شاید مقایسه جالبی نباشه ولی می خواهم گوشیم رو عوض کنم اول می خواستم Note II بردارم بعد دیدم قیمتش با Note 10.1 یکی هست
حالا چند تا سوال دارم:
1- Note 10.1 سیم کارت می خوره، فقط 3G هست (باید رایتل بندازم) یا همراه اول و ایرانسل رو هم ساپورت می کنه؟
2- با توجه به این که زنگ خور زیادی ندارم Note 10.1 ارزش جایگزینی به عنوان یک گوشی رو داره؟ و آیا Note 10.1 همه توانایی های Note II رو داره؟
3- Note 10.1 با هندزفری بلوتوث راحت کار می کنه؟
4- این قلمش واقعا کاربرد داره یا بیشتر تبلیغاتی هست؟
5- با قلم نوشته فارسی و OCR فارسی رو هم پشتیبانی می کنه یا image میشه؟
6- اصلا ارزش داره انقدر پول بدم؟
7- موقع نمایش فیلم زیرنویس جداگانه srt فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
8- خروجی اسپیکرها استریو هست یا 5.1 ؟
9- کیفیت صفحه نمایش Note 10.1 واقعا پایین هست و به چشم میاد یا برای تماشای فیلم های با کیفیت مناسب هست؟
10- با توجه به ضد خش نبودن صفحه نمایش باید محافظ صفحه نمایش تهیه کنم؟ قیمتش چند هست؟ اثر انگشت روی صفحه نمایش می مونه؟ موقع کارکردن اذیت نمیکنه؟ برای کار با قلم محافظ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
11- یک مدل دیگه از Note 10.1 دیدم N8020 چه فرقی با N8000 داره؟ فقط 4G یا چیز دیگه ای هم هست؟ N8020 بازار موجوده؟
12- امکان ارتفای سیستم عامل به نسخه جدیدتر وجود داره؟
13- اگه بخواهم Note 10.1 بگیرم 32GB بگیریم بهتره؟ یا یک 16GB بگیرم با یک رم 16GB کنارش بگیرم؟ سرعت رم جانبی مناسب هست برای دیدن فیلم full hd? رم 16 و 32 الان چنده؟
14- احیانا گوش بعضی ها کر احتمال ارزونتر شدنش هست؟
15- مدل جدیدتری از Note در چند ماه آینده عرضه می شه؟
16- touch صفحه روان و مناسب هست یا اجرا برنامه ها و بازی ها مشکلی نداره؟
17- با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ از نظر قیمتی خیلی اختلاف داره؟
18- الان دلار 3000 تومان هست این گوشی و تبلت هم حدود 500-550 دلار چه جوریه که بازار میدن 1800 به بالا یعنی دلاری 3500 ؟!!!
19- امکان دستکاری OS وجود داره یا نه؟ یا مثلا می شه رابط کاربری HTC روی اینها نصب کرد؟ اگه این کار رو انجام بدهم امکانات قلم رو از دست می دهم؟
20- هواوی MediaPad 10 FHD رو دیدین به نظرتون ارزش خرید نسبت به Note 10.1 رو داره با 400-500 تومان کمتر بودن و کیفیت بهتر؟
21- نکته خاصی هست دوستان راهنمایی کنند...
حالا چند تا سوال دارم:
1- Note 10.1 سیم کارت می خوره، فقط 3G هست (باید رایتل بندازم) یا همراه اول و ایرانسل رو هم ساپورت می کنه؟
2- با توجه به این که زنگ خور زیادی ندارم Note 10.1 ارزش جایگزینی به عنوان یک گوشی رو داره؟ و آیا Note 10.1 همه توانایی های Note II رو داره؟
3- Note 10.1 با هندزفری بلوتوث راحت کار می کنه؟
4- این قلمش واقعا کاربرد داره یا بیشتر تبلیغاتی هست؟
5- با قلم نوشته فارسی و OCR فارسی رو هم پشتیبانی می کنه یا image میشه؟
6- اصلا ارزش داره انقدر پول بدم؟
7- موقع نمایش فیلم زیرنویس جداگانه srt فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
8- خروجی اسپیکرها استریو هست یا 5.1 ؟
9- کیفیت صفحه نمایش Note 10.1 واقعا پایین هست و به چشم میاد یا برای تماشای فیلم های با کیفیت مناسب هست؟
10- با توجه به ضد خش نبودن صفحه نمایش باید محافظ صفحه نمایش تهیه کنم؟ قیمتش چند هست؟ اثر انگشت روی صفحه نمایش می مونه؟ موقع کارکردن اذیت نمیکنه؟ برای کار با قلم محافظ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
11- یک مدل دیگه از Note 10.1 دیدم N8020 چه فرقی با N8000 داره؟ فقط 4G یا چیز دیگه ای هم هست؟ N8020 بازار موجوده؟
12- امکان ارتفای سیستم عامل به نسخه جدیدتر وجود داره؟
13- اگه بخواهم Note 10.1 بگیرم 32GB بگیریم بهتره؟ یا یک 16GB بگیرم با یک رم 16GB کنارش بگیرم؟ سرعت رم جانبی مناسب هست برای دیدن فیلم full hd? رم 16 و 32 الان چنده؟
14- احیانا گوش بعضی ها کر احتمال ارزونتر شدنش هست؟
15- مدل جدیدتری از Note در چند ماه آینده عرضه می شه؟
16- touch صفحه روان و مناسب هست یا اجرا برنامه ها و بازی ها مشکلی نداره؟
17- با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟ از نظر قیمتی خیلی اختلاف داره؟
18- الان دلار 3000 تومان هست این گوشی و تبلت هم حدود 500-550 دلار چه جوریه که بازار میدن 1800 به بالا یعنی دلاری 3500 ؟!!!
19- امکان دستکاری OS وجود داره یا نه؟ یا مثلا می شه رابط کاربری HTC روی اینها نصب کرد؟ اگه این کار رو انجام بدهم امکانات قلم رو از دست می دهم؟
20- هواوی MediaPad 10 FHD رو دیدین به نظرتون ارزش خرید نسبت به Note 10.1 رو داره با 400-500 تومان کمتر بودن و کیفیت بهتر؟
21- نکته خاصی هست دوستان راهنمایی کنند...