، نورگیر بودن، سروصدای محله ها، همسایه ها، فشار آب، پکیج، کابینت و....

face

Registered User
لایک‌ها
15
جالبه من اطرافیانم هم نظرسنجی کردم خانم ها همگی ۸۰ متر رو گفتن ولی آقایون احتمالا بخاطر پارکینگش دومی رو. فکنم چون خانمها بیشتر داخل متزل هستند و یا مثلا خریدهای با وزن زیاد رو حمل نمیکنن و بعهده همسرشون هست ۴ طبقه رو ببره بالا اولی رو انتخاب میکنن، درسته؟

Mrs.Mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
جالبه من اطرافیانم هم نظرسنجی کردم خانم ها همگی ۸۰ متر رو گفتن ولی آقایون احتمالا بخاطر پارکینگش دومی رو. فکنم چون خانمها بیشتر داخل متزل هستند و یا مثلا خریدهای با وزن زیاد رو حمل نمیکنن و بعهده همسرشون هست ۴ طبقه رو ببره بالا اولی رو انتخاب میکنن، درسته؟
من بحث تفاوت قیمت بین متراژ هارو عرض کردم و ارزش زمین نه بار بردن بالارو!

face

Registered User
لایک‌ها
15
منظورم تفاوت طبقه سه و چهار بود و پارکینگ.
اینکه ۸۰ متره خب خوبه ولی وقتی پای آسانسور و پارکینگ نداشتن و طبقه چهارم بودن بیاد وسط اون ارزش زمین رو دیگه نداره و زندگی در اون سخت بشه تا جایی که شصت متری رو آدم ممکنه ترجیح بده بخاطر مشقت طبقه چهارم.
امیدوارم ناراحت نشده باشین ازون مثالم،صرفا مثال بود

Mrs.Mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
منظورم تفاوت طبقه سه و چهار بود و پارکینگ.
اینکه ۸۰ متره خب خوبه ولی وقتی پای آسانسور و پارکینگ نداشتن و طبقه چهارم بودن بیاد وسط اون ارزش زمین رو دیگه نداره و زندگی در اون سخت بشه تا جایی که شصت متری رو آدم ممکنه ترجیح بده بخاطر مشقت طبقه چهارم.
امیدوارم ناراحت نشده باشین ازون مثالم،صرفا مثال بود
باید دید هدف چیه؟
سرمایه گذاری و سود؟ یا راحتی و آسایش؟ شاید املاکی ها تو قسمت تشخيص سوددهی بیشتر بتونن کمکتون کنن

face

Registered User
لایک‌ها
15
هدف تبدیل پول به کالا بود،شایدم بعدا بشینم توش، چون محله خوبی هست..فعلا بخرم تا بعدا سر فرصت بهترش رو ان شالله بگیرم.
اون مورد دوم که منصرف شد، مورد اولم ۷۸/۷۵ متر بود گویا، با سه تومن اختلاف نسبت به اون یکی فعلا قولنامه کردیم.
ممنون

Mrs.Mehraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
هدف تبدیل پول به کالا بود،شایدم بعدا بشینم توش، چون محله خوبی هست..فعلا بخرم تا بعدا سر فرصت بهترش رو ان شالله بگیرم.
اون مورد دوم که منصرف شد، مورد اولم ۷۸/۷۵ متر بود گویا، با سه تومن اختلاف نسبت به اون یکی فعلا قولنامه کردیم.
ممنون
بسلامتی و دل خوش

بالا