• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب بین Samsung Galaxy J7 و Huawei P8 Lite

MohammadST

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
دوست عزیز بنده j7 خریدم و کاملا هم راضی هستم...
بیشنهاد میکنم شما هم تهیه کنی...
ضرر نمیکنی...

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
دوست عزیز بنده j7 خریدم و کاملا هم راضی هستم...
بیشنهاد میکنم شما هم تهیه کنی...
ضرر نمیکنی...
اتفاقا نظر خودم هم روی سامسونگ هست چون هرچی باشه برند معتبر تری هست اما این رمش 1.5 هست اون هوآوی 2 ، همونطور هم که میدونید در گوشی های اندرویدی رم خیلی مهمه، البته 1.5 هم کم نیستا اما... با توجه به اینکه سامسونگ حدود صد تومن گرونتر هم هست

MohammadST

Registered User
لایک‌ها
34
درسته اما j7 هم هشت هسته ایی هست که عالیه...باتریش 3000 میلی آمپره...من با هربار شارژ دو روز کامل شارژ دارم با همه استفاده هام...
و اینکه دوربین جلوش فلش داره و 5/5 اینچه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
وست عزیز در کل بخوای نگاه کنی خیلی ساده هست انتخاب بین این دو تا:
پی 8 لایت طراحی فوق العاده زیباتری داره، جمع و جور تر هست و دوربینش هم بهتر عمل میکنه.
جی 7 صفحه بزرگتری دارو و به لطف Super AMOLED سامسونگ بسیار چشم نوازتر هست، عملکرد باطری فوق العاده ای داره و جزو بهترین ها هست در زمینه باطری.
نکات کلیدیشون اینها بودن، حالا انتخاب با خود شماست با توجه به اولویت هاتون :)

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
دوست عزیزم :

نگاه به مساله "رم اجرایی" و یا قیمت و حتسی به اشاره دوستمون دوربین سلفی با فلش یک مقدار نگاه احساسی و دور از توجه به واقعیته.

بیایم عملی بررسی کنیم :

هوآوی با نگاه به بازار بلند پرواز مشتریها که با قیمت کم دنبال امکاناتی شگفت انگیز هستند پا به بازار گذاشت و اگر یادمون باشه با y300 به معروفیت و شناخت رسید.اما خوب این شاید کمی شبیه بازی باشه که بخواهیم این گوشیها رو به این شکل مقایسه کنیم که : هواوی با گیگ رم اجرایی 500تومنی با 2 گیگ رم اجرایی 800 تومنی برندهای دیگه در یک سطح و روند کاری هستند !!
یک حیله و یا بخواهیم مهربانانه تر بگیم یک ترفند بازاری درون گوشیهای هواوی طریقه طراحی برد اونهاست.بُردی که نظم چیپست و توالی مدار درون اون رعایت نشده و از نوعی قطعه سانسوری استفاده شده و به جای استفاده از 4 قطعه در برخی مدارها 2 قطعه استفاده شده(بعنوان مثال هستش) که باعث کم شدن امنیت برد میشه.
یکی از دلایل عدم پشتیبانی از اندروید جدید در اکثر گوشیهاش همین موضوع هستش، که آپدیت جدید باعث خرابتر شدن کارایی آنها می شود.
گوشیهای هواوی بعد از 3 یا 4 ماه اصلا کارایی سابق رو ندارند در صورتی که این عدد برای برندهای کره ای به عدد 1سال میرسند !
هواوی گوشیهای خوبی هستند برای افرادی که پول کمتری بخواهند هزینه کنند.

به هر حال قصد من قیاس این دو مدل نبود،کما اینکه سامسونگها هم کم اشکال ندارند.اولین مورد استفاده از صفحه نمایش OLED می باشد.

انشاالله بهترین و مناسبترین انتخاب رو کنید.

پیشاپیش مبارک

tolin

Registered User
لایک‌ها
37
وست عزیز در کل بخوای نگاه کنی خیلی ساده هست انتخاب بین این دو تا:
پی 8 لایت طراحی فوق العاده زیباتری داره، جمع و جور تر هست و دوربینش هم بهتر عمل میکنه.
جی 7 صفحه بزرگتری دارو و به لطف Super AMOLED سامسونگ بسیار چشم نوازتر هست، عملکرد باطری فوق العاده ای داره و جزو بهترین ها هست در زمینه باطری.
نکات کلیدیشون اینها بودن، حالا انتخاب با خود شماست با توجه به اولویت هاتون :)

دوست عزیزم :

نگاه به مساله "رم اجرایی" و یا قیمت و حتسی به اشاره دوستمون دوربین سلفی با فلش یک مقدار نگاه احساسی و دور از توجه به واقعیته.

بیایم عملی بررسی کنیم :

هوآوی با نگاه به بازار بلند پرواز مشتریها که با قیمت کم دنبال امکاناتی شگفت انگیز هستند پا به بازار گذاشت و اگر یادمون باشه با y300 به معروفیت و شناخت رسید.اما خوب این شاید کمی شبیه بازی باشه که بخواهیم این گوشیها رو به این شکل مقایسه کنیم که : هواوی با گیگ رم اجرایی 500تومنی با 2 گیگ رم اجرایی 800 تومنی برندهای دیگه در یک سطح و روند کاری هستند !!
یک حیله و یا بخواهیم مهربانانه تر بگیم یک ترفند بازاری درون گوشیهای هواوی طریقه طراحی برد اونهاست.بُردی که نظم چیپست و توالی مدار درون اون رعایت نشده و از نوعی قطعه سانسوری استفاده شده و به جای استفاده از 4 قطعه در برخی مدارها 2 قطعه استفاده شده(بعنوان مثال هستش) که باعث کم شدن امنیت برد میشه.
یکی از دلایل عدم پشتیبانی از اندروید جدید در اکثر گوشیهاش همین موضوع هستش، که آپدیت جدید باعث خرابتر شدن کارایی آنها می شود.
گوشیهای هواوی بعد از 3 یا 4 ماه اصلا کارایی سابق رو ندارند در صورتی که این عدد برای برندهای کره ای به عدد 1سال میرسند !
هواوی گوشیهای خوبی هستند برای افرادی که پول کمتری بخواهند هزینه کنند.

به هر حال قصد من قیاس این دو مدل نبود،کما اینکه سامسونگها هم کم اشکال ندارند.اولین مورد استفاده از صفحه نمایش OLED می باشد.

انشاالله بهترین و مناسبترین انتخاب رو کنید.

پیشاپیش مبارک
ممنون از نظرات تخصصی دوستان، استفاده بردم :general601:

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
کلن سامسونگ بهتر از هواویه اما خب یکمم گرونتره

M.Graph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
مقایسه جالبی نیست مقایسه یک برند معروف با یک برند تازه کار
بنظر من مهم تر از مشخصات سخت افزاری کیفیت ساخت هست;)

مرتضیی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من می خواستم یک گوشی دیگه هم بگیرم خودم z2 دارم ولی یک سیم کارت دیگه دارم که لازم دارم استفاده کنم. رفتم این j7رو دیدم اصلا از نظر بدنه هیچ هست چون دور گوشی طرح آلومینیومی زده که رنگش خیلی زود میره. الان کسی پیشنهاد دیگری داره الان می خوام زیر تا ۹۵۰ هزینه کنم
ممنون

Sent from my D6503 using Tapatalk

MohammadST

Registered User
لایک‌ها
34
من می خواستم یک گوشی دیگه هم بگیرم خودم z2 دارم ولی یک سیم کارت دیگه دارم که لازم دارم استفاده کنم. رفتم این j7رو دیدم اصلا از نظر بدنه هیچ هست چون دور گوشی طرح آلومینیومی زده که رنگش خیلی زود میره. الان کسی پیشنهاد دیگری داره الان می خوام زیر تا ۹۵۰ هزینه کنم
ممنون

Galaxy A5

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
m8 کارکرده میتونید بگیرید شما، با فاصلیه از این گزینه ها بهتر هست.

مرتضیی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Desire 816 va desire 626g chetore

بالا