• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین Note 10.1 یا Note II و چند سوال

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید مقایسه جالبی نباشه ولی می خواهم گوشیم رو عوض کنم اول می خواستم Note II بردارم بعد دیدم قیمتش با Note 10.1 یکی هست
حالا چند تا سوال دارم:
1- Note 10.1 سیم کارت می خوره، فقط 3G هست (باید رایتل بندازم) یا همراه اول و ایرانسل رو هم ساپورت می کنه؟
2- با توجه به این که زنگ خور زیادی ندارم Note 10.1 ارزش جایگزینی به عنوان یک گوشی رو داره؟ و آیا Note 10.1 همه توانایی های Note II رو داره؟
3- Note 10.1 با هندزفری بلوتوث راحت کار می کنه؟
4- این قلمش واقعا کاربرد داره یا بیشتر تبلیغاتی هست؟
5- با قلم نوشته فارسی و OCR فارسی رو هم پشتیبانی می کنه یا image میشه؟
6- اصلا ارزش داره انقدر پول بدم؟
7- موقع نمایش فیلم زیرنویس جداگانه srt فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
8- خروجی اسپیکرها استریو هست یا 5.1 ؟
9- کیفیت صفحه نمایش Note 10.1 واقعا پایین هست و به چشم میاد یا برای تماشای فیلم های با کیفیت مناسب هست؟
10- با توجه به ضد خش نبودن صفحه نمایش باید محافظ صفحه نمایش تهیه کنم؟ قیمتش چند هست؟ اثر انگشت روی صفحه نمایش می مونه؟ موقع کارکردن اذیت نمیکنه؟ برای کار با قلم محافظ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
11- یک مدل دیگه از Note 10.1 دیدم N8020 چه فرقی با N8000 داره؟ فقط 4G یا چیز دیگه ای هم هست؟ N8020 بازار موجوده؟
12- امکان ارتفای سیستم عامل به نسخه جدیدتر وجود داره؟
13- اگه بخواهم Note 10.1 بگیرم 32GB بگیریم بهتره؟ یا یک 16GB بگیرم با یک رم 16GB کنارش بگیرم؟ سرعت رم جانبی مناسب هست برای دیدن فیلم full hd? رم 16 و 32 الان چنده؟
14- احیانا گوش بعضی ها کر احتمال ارزونتر شدنش هست؟
15- مدل جدیدتری از Note در چند ماه آینده عرضه می شه؟
16- touch صفحه روان و مناسب هست یا اجرا برنامه ها و بازی ها مشکلی نداره؟
17- با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ از نظر قیمتی خیلی اختلاف داره؟
18- الان دلار 3000 تومان هست این گوشی و تبلت هم حدود 500-550 دلار چه جوریه که بازار میدن 1800 به بالا یعنی دلاری 3500 ؟!!!
19- امکان دستکاری OS وجود داره یا نه؟ یا مثلا می شه رابط کاربری HTC روی اینها نصب کرد؟ اگه این کار رو انجام بدهم امکانات قلم رو از دست می دهم؟
20- هواوی MediaPad 10 FHD رو دیدین به نظرتون ارزش خرید نسبت به Note 10.1 رو داره با 400-500 تومان کمتر بودن و کیفیت بهتر؟
21- نکته خاصی هست دوستان راهنمایی کنند...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ماشالا سوال ! :دی

۱- ساپورت می کنه
۲- یه دیوایس ۱۰ اینچی قابلیت و راحتی حملی که یه دیوایس ۵ اینچی داره رو به هیچ وجه نداره... کلا به خودتون بستگه داره !
۳- راحت یعنی چی ؟ فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه
۴- باز بستگی به کاراییتون داره.. برای تشخیص دستخط و یه سری کارها بله واقعا کاربرد داره... ولی قلم چیز خاصی نیست ٫ قلم مخصوص تاچ خازنی تو بازار هست می شه برای هر دیوایسی تهیه کرد
۶- بستگی به وضعیت مالیتون داره خوب... اگه خیلی سنگین نیست هزینه اش چرا که نه
۷- بله
۸- اگه اشتباه نکنم استریو...
۹- به تنهایی نه...
۱۰ - گرون نیست محافظش... نه قلمش خش نمی نداره !!
۱۱ - فکر کنم ۸۰۲۰ لاک باشه
۱۲- آپدیتش بیاد بله... رام کاستوم هم که ریختنش چیز خاصی نیست برای همه دیوایس ها امکان پذیره
۱۳- سرعت کارت های حافظه متفاوته و class های مختلف سرعتشون رو تعیین می کنه
۱۴- خدا هم اگه وجود داشته باشه از این موضوع خبر نداره !!
۱۵- همیشه این اتفاق خواهد افتاد !! بدیهیه !!!
۱۶- معلومه که نه !
۱۷- ۱۰۰ تومن حدودا اختلاف داره
۱۸- چه فرقی داره دونستنش ؟
۱۹- بله
۲۰- مارک متفرقه من هیچ وقت خوشم نمیاد به شخصه بخرم
۲۱- بیشتر از این ها هم مگه نکته ای می مونه ؟! :دی

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Parsa-Undead ممنون از جوابتون فقط چند مورد در مورد جواب ها

1- 10 اینچ به راحتی 5.5 نیست ولی همین 5.5 هم همچین راحت نیست، توی جیب که جا نمیشه!!!
3- منظورم این بود که راحت شناسایی می کنه؟ راحت صدا رو پخش می کنه؟
4- این قلم ها که میگین چند هست؟ یعنی مثل قلم Note کار میکنه؟
6- آخه همین 2 ماه پیش 1450 بودش
10- منظورم این بود که با وجود محافظ قلم به راحتی کار میکنه؟
13- بالاخره کدوم یک از حالتها بهتره 16 با رم یا 32 گیگ
15- این که بعدا یک چیز بهتر میاد بدیهیه ولی آیا در برنامه زمانبدی شده در چند ماه آینده گزینه ای معرفی شده یا نه؟
17- حالا واقعا گارانتی اش کار خاصی انجام میده که 100 اختلاف بدهم؟
18- بهتره میشه به عدم ارز قائل شدن برای مشتری در بازار ایران پی برد

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
خواهش

۱- دیگه بستگی به خودتون داره...
۳- بله مشکلی نداره
۴- قیمت دقیقش رو نمی دونم ولی خیلی گرون نیست نسبت به گوشی
۶- اینجا ایرانه برادر/خواهر... :دی
۱۰- بله مشکلی نداره
۱۳- ۳۲گیگ بهتره خوب... مموری کارت اضافه هرچی هم که باشه به راحتی و خوبی حافظه اینترنال کار نمی کنه
۱۵- HTC-Butterfly به زودی قراره بیاد...
۱۷- بستگی به گارانتیش داره... ولی نه بعید میدونم کار خیلی خاصی انجام بدن ولی یه آرامش خاطری آدم پیش خودش خواهد داشت
۱۸- یعنی تا الان فکر می کردید برای مشتری تو ایران ارزش قایل اند ؟! :D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببین من تبلت داشتم وسیله خوبی هستش ولی اگر شما میخوای یه گوشی 5.5 اینچی بخری که تو جیبنت جا نمیشه به نظر من بهتره تبلت بگیری این به عنوان نظر شخصی بود

در ضمن تبلت مورد نظر شما فوق العاده هستش اگر من نقدینگی الان شما رو داشتم در خریدش درنگ نمیکردم ...

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
۲- باید دید وقتی می‌گی زنگ‌خور ندارم یعنی چندتا در روز؟ در کل یه دیوایس ۱۰ اینچی جابجا کردن‌ش سخت‌تر از یه ۵.۵ اینچی‌ه.
۴- قلم نوت که از نوع S-Pen هست با قلم‌های تاچ خازنی که عمل لمس انگشت را شبیه‌سازی می‌کنند فرق داره. در گوگل جستجو کنین.
۹-مناسب‌ه.
۱۰- محافظ بسته به کیفیت حدود ۱۵ تا ۲۰ تومن تک فروشی هست. مشکلی هم ایجاد نمی‌کنه. دقت کن ۹۹ درصد شفافیت باشه و کربنی. قلم هیچ مشکلی نداره.
۱۳- تفاوت ۱۶ و ۳۲ و ۶۴ هر کدام با دیگری ۲۰۰ تومن‌ه. اقتصادی‌تر خرید ۱۶ گیگ و استفاده از میکرواس‌دی کلاس ۱۰ هست. کلاس‌های بالاتر از ۶ برای پخش فول‌اچ‌دی مشکلی ندارن.
۱۴- اندکی کاهش خواهد یافت ولی محسوس نیست.
۱۵- نوت ۳ برای سال آینده زمان‌بندی شده با صفحه ۶.۳ اینچی.
۱۶- هیچ مشکلی نداره.
۱۷- گارانتی باید معتبر و پاسخگو باشه. من کامتل و هماهنگُ تست کردم که اولی ارزون‌تر و دومی پاسخگوتر بوده. ظاهرن بیمه ایران هم داره دومی. باز هم میل خودتون‌ه. در هر حال یک سال‌ه.
۱۸- دلالی و هزینه حمل و گمرک و غیره.
۲۰- البته هواوی هم علی‌رغم نظر دوست‌مون اصلن یه برند متفرقه نیست ولی خب تجربه مجموعه سامسونگ در ساخت این نوع دستگاه بهتره.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دوست عزیز نظرت رو چیه ؟

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از نظر و راهنمایی همه دوستان بالاخره Note 10.1 خریداری شد و اما جواب به سوالات خود بعد از 3-4 روز کار کردن:

1- Note 10.1 سیم کارت می خوره، فقط 3G هست (باید رایتل بندازم) یا همراه اول و ایرانسل رو هم ساپورت می کنه؟
ج: کلیه سیم کارت ها را ساپورت می کنه.

2- با توجه به این که زنگ خور زیادی ندارم Note 10.1 ارزش جایگزینی به عنوان یک گوشی رو داره؟ و آیا Note 10.1 همه توانایی های Note II رو داره؟
ج: کلا حمل و نقلش به راحتی موبایل نیست یا کلی تر بگم وسیله ای که توی جیب جا نشه حمل و نقلش راحت نیست. Note 10.1 و Note II هر دو توانایی های یکسان دارند فقط Note II نرم افزارهاش به روزتره

ج: هنوز تست نکردم ولی فکر نکنم مشکل داشته باشه البته اگر همه صداها رو از طریق هندزفری بلوتوث پخش کنه که خیلی خوبه (نه فقط برای پخش صداهای گوشی)

ج: تا حدی فانتزی هست ولی برای انجام کارهای دقیق یا دست نویس خیلی عالی کار می کنه، دوست داشتین می تونید باهاش نقاشی های خوبی بکشید

ج:OCR فارسی رو ساپورت نمی کنه(عربی رو ساپورت می کنه)!!!! برنامه S Note وقتی تشخیص نوشتار رو روی عربی قرار میدهید گیر داره، با فرمت مخصوص به خودش در S Note ذخیره می کنه که میتونید export به pdf و jpg داشته باشید
البته یک گلایه هم از شرکت سامسونگ دارم که چرا در برنامه S Note زبان پارسی رو برای نوشتار و استفاده از OCR قرار نداده در حالی که زبان عربی و اردو رو داره

ج: ارزش انقدر پول دادن رو که طبعا نداره نهایتا 500-600 تومان ولی خوب دیگه با دلار 3200 بهتر از نمیشه و نسبت به هم رده های هم قیمت خودش گزینه قابل توجهی هست

ج: player داخلی خودش نشون نمیده (شاید هم تنظیم خاصی داشت من بلد نبودم) با نصب برنامه MX Player خیلی عالی زیرنویس جدا از فیلم رو نمایش داد

ج: ظاهرا استریو هست، در یک محیط آروم صدای مناسبی داره

9- کیفیت صفحه نمایش Note 10.1 واقعا پایین هست و به چشم میاد یا برای تماشای فیلم های با کیفیت مناسب هست؟
ج: کیفیت صفحه نمایش خوب و مناسب هست

10- با توجه به ضد خش نبودن صفحه نمایش باید محافظ صفحه نمایش تهیه کنم؟ قیمتش چند هست؟ اثر انگشت روی صفحه نمایش می مونه؟ موقع کارکردن اذیت نمیکنه؟ برای کار با قلم محافظ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ج: یک محافظ براش خریدم 28 تومن تا الان که خوب بوده خطی روش نمونده ولی اثر انگشت تا دلت بخواهد (محافظی نیست که اثر انگشت روش نمونه؟)، در کار کردن با قلم هم مشکلی نبود و روان کار می کنه

11- یک مدل دیگه از Note 10.1 دیدم N8020 چه فرقی با N8000 داره؟ فقط 4G یا چیز دیگه ای هم هست؟ N8020 بازار موجوده؟
ج: ظاهرا یک سری فرق جزئی در اندازه دارند و مهمترین فرق هم 4G ساپورت بودن N8020 هست که خوب به کار ما نمیاد

ج: نسخه جدید 4.1.1 ظاهرا در کشور آلمان اومده باید منتظر باشم ببین کی برای ما میاد

13- اگه بخواهم Note 10.1 بگیرم 32GB بگیریم بهتره؟ یا یک 16GB بگیرم با یک رم 16GB کنارش بگیرم؟ سرعت رم جانبی مناسب هست برای دیدن فیلم full hd? رم 16 و 32 الان چنده؟
ج: 16GB گرفتم یک رم microSD 8GB داشتم گذاشتم روش توی پخش فیلم و عقب جلو کردن از روی microSD مشکلی ندیدم

ج: اون وقتی که تاپیک رو زدم دلار 2900 بود الان شده 3200 گفتیم تا اثرش به تبلت نرسیده بخریمش که از اینی هم که هست گرونتر میشه

ج: amin007110 جواب این سوال رو داده

ج: مناسب هست

ج: با گارانتی هماهنگ گرفتم ولی الان پشیمونم چون می خواهم روت کنم میگن گارانتی اش می پره

18- الان دلار 3000 تومان هست این گوشی و تبلت هم حدود 500-550 دلار چه جوریه که بازار میدن 1800 به بالا یعنی دلاری 3500 ؟!!!
ج: اینجا ایران هست هیچیمون با هیچ جای دنیا نمی خونه

19- امکان دستکاری OS وجود داره یا نه؟ یا مثلا می شه رابط کاربری HTC روی اینها نصب کرد؟ اگه این کار رو انجام بدهم امکانات قلم رو از دست می دهم؟
ج: با روت کردن ظاهرا میشه این کار رو کرد، همون ساعت معروف HTC رو نصب کردم کافی هست

20- هواوی MediaPad 10 FHD رو دیدین به نظرتون ارزش خرید نسبت به Note 10.1 رو داره با 400-500 تومان کمتر بودن و کیفیت بهتر؟
ج: کیفیت نمایش و امکانات هواوی رو از نزدیک ندیدم

ج: اگر نیاز به یک وسیله جایگزین برای قلم و دفتر و این تیپ چیزها می گردید یا برای اینترنت گردی می تونید روی این دستگاه به راحتی حساب کنید(راستی این ایرانسل هم سرعت اینترنتش بدک نیست وسط خیابون باشی می شه روش حساب کرد) GPS اش هم خوب کار می کنه و دقت مناسبی داره

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به جای روت دائم (Permanent Root) می‌تونی موقت روت کنی (Temp Root). فکر نکنم بفهمن.

torabi

Registered User
لایک‌ها
3
salam

man ye N8020 daram age moshtari bashid

شاید مقایسه جالبی نباشه ولی می خواهم گوشیم رو عوض کنم اول می خواستم Note II بردارم بعد دیدم قیمتش با Note 10.1 یکی هست
حالا چند تا سوال دارم:

بالا