• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین سه دوربین کنون

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان ما بالاخره پس از تلاش های مداوم (!) دست مان رسیده است به یک جاهایی برای خرید یکی دوربین !
( پولی که داریم زیر 350 هزار تومن است . یعنی تو مایه های 300 هزار و این چیزها ! ) بین دو سه مدل هم گیر کرده ایم و نمی دانیم چه کنیم . یک کمکی بکنید .

1 -
Canon PowerShot S1 IS

2 -
Canon PowerShot A95

3 -
Canon PowerShot A520

اگر اطلاعات به روزی در مورد قیمت هر کدام هم دارید ممنون می شوم بدهید .

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
راستشو بخوای من شاید تعصبی باشه
ولی A95 یه چیز دیگست
کلا User Friendly به نظر من!!!
305 تومن

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
منم هم فکر ميکنم ا 95 بهتر باشه کيفيت بهتري داره همينطور سايز سنسورش که بزرگتر از اس وا اي اس هستش .قدرت فلاشش هم بهتره و امکاناتش برابري کامل داره با اس وا تنها در زوم هستش که عقب ميمونه . که اونم بستگي داره به نيازت که چي بخواي . ولي بازم ميگم زوم با مقدار زياد نياز به يه قدرت بالايي در سنسور داره . من بازم ميگم مقايسه کن ولي من بودم ا 95 رو انتخاب ميکردم پورتابل تره .

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
لينك زير مقايسه سه مدل رو ميتونيد ببينيد :
http://www.dpreview.com/reviews/com...eras=canon_a520,canon_a95,canon_s1is&show=all

ظاهرا a95 تو بازارهاي خارجي قيمتش گرونتر از s1 هستش !
من a520 دارم آنچه كه در مقايسه با s1 ديدم ، s1 منو ها و تنظيمات بسيار بيشتري داره چند موردش كه برام جالب بود حدود 4 نوع پاناروما ، تنظيمات فلاش و ... و زوم بالا ، lcd چرخان ولي صفحه lcd كوچيكي داره و كيفيتش در عين اختلاف 1000 پيكسلي با a520 ولي به دل من ننشست ، 4 تا باطري ميخوره و يه مقدار بزرگ و سنگينه (نسبي ) و مگا پيكسلش هم پايينه من جدا توصيه ميكنم بين a520 a95 يكي رو انتخاب كني تا درمورد اختلاف قيمتشون به نتيجه برسي ، چون هركدوم اينها يه مزيتي نسبت به اون يكي داره ، حتي اگه ميخواي اقتصادي فكر كني بهتره به a510 هم فكر كني

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این ضعف در زوم آ95 تا چه حده ؟ یعنی در چه مواردی کم میاره و کارایی اش رو از دست می ده ؟ ضمن اینکه میشه یکی لوازم جانبی ای که آ95 همراه خودش توی پکیجش داره و لوازمی که نداره و باید تهیه کنیم رو بگه ؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
تا حدي که شما بخواهي .منظورم چيه؟؟ الان ميگم براي مثال شما ميخواي از پرندگان عکاسي کني و يا بري خبرنگار ورزشي بشي و يا از جايي عکاسي کني که نميتوني زياد نزديک بري و بايد بزرگنمايي خوبي داشته باشه دوربينت . اگه اينکارو رو ميخواي بکني بايد يه دوربين با زوم خوب و سنسور بزرگ بخري و البته رزولاشن بالا . اما اگه کيفيت عکس ميخواي و منوي خوب و تر وتميز من همون ا 95 رو پينهاد ميدم. در کل دوربين کامپکت استانداردي هستش . ماکروشم خوبه . و اما لوازم جانبيش اگه باشه هم گرونه مثل لنز چند برابر کننده و اينجور چيزها .پکش هم چيز زيادي نميتونه داشته باشه از بحريني سئوال کن فکر کنم داره يکيشو.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ییخشید کلا مدل آ95 امکان این را دارد که با اضافه کردن لنزهای بهتر به کیفیت اش افزود یا نه ؟ این لنزها چگونه اند و اصلا توجیح اقتصادی دارد استفاده از آنها ... ؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
توجيح اقتصادي .... بايد بگم که نه ندارن چون قيمتشون شايد نصف قيمت دوربين باشه .ولي اين نوع چندبرابر کننده ها در عکاسي حرفه اي خيلي بکار ميان و خيلي بصرفه هستن . ولي براي دوربينهاي کامپکت نه زياد بصرفه نيستن .شما به زوم زيادي نياز نداري مگر اون کارهايي که گفتم رو بخواهي انجام بدي . اگه زوم بالا ميخواي بگو تا بهت دوربينهاي ديگه اي رو معرفي کنم.

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.دوست عزیز a95دوربین خوبی .ولی الان ساخت چین توبازار ایران پیدا میشه ..چون ازمدت زمان تولیدش خیلی میگزره..من نظرم اینه یه یکی دوهفته ای صبر کنی ..وa610رو بخری ..a620هم وارد شده وقیمتش 450هزار تومانه.این دو بدو ورودشون هست ..ونمیتونه مارک متفرقه اش باشه....

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل اینجاست که قیمت این مدل های جدید خیلی زیاده . یعنی امکان خرید دوربین آ95 که ساخت چین نباشد نیست ؟!؟!!!! ضمن اینکه اگه میشه بگید از کجا میشه با قیمت بهتری خرید این آ95 را و کدام گارانتی بهتر است ؟

ehsan_gb

Registered User
لایک‌ها
1
canon a95 رو مينوني از جمهوري تهيه كني . اونجا فروشگاه هاي زيادي هستند كه اين مدل رو دارند . من هفته قبل اين مدل رو با گارانتي افومار 275 هزار تومان قيمت كردم . ميدونم حتي تا 270 هزارتومان هم ميتوني از جمهوري با گارانتي افومار بخري .

بالا