• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین Htc One X و Galaxy Nexus

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام

من یه گلکسی نکسوز دارم . سفارش دادم یه One X هم برام بیارن که چند روز دیگه میرسه دستم .
به نظر شما ارزش داره به خاطر سرعت بالاتر پردازنده گلکسی رو رد کنم بره و از One X استفاده کنم ؟ یا همین نکسوز رو نگه دارم و One X رو بدم بره ؟!
به نظر خود من پردازنده گلکسی نکسوز در حال حاضر کفاف کلیه کارها و برنامه ها و بازی هایی که میشه بر روی اندروید نصب و اجرا کرد رو میده و این حجم پردازنده One X یه جورایی بی مصرفه .

حالا این نظر شخصی منه . شایدم اشتباه باشه .
اگر کسی اطلاعات بیشتری داره که نشون بده واقعا برای اون سرعت پردازنده هم کاربردی وجود داره لطف کنه بگه ممنون میشم . تا شاید بشه تصمیم درست تری گرفت .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
One x رو بده به من:happy:

پ.ن: به نظر من اگه با سایز وان ایکس مشکلی نداری نکسوس رو رد کن بره و وان ایکس رو نگه دار.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
باشه :دی

اما سایز جفتشون یکیه . 4.7
گلکسی نکسوز شکیل تر از One X ه .
اما همه اینها به کنار .
مشکل من با اینه که آیا واقعا 1.5 ه 4 هسته ای کاربری داره که 1.2 ه 2 هسته ای نداره در حال حاضر ؟
برنامه یا بازی یا ویدئو یا هر چیز دیگه ای هست که روی نکسوز اجرا نشه یا درست اجرا نشه اما روی One X اجرا بشه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
باشه :دی

اما سایز جفتشون یکیه . 4.7
گلکسی نکسوز شکیل تر از One X ه .
اما همه اینها به کنار .
مشکل من با اینه که آیا واقعا 1.5 ه 4 هسته ای کاربری داره که 1.2 ه 2 هسته ای نداره در حال حاضر ؟
برنامه یا بازی یا ویدئو یا هر چیز دیگه ای هست که روی نکسوز اجرا نشه یا درست اجرا نشه اما روی One X اجرا بشه ؟

فقط سی پی یوش رو در نظر نگیر.
به نظر من که وان ایکس شیک تره.
کیفیت ساخت بدنه ش فوق العاده بالاست و خط و خش روش نمیافته.
طبق چیزهایی که خوندم توی سایتها درباره وان ایکس فوق العاده سرعتش هم بالاست (حتی بعضی ها چند تا بازی اچ دی رو با هم روش اجرا کردن!)
کیفیت صفحه نمایشش بسیار بالاتر از نکسوسه
دوربینش بهترین دوربین 8 مگاپیکسله
سنس 4 روشه که بسیار زیباتر از رابط کاربری سامسونگه
و ...

کوشی قبلیت چی بوده؟(قبل از نکسوس)؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست عزیز
HTC One X از همه لحاظ تقریبا سرتر هست
فقط باتریش مشکل داره خیلی ضعیف هست نسبت به مشخصاتی که داره مطمئنا این رو اکثر دوستان تایید میکنن
تنها برتری Galaxy Nexus میتونه شکیل بودنش و پشتیبانی خوب نرم افزاری(آپدیت)باشه
موفق باشید

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
فقط سی پی یوش رو در نظر نگیر.
به نظر من که وان ایکس شیک تره.
کیفیت ساخت بدنه ش فوق العاده بالاست و خط و خش روش نمیافته.
طبق چیزهایی که خوندم توی سایتها درباره وان ایکس فوق العاده سرعتش هم بالاست (حتی بعضی ها چند تا بازی اچ دی رو با هم روش اجرا کردن!)
کیفیت صفحه نمایشش بسیار بالاتر از نکسوسه
دوربینش بهترین دوربین 8 مگاپیکسله
سنس 4 روشه که بسیار زیباتر از رابط کاربری سامسونگه
و ...

کوشی قبلیت چی بوده؟(قبل از نکسوس)؟

یه خورده گوشی بازم من . گوشی زیاد دستم نمی مون . تو این 2-3 ماه 4-5 تا کوشی عوض کردم :دی همین گلکسی نکسوز رو یه ماه نیست خریدم :))

note , s2 , iphone4 , tab 7.7 و کلا این موبایل هایی که تو امضام هست رو تو این چند ماهه داشتم .
دچار تناقض و سردرگمی شدم این وسط =))

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
یه خورده گوشی بازم من . گوشی زیاد دستم نمی مون . تو این 2-3 ماه 4-5 تا کوشی عوض کردم :دی همین گلکسی نکسوز رو یه ماه نیست خریدم :))

note , s2 , iphone4 , tab 7.7 و کلا این موبایل هایی که تو امضام هست رو تو این چند ماهه داشتم .

ماشالا بچه مایه :)

one x نگه دار. چند گرفتی؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

one x رو نخواستی نگه داری خریدارم :rolleyes:
ولی انگار اچ تی سی نداشتی تا حالا (تو امضات نیست)، پیشنهادم اینه که امتحانش کنی.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ماشالا بچه مایه :)

one x نگه دار. چند گرفتی؟

اینا رو با پول یارانه خریدیم :))))
600 یورو .

one x رو نخواستی نگه داری خریدارم :rolleyes:
ولی انگار اچ تی سی نداشتی تا حالا (تو امضات نیست)، پیشنهادم اینه که امتحانش کنی.

چرا HD7 , Wildfire s .
HD7 ه که هست .اون یکی هم اینجا مشتری نداشت تو بازار فروختم اش :)) واسه همین تو امضا نیست :دی
پای خودم 1.550 در اومده . با یورو 2550 . فکر نکم بصرفه فروختن اش .

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
به نظر من one x
در مورد سیپیو هم مطمعن باشید بزودی برنامه و بازیهایی میاد که احتیاج به این سیپیو قوی باشه!

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با عرض سلام.
به نظر من اول سخت افزار میاد بعد براش برنامه میسازن یعنی اول گوشیهای 4 هسته ای میان بعد برنامه هایی میان که از سخت افزار اونا استفاده کنن.
ولی هنوز برنامه یا بازی نیومده که گوشی دو هسته ای نتونن اجراش کنن و هنوز هم نخواهد اومد حداقل تا الان که اینطوری بوده حتی بازیهای جدید الان اکثرا روی تک هسته ای ها اجرا میشن چه برسه روی دو هسته ای ها.
به نظرم همون نکسوس کفایت میکنه مگه اینکه شما تنوع طلب باشی که اون بحثش جدا هست به نظر من نکسوس رو نگه دار و one x رو تست کن بعد ابش کن

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
پر واضح هست که HTC One X به دلیل بلوتوث v4.0 و دوربین 8 MP و stereo sound rec و Quad-core 1.5 GHz و گرافیک GeForce و Beats Audio و سال ساخت 2012 بهتر از سامسونگ هستش .

sagittarius_158

Registered User
لایک‌ها
39
مشخص که oneX امکانات سخت افزاری بهتری داره ولی من به شخصه GN رو ترجیح میدم به چند دلیل
1. سیستم عاملش انروئید خامه و پشتیبانیه گوگلو داره ( اپدیت هاش خیلی سریع تر میاد) همنطوری که میدونین اولین گوشی انرواید 4.0 بوده
2. قوس صفحه نمایشش باعث میشه خوش دست تر باشه ( با توجه اندازه بزرگ هردو گوشی فک کنم این خیلی مهمه که تو دست راحت باشه)
(البته فک میکنم oneX هم صفحه خم داره ولی مطمئن نیستم که اگه اینجوری باشه اونم نباد از لحاظ خوش دستی بد باشه)
3. نداشتن دکمه های سخت افزاری به گوشی انعطاف زیادی میده و اینکه با چرخش صفحه دکمه هاش هم جاش تغییر میکنه عالیه.
4. سخت افزارش درسته از oneX پایین تره ولی فک میکنم تا مدت زیادی ارزات کنه برای اینکه درست که چهار هسته داره ولی دلیل نمیشه که سرعتش چهار برابر باشه براب مالتی تسکینگ ها سرعتش بالا تره خیلی نسبت به GN
5. GN باطریه خیلی خوبی نداره ولی تو گوشی های با صفحه نمایش HD خیلی خوبه با امتیاز 31 ساعت
6. دوربین 5 مگا پیکسل هم همه نیازهای مارو ارزا میکنه (مگر اینکه بخوای عکس گوشیتو رو دیوار یه ساختمون 6 طبقه چاپ کنی)

ولی بهترین راه واسه انتخاب اینه که هردو گوشی رو تست کنی چون oneX تازه اومده یکم قضاوت در مورد نقات ضعفش سخته

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
داداش از وان ایکست راضی هستی؟ چه رنگیه؟ از طرف من یه بوسش کن :happy:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
آره همه چیش خوبه . استایل و طراحیش، سرعت، ...
تا الان که خوب بوده :دی

پ.ن باشه :))))

بالا