• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب سرور خارجی و عدم مشکل با آی پی ایران

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان
من یه سایت فروشگاه مانند دارم یعنی فروشگاه نیستش کارش شبیه اون هست الان میخوام یه هاست dedicate بگیرم
میخوام از بهترین شرکت سرویس بگیرم نمیدونم کدوم خوب هست
مشکلی که هست اینه که من با چند تا شرکت معتبر خارجی تماس گرفتم و گفتن با آی پی ایران نمیتونید وصل شید
الان نمیدونم کدوم شرکت با ایران مشکل نداره و آیا اونی که مشکل نداره با ایران معتبر هست یا نه؟
چون مخاطبان سایت امریکایی و اروپایی هستند ترجیح من این هست که هاست از خارج بگیرم اما اگه هست خارجی خوب پیدا نشد پیشنهاد میکنید از ایران بگیرم؟از کدوم شرکت؟
بیشتر از این میترسم که اگه تو ایران بزارم برنامه رو وردارن ببرن خودشون بیارن بالا، میتونم انکدش کنم ولی نمیدونم این راه حل جواب مبده یا نه
یه مشکل دیگه ای که هست اینه که من چون ویزاکارت ندارم نمیدونم هزینه ها رو چطوری پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان هم پیشنهاد خرید از هاست خارجی به عنوان واسط رو دادن حالا چون من یک اسکریپت کاملا اختصاصی دارم یه زره نگرانم به جز خودم و هاستینگ، واسط یا کس دیگه ای به هاستم اجازه دسترسی داشته باشه
حالا من نمیدونم چیکار کنم

M_habibzadeh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
چقدر منابع لازم دارید برای سایتتون ؟ شما اگر سرور اختصاصی یا مجازی تهیه کنید هیچ کسی به اطلاعات شما دسترسی نداره که بخواد کد شما رو برداره درصورتی که نیاز به سرور اختصاصی یا مجازی در کانادا دارید من در خدمتتون هستم .

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
منظورتون از هاست dedicate چیه؟ :eek: اگه سرور Dedicated میخواین تهیه کنید و اگه هم در جریان هستید که حداقل هزینه یک مدل خوب از یک دیتاسنتر معتبر در ماه حدودا 300 هزارتومانه، پیشنهاد بنده تهیه سرور از دیتاسنتر رداستیشن هستش که به تازگی میتونید با کارت عضو شتاب ازش خرید داشته باشید. http://www.redstation.com/

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوست عزیز
چقدر منابع لازم دارید برای سایتتون ؟ شما اگر سرور اختصاصی یا مجازی تهیه کنید هیچ کسی به اطلاعات شما دسترسی نداره که بخواد کد شما رو برداره درصورتی که نیاز به سرور اختصاصی یا مجازی در کانادا دارید من در خدمتتون هستم .
یعنی فرد واسط هم دسترسی پیدا نمیکنه؟
منظورتون از هاست dedicate چیه؟ :eek: اگه سرور Dedicated میخواین تهیه کنید و اگه هم در جریان هستید که حداقل هزینه یک مدل خوب از یک دیتاسنتر معتبر در ماه حدودا 300 هزارتومانه، پیشنهاد بنده تهیه سرور از دیتاسنتر رداستیشن هستش که به تازگی میتونید با کارت عضو شتاب ازش خرید داشته باشید. http://www.redstation.com/
تازگیا میگن ید شده
این xlhost و OVH چطوره؟

Last edited:

M_habibzadeh

Registered User
لایک‌ها
8
نه دوست عزیز هیچ کسی به اطلاعات شما دسترسی نداره شما خودتون بر روی سیستم عامل رمز عبور قرار می دهید و هیچ کسی نمی تواند به اطلاعات شما بدون داشتن رمز عبور سیستم عامل دسترسی داشته باشد.
لیست قیمت سرور های مجازی رو می تونید در لینک زیر مشاهده کنید
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-vps-با-قیمت-مناسب.581963/

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
تازگیا میگن ید شده
این xlhost و OVH چطوره؟
من که نشنیدم بد شده باشه! اگه میخوای بدون واسطه بخری تنها گزینه ات همون رداستیشنه
xlhost هم خوبه، ولی آمریکاس، پینگش بده
OVH پهنای باند مفتی داره؛ اگه زیاد استفاده داری خوبه، همچنین اگه روی سرورتون DDOS و انواع حملات صورت میگیره دیتاسنتر خوبیه....

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
نه دوست عزیز هیچ کسی به اطلاعات شما دسترسی نداره شما خودتون بر روی سیستم عامل رمز عبور قرار می دهید و هیچ کسی نمی تواند به اطلاعات شما بدون داشتن رمز عبور سیستم عامل دسترسی داشته باشد.
لیست قیمت سرور های مجازی رو می تونید در لینک زیر مشاهده کنید
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-vps-با-قیمت-مناسب.581963/
اگه بخوان میتونن بالاخره.درسته؟
من که نشنیدم بد شده باشه! اگه میخوای بدون واسطه بخری تنها گزینه ات همون رداستیشنه
xlhost هم خوبه، ولی آمریکاس، پینگش بده
OVH پهنای باند مفتی داره؛ اگه زیاد استفاده داری خوبه، همچنین اگه روی سرورتون DDOS و انواع حملات صورت میگیره دیتاسنتر خوبیه....
این OVH با ایران هیچ مشکلی نداره؟

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان
من یه سایت فروشگاه مانند دارم یعنی فروشگاه نیستش کارش شبیه اون هست الان میخوام یه هاست dedicate بگیرم
میخوام از بهترین شرکت سرویس بگیرم نمیدونم کدوم خوب هست
مشکلی که هست اینه که من با چند تا شرکت معتبر خارجی تماس گرفتم و گفتن با آی پی ایران نمیتونید وصل شید
الان نمیدونم کدوم شرکت با ایران مشکل نداره و آیا اونی که مشکل نداره با ایران معتبر هست یا نه؟
چون مخاطبان سایت امریکایی و اروپایی هستند ترجیح من این هست که هاست از خارج بگیرم اما اگه هست خارجی خوب پیدا نشد پیشنهاد میکنید از ایران بگیرم؟از کدوم شرکت؟
بیشتر از این میترسم که اگه تو ایران بزارم برنامه رو وردارن ببرن خودشون بیارن بالا، میتونم انکدش کنم ولی نمیدونم این راه حل جواب مبده یا نه
یه مشکل دیگه ای که هست اینه که من چون ویزاکارت ندارم نمیدونم هزینه ها رو چطوری پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان هم پیشنهاد خرید از هاست خارجی به عنوان واسط رو دادن حالا چون من یک اسکریپت کاملا اختصاصی دارم یه زره نگرانم به جز خودم و هاستینگ، واسط یا کس دیگه ای به هاستم اجازه دسترسی داشته باشه
حالا من نمیدونم چیکار کنم
با سلام از دیتاسنتر افسانه ای colocrossing در خدمتیم
لینک تاپیک فروش:
http://forum.persiantools.com/threa...0000ت-دیتاسنتر-افسانه-ای-colocrossing.572832/

شرکت ثبت شده+نماد اعتماد

M_habibzadeh

Registered User
لایک‌ها
8
اگه بخوان میتونن بالاخره.درسته؟
این OVH با ایران هیچ مشکلی نداره؟
نه دوست عزیز نمیشه یک سری از سیستم عامل های قدیمی ویندوز رو مثل 98 و سرویس پک 1 اکس پی رو میشد ولی اگر شما از سیستم عامل های ویندوز سرور 2008 یا 2012 و انواع لینوکس استفاده کنید همچین چیزی امکان پذیر نیست شما حتی می تونید کل دیسک encrypt کنید که کاملا خیالتون راحت باشه.
مستقیم به ایران فروش نداره ولی با آی پی ایران هم مشکلی نداره.

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
نه دوست عزیز نمیشه یک سری از سیستم عامل های قدیمی ویندوز رو مثل 98 و سرویس پک 1 اکس پی رو میشد ولی اگر شما از سیستم عامل های ویندوز سرور 2008 یا 2012 و انواع لینوکس استفاده کنید همچین چیزی امکان پذیر نیست شما حتی می تونید کل دیسک encrypt کنید که کاملا خیالتون راحت باشه.
مستقیم به ایران فروش نداره ولی با آی پی ایران هم مشکلی نداره.
خوب اونجا مگه سیستم روشن نیستش؟یکی از کارمندا میتونه بره پشت سروری بشینه که سرور من هست دیگه

M_habibzadeh

Registered User
لایک‌ها
8
خوب اونجا مگه سیستم روشن نیستش؟یکی از کارمندا میتونه بره پشت سروری بشینه که سرور من هست دیگه
دوست عزیز شما اگر سرور مجازی یا اختصاصی داشته باشید هیچ کسی نمی تونه ببینه اونجا چه اتفاقی داره می افته مگر اینکه کار خلافی انجام داده باشید که گزارشی به دستشون رسیده باشه یا اسپم کرده باشید اونوقت هم دسترسی به سرور شما ندارن ولی می شه لاگ ها رو بررسی کرد.

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سلام
اگر سرور اختصاصی بدون ترس از تحریم و ... می خواهید.
از جناب سعید خرازی مدیر xlhost خرید انجام بدهید.
برای پرداخت ریالی و سایر هماهنگی ها با ایمیلش تماس بگیرید.

sky[ @ ]ee.net

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام
اگر سرور اختصاصی بدون ترس از تحریم و ... می خواهید.
از جناب سعید خرازی مدیر xlhost خرید انجام بدهید.
برای پرداخت ریالی و سایر هماهنگی ها با ایمیلش تماس بگیرید.

sky[ @ ]ee.net
یک ایرانی صاحب کل یک دیتاسنتر به عظمت XLhost هستش واقعا؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
اقا از هر کشوری می خوای سرور تهیه کن تحریم کاری به سایت های ایرانی ندارند. تنها کشور آمریکاست که اگر سایت مورد داری داشته باشی مثل warez و .... تازه مثلا با دادن گزارش یک بازدید کننده علیه شما و برسی اول به شما اخطار و نهایت تعلیقی میدن و اگر همچین موردی هم رخ بده در خیلی از مواقع اون کمپانی اجازه میدن در صورت تمایل اطلاعات سرور رو به جای دیگه نقل مکان کرد. من به تازگی از شرکت hosteurope.de سرور اختصاصی تهیه کردم. سرور در آلمان واقع شده. هزینه های واقعا مناسب و سرور بسیار باکیفیت و سرعت پینگ خوبی هم داره. قبلا hetzner و OVH هم داشتم و خوب بود ولی قعطی و عدم پشتیبانی مناسب باعث شد کوچ کنم و از این شرکت فوق العاده راضی ام . اگر از دوستان ایرانی کسی بتونه نمایندگی از این شرکت اخذ کنه پول خوبی به جیب می زنه

Last edited:
بالا