• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین HD2 و Sensetion XE و Galaxy Note

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
با سلام به دوستان عزیز !!
یه راهنمایی جامع می خواستم در خصوص انتخاب بین دو گوشی قدرتمند HD2 و Sensetion XE و Galaxy Note !!

در حال حاضر خودم به مدت 3 سال هست که گوشی HD2 دارم و ازش خیلی راضیم و هر هفته دارم رام های مختلف رو تست میکنم و نهایت استفاده رو می برم ...

سوال اینجاست با توجه به اینکه برای HD2 چندین سیستم عامل پورت میشه آیا ارزش داره این گوشی رو فروخت و Sensetion XE و یا Galaxy Note خرید ؟؟
از طرفی هم در فروم تخصصی XDA برای Sensetion XE و Galaxy Note هر روز و هفته رام جدید پورت میشه و مثل HD2 بسیار خوب ساپورت میشن ... مثالش رو می تونید تو تاپیک زیر ببینید !!

HTC HD2 Android™ Roms
HTC Sensation Android™ Roms
Samsung Galaxy Note (GT-N7000) Android™ Roms

اما من از خیلی ها شنیدم بعد از یه مدت تاچ گوشی Sensetion XE به مشکل می خوره !؟؟ آیا واقعیت داره ؟؟

واقعا بین این سه گوشی قدرتمند گیر کردم ...
خواسته های من از یه گوشی هم دقیقا از HD2 برآورده میشه اما خوب سنسیشن و گالاکسی نوت هر دو CPU قویتر و RAM بیشتر و دوربین بهتر دارن ... اما خوب HD2 هم میشه چتدین سیستم عامل تجربه کرد !! همین دیروز هم برای اولین بار روی این گوشی آندروید 4.3 پورت شد که هنوز برای هیچ گوشی هنوز نیومده ...

ممنون میشم کمکم کنید ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
hd2 یه گوشیه خاصه فرق میکنه با بقیه. میشه گفت تنها گوشی قدیمی هست که هنوز هکرها دارن روش کار میکنن و براش رام های مختلف میدن بیرون
اما خب رام های گلکسی نوت هم خیلی خوبن و میتونن خواسته های شما رو برآورده کنن البته باید به بودجتون هم نگاه کنین که چقدر میخواین هزینه کنین!!
اگه همین hd2 نیازاتون رو براورده میکنه و توقع بیشتری هم نداری نگهش دار!

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
hd2 یه گوشیه خاصه فرق میکنه با بقیه. میشه گفت تنها گوشی قدیمی هست که هنوز هکرها دارن روش کار میکنن و براش رام های مختلف میدن بیرون
اما خب رام های گلکسی نوت هم خیلی خوبن و میتونن خواسته های شما رو برآورده کنن البته باید به بودجتون هم نگاه کنین که چقدر میخواین هزینه کنین!!
اگه همین hd2 نیازاتون رو براورده میکنه و توقع بیشتری هم نداری نگهش دار!

بله حق با شماست HD2 با اینکه قدیمی هست خیلی خوب ساپورت میشه!‍
اما خوب چون من گوشی دومم Iphone 5 هست و بیشتر از HD2‌برای مصارف روزانه استفاده می کنم و همینطور علاقه دارم که رام های مختلف و انواع برنامه های آندروید رو تجربه کنم به همبن دلیل تو دو راهی موندم .

دوستان دیگر نظراتشون رو بیان کنند ممنون میشم ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بدوجه نهایت 850 هزار تومان ...
به نظر من که احتیاج به تعویض ندارید چون همینم کارتون را راه میندازه و خرج زیادیه.
ولی خوب بهترین گوشی تا 950:اکسپریا تی
تا800:اکسپریا ال

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان کسی دیگه نظری نداره ؟؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان کسی نظری نداره ؟؟؟