• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین دو گوشی Asus Zenfone 6 و گوشی huawie g750 3x لطفا مشاوره بدید تشکر

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
دوستان و عزیزان این سایت بنده قصد خرید یه گوشی دارم که این 2 مدل خیلی چشمم رو گرفتن ولی تو انتخاب بین این 2 موندم . چیزایی که واسم مهمه یکی کیفیت صفحه نمایش هستش و دیگری دوربین . اهل گیم و این حرفا هم نیستم و نهایت بازیهای معمولی داشته باشم روش .
باز اگر گوشی بهتری سراغ دارین که بهتر از 2 مدل هستش ممنون میشم معرفی کنید و البته بین این 2 گوشی کدوم بهتر هستش هم ممنون میشم بگید
پیشاپیش از همه عزیزانی که همراهی و مشاوره میدم تشکر فراوان دارم

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
سلام دوست عزیز قطعا جی۷۵۰
از همه لحاظ برتری داره
اولین دلیلش اینکه چیپست اینتل دو هسته با گرافیک پاور وی قابل مقایسه با مدیاتک اکتا با گرافیک مالی ۴۵۰ نیست
دومین دلیل ظرافت زیبایی و کم وزن بودن
سومین دلیلم هواوی از صفحه نمایش باکیفیت تری برخوردار و حالت دستکش
و....
در اخر در صورت فروش زنفون باید متحمل کلی ضرر شد
امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق باشی

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه دنبال کیفیت هستی Vibe X از هر جفت اینا بهتره و ارزونترم هست!

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
تشکر از هر دو دوست گلم . پس بین این 2 مدل هواووی بهتر هستش و از نظر کیفیت تصویر هم vibe X از هر دوی این گوشی ها بهتر
راستش تا حالا هیچ کدوم از مدلهای lenovo رو از نزدیک ندیدم و درباره کیفیت تصویرشون نمیتونم نظری بدم یه سرچ بزنم تو ی و ت و ب شاید چیزی پیدا کنم

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
لنوو رامای مزخرفی داره،پشتیبانی درست حسابیم نداره،در کل فقط برتریش صفحه نمایش و نقطه ضعف اصیلش باتری ضعیفش که ۲۰۰۰ حالا حسابشو بکن پنلشم فول اچ دیه
در مقابل جی ۷۵۰ هم حرفی برا گفتن نداره
جی ۷۵۰ بگیر حالشو ببر;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
لنوو رامای مزخرفی داره،پشتیبانی درست حسابیم نداره،در کل فقط برتریش صفحه نمایش و نقطه ضعف اصیلش باتری ضعیفش که ۲۰۰۰ حالا حسابشو بکن پنلشم فول اچ دیه
در مقابل جی ۷۵۰ هم حرفی برا گفتن نداره
جی ۷۵۰ بگیر حالشو ببر;)
برادر 3ایکس 100 تومن گرونتره! 100 تومن کم نیستا! اگر طرف 100 تومن بخواد بره بالا خب 200 تومن بالاتر 4اس میخره!

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
برادر 3ایکس 100 تومن گرونتره! 100 تومن کم نیستا! اگر طرف 100 تومن بخواد بره بالا خب 200 تومن بالاتر 4اس میخره!
اخوی قیمت امروز ۳ایکس۷۷۰-۷۶۰،شما گوشی با این امکانات و کیفیت و باتر فوق العادش سراغ داشتی بنده خریدارم اون دوستمون بحثش سر این دو گوشی بود که یعنی قیمتش تو همین حوالی باشه و مشکلی برای پرداخت نداره
:general602:افتاد:general602:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اخوی قیمت امروز ۳ایکس۷۷۰-۷۶۰،شما گوشی با این امکانات و کیفیت و باتر فوق العادش سراغ داشتی بنده خریدارم اون دوستمون بحثش سر این دو گوشی بود که یعنی قیمتش تو همین حوالی باشه و مشکلی برای پرداخت نداره
:general602:افتاد:general602:
داداش! یه قیمت بگیر بعدش بیا بگو 760 تومنه! خدا 760 تومنیشو رحمت کنه! در ضمن ایشون گوشی هایی رو لیست کرد که به نظرش موجود بودن نه تمام گوشی های این رنج! ایشون نوشته گیمر نیست و کیفیت اسکرین براش مهمه و دوربین! قطعا وایب ایکس به مراتب از هانر3ایکس تو دوربین و کیفیت صفحه بهتره! قیمتشم ارزونتره! شما داری برا خودت انتخاب میکنی یا برای استارتر ؟ ایشو.ن نیازهاش با صحبت های شما نمیخونه!

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان من غلط کردم دیگه بحث تموم :D ( شوخی بود هنوز غلط نکردم )
ولی خداییش اصلا راضی نیستم بابت یه تاپیک بی ارزش دلخوری بین شما 2 دوست محترم پیش بیاد . فکر میکنم اشتباه اصلی از خود بنده بود که توجه به باطری نداشتم و خوب این گزینه هم برام مهمه و باید میگفتم و جناب rax عزیز گوشی که معرفی کردن از نظر صفحه نمایش و دوربین برام مناسب بود ولی باطریش مثل اینکه خیلی ضعیفه و البته قیمتش هم یه مقدار بالاست نسبت به 3x
چون 3x رو میتونم با 730 بگیرم تو کرج .
از طرفی هم شنیدم گوشی های هواووی ساپورت خوبی ندارن و الان همه معطل هستن که 4.4 برای این گوشی بیاد .
من راستش اصلا اهل بازی نیستم نهایت شطرنجی و کارتی و از این جور بازیها . هزینه ای هم که میتونم بکنم بین 700 تا نهایت 800 و همونطور که گفتم کیفیت صفحه نمایش و دوربین و البته باطری هم که یادم رفته بود بهش اضافه میشه . ( بابت از قلم افتادن باطری عذر خواهی میکنم )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان من غلط کردم دیگه بحث تموم :D ( شوخی بود هنوز غلط نکردم )
ولی خداییش اصلا راضی نیستم بابت یه تاپیک بی ارزش دلخوری بین شما 2 دوست محترم پیش بیاد . فکر میکنم اشتباه اصلی از خود بنده بود که توجه به باطری نداشتم و خوب این گزینه هم برام مهمه و باید میگفتم و جناب rax عزیز گوشی که معرفی کردن از نظر صفحه نمایش و دوربین برام مناسب بود ولی باطریش مثل اینکه خیلی ضعیفه و البته قیمتش هم یه مقدار بالاست نسبت به 3x
چون 3x رو میتونم با 730 بگیرم تو کرج .
از طرفی هم شنیدم گوشی های هواووی ساپورت خوبی ندارن و الان همه معطل هستن که 4.4 برای این گوشی بیاد .
من راستش اصلا اهل بازی نیستم نهایت شطرنجی و کارتی و از این جور بازیها . هزینه ای هم که میتونم بکنم بین 700 تا نهایت 800 و همونطور که گفتم کیفیت صفحه نمایش و دوربین و البته باطری هم که یادم رفته بود بهش اضافه میشه . ( بابت از قلم افتادن باطری عذر خواهی میکنم )
برادر! من نمیدونم این قیمت ها فضایی رو شما دوستان از کجا میارید ولی اون روزی که شما پرسیدی 730 بوده من تهران 700 میخریدم! الان تهران من 800 میخرم! به نظرت هنوزم اونجا میدن 730؟ در ضمن وایب ایکس زیر 700 تومنه (بین 650 تا 690) و از همه مهمتر 4.4 رسمی داره! در ضمن اگر باطری هم برات مهم باشه باز 3ایکس زیاد گوشی خوبی نیست! بودجتو بیشتر کن یه هانر6 بخر!

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
برادر! من نمیدونم این قیمت ها فضایی رو شما دوستان از کجا میارید ولی اون روزی که شما پرسیدی 730 بوده من تهران 700 میخریدم! الان تهران من 800 میخرم! به نظرت هنوزم اونجا میدن 730؟ در ضمن وایب ایکس زیر 700 تومنه (بین 650 تا 690) و از همه مهمتر 4.4 رسمی داره! در ضمن اگر باطری هم برات مهم باشه باز 3ایکس زیاد گوشی خوبی نیست! بودجتو بیشتر کن یه هانر6 بخر!
عزیز من 2 روز پیش یه g630 برای برادر زادم خریدم و قیمت گرفتم 730 موجود بود الان رو نمیدونم راستش یعنی تو این 2 روز اینقدر گرون شد ؟ :general208: گوشی که شما معرفی کردید هم راستش چشمم رو خیلی گرفته هم صفحه نمایش و هم دوربین خوبش ولی باطریش بدجوری زد تو ذوقم . میشه بگید تقریبا چقدر نگه میداره باطریش . بعد جایی رو میشناسید که این قیمت بده اگر لطف کنید ممنون میشم ازتون چون چیزی نتونستم پیدا کنم و همه قیمت ها قدیمی هستش

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عزیز من 2 روز پیش یه g630 برای برادر زادم خریدم و قیمت گرفتم 730 موجود بود الان رو نمیدونم راستش یعنی تو این 2 روز اینقدر گرون شد ؟ :general208: گوشی که شما معرفی کردید هم راستش چشمم رو خیلی گرفته هم صفحه نمایش و هم دوربین خوبش ولی باطریش بدجوری زد تو ذوقم . میشه بگید تقریبا چقدر نگه میداره باطریش . بعد جایی رو میشناسید که این قیمت بده اگر لطف کنید ممنون میشم ازتون چون چیزی نتونستم پیدا کنم و همه قیمت ها قدیمی هستش
داداش 2روز پیش دلار 3200 بود الان 3550 ائه! در ضمن اگر قراره بخاطر باطری خرید کنی چرا 250 تومن بیشتر پول بدی! خب 3c بخر! گیمر که نیستی!

mb2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
دوست عزیز! شما لطف کن بجای توهین کردن و فحاشی از روی منطق خرف بزن! الان شما اداعا میکنی لنوو ساپورت خوبی نداره در حالیکه کیت کت رسمی و برای وایب ایکس داده و اتفاقا رامش هیچ مشکلی هم نداره! در ضمن قیمت هر کالایی هم مشخصه! دوستان میرن بازار وقتی خواستند خرید کنن متوجه میشن بنه درست میگن یا شما!
چه توهینی شما داری توهین میکنی یا دروغ میگی ۲۵۰ هزارتومن گرونتر یعنی چی و....؟شما هر وقت هر کدوم ازین گوشیارو داشتید نظر بدید
خواهشا از روی سایت ها نظری ندید من ده تا لنوو داشتم هیچ اپدیتیم براشون نیومده بود ،موفق باشی دوست عزیز

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان بنده خواهش میکنم دیگه ادامه ندید . اصلا ارزش نداره . من تو این سایت دوستهای زیادی پیدا کردم و همشون گل هستن همین که زحمت کشیدید و وقت میزارید و دانسته های خودتون رو بین دوستان دیگه تقسیم میکنید خودش کلی ارزش داره . این که هر آدمی نظرش با دیگری متفاوت باشه یه امر طبیعی هست و بحث کردن فقط باعث رنجش دو طرف میشه که من اصلا راضی نیستم
من گوشی 3c رو داشتم و 2 ماه پیش فروختم . در کل بخوام دربارش بگم گوشی خوبی بود نسبت به قیمتش و فقط صفحه نمایشش راضیم نمیکرد . یعنی یه مقدار نورش کم بود .
من دیشب کلی تو سایت ی و ت و ی ب گشتم و هر دوی این گوشی ها رو چک کردم .
گوشی لنوو
صفحه نمایش واقعا خوب . یه کلیپ مقایسشو با نوت 3 دیدم خیلی کم نمیاورد از نظر کیفیت صفحه
دوربین جلوش واقعا جالب بود و کارایی خیلی مناسبی داشت
ولی عملکرد گوشی خیلی ضعیف بود و با delay زیاد کار میکرد و باطری ضعیف و یه چیز دیگه دوربین پشتش برای فیلم برداری 1080 تیک دار بود که اینم خیلی بده
گوشی هواووی 3x هم صفحه نمایش 5.5 که خوبه
دوربین پشتش نسبت به گوشی لنوو بهتر بود تو فیلم برداری . عکس فکر نمیکنم بهتر باشه
کیفیت صفحه نمایش مثل اینکه همون 3c هستش اینجوری که دیدم و تفاوتی نکرده فقط نیم اینچ بزرگتر شده
باطری بهتر نسبت به لنوو
کاش میشد این 2 گوشی رو با هم ترکیب کرد اونوقت میشد همون چیزی که میخوام :cool:
هر دو گوشی هم نقاط مثبت دارن و هم منفی . یا باید بیشتر هزینه کنم و یه گوشی گرون تر بگیرم یا باید برم بازار و از نزدیک چک کنم و یکیش رو خریداری کنم .
تشکر از هر دوی شما دوستان گل ممنون که مشاوره دادین انشاء الله که همیشه موفق و سلامت باشید :general601::general601::general601:

بالا