سلام.
یه شرکت کامپیوتری داریم که در زمینه فروش و پشتیبانی و ارائه سرویس های شبکه ای و همینطور اتوماسیون فعالیت میکنه.. یه سیستم مدیریت محتوای وب سایت میخوایم که بشه بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و با کمترین زحمت بشه یه وب سایت رو ایجاد و مدیریت کرد.
چه چیزی رو پیشنهاد می دید؟ اگر پولی باشه هم مشکلی نداره، فقط اینکه بشه بدون دغدغه و با کمترین زحمت محتواش را تغییر داد و ظاهر و بخش های مختلف وب سایت رو تغییر داد.. با سپاس.
با سلام، آقا تا چند روز دیگه یه سیستم قدرتمند که ترکیبی از 2 موتور پیشرفته و مدرن خارجی هستش و بومی سازی شده منتشر میشه...
در مورد این سیستم همینو بس که بدونید محدودیتی از لحاظ کارایی نداره!
امکانات کاملش هنوز منتشر نشده ولی بنده چون توی این شرکت کار میکنم یه اطلاعاتی ازش دارم.
برخی از امکانات:
1- سیستم مدیریت محتوای پیشرفته...
2- سیستم فروشگاهی پیشرفته قابل اتصال به تمامی بانکهای ایرانی و شرکت پست و پیک های درون شهری بدون محدودیت در قرار دادن محصولات، همراه با سیستم بازاریابی...
3- انجمن ساز قدرتمند در حد vBulletin و phpBB...
4- سیستم امنیتی 7 لایه برای جلوگیری از نفوذ هکرها...
5- سیستم پشتیبانی گیری از اطلاعات به صورت اتوماتیک...
6- تعریف گروه های کاربری وب سایت و بخش مدیریت...
7- تعریف بی نهایت قالب و انتخاب توسط کاربران به صورت دلخواه...
8- دو زبانه...
9- سیستم آپدیت اتوماتیک...
10- سیستم آمارگیری بسیار پیشرفته و قدرتمند، مجهز به سیستم تشخیص کاربران و ثبت اطلاعات دقیق کاربران اعم از: محل، مرورگر، سیستم عامل، بازدید صفحات و ...
11- جستجوی هوشمند و Live
12- قابلیت وبلاگ دهی...
13- پشتیبانی از فونتهای فارسی و استفاده در محتوای سایت...
14- مجهز به سیستم تبلیغات اینترنتی مانند تبلیغات بر اساس: تعداد کلیک، محدودیت زمانی تبلیغ و ...
و بسیاری از امکانات دیگر که در اینجا نمیشه همه رو ذکر کرد!
فقط بدونید که بیش از 700 امکان قراره به این سیستم اضافه بشه! که من فقط تونستم 14 تاشو بهتون بگم!
به همه ی این امکانات این رو هم اضافه کنید که در هر بخش راهنمای آنلاین وجود دارد که به راحتی هر کسی میتونه بدون دانش برنامه نویسی مدیریتش کنه... و اینکه این سیستم کلا هوشمنده!
فقط میتونم بگم این سیستم یکی از بزرگترین سیستمهای تحت وب خواهد شد!
یا حق...