• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب فیلد تحصیل در شبکه (ccna)

kamkhiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام؛
من دارم ccna میخونم و بزودی دوره مقدماتی تموم میشه. به امنیت شبکه علاقه دارم. میخواستم نظر دوستانو راجع به ccna security و بعد از اون ccnp security بدونم. برم دنبالش؟ بازار کارش چطوره، برای گرفتن مدرک رسمی چیکار باید بکنم،....
ممنون میشم نظرتونو بهم بگین

Zooler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بستگی به علاقه خودتون داره. هرچی هرچی بیشتر علاقه داشته باشید بیشتر موفق میشید ولی اینو بدونید که بازار کار شبکه به اندازه برنامه نویسی و طراحی وب خوب نیست
برای داشتن شانس خوب تو پیدا کردن کار مناسب باید رزومه خوبی داشته باشی و پیش نیاز یک رزومه خوب داشتن یک یا چند مدرک معتبر آکادمیکه
با توجه به اینکه در حال تحصیل هستید پیشنهاد میکنم یه آموزشگاه خوب پیدا کنید که هم در یادگیری بهتر و هم در گرفتن مدرک بین المللی بهتون کمک کنه. میتونید یه سری به سایبرتک، ارژنگ، کهکشان نور، مجتمع فنی تهران و ... بزنید، محیط آموزشی و برنامه کلاسهارو ببینید و از مشاوراشون نظر بگیرید.

Alex Fera

Registered User
لایک‌ها
127
از نظر من دوره های مایکروسافت توی ایران بیشتر جواب میده..............

shayan ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اره دوره ماکروسافت بهترینه البطه میشه مدرک بین المللی رو هم توی ایران بگیری چندین موسسه این رو اوردن که مدرکش هم میدن . از اساتید شبکه کار هم مهندس پاک نیت یکی از بهترین ها هستن من خودم با اشون کلاس گرفتم

zohre.shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اقای اریا شما جای خاصی رو سراغ دارید؟؟

shayan ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من 1 سال پیش ایرافا دوره شبکه و سیسکو موسسه ایرافا گذروندم شماره تماسشو ندارم از نت میتونین پیداش کنین

kamkhiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شنیدم سیسکو تحریم صدور مدرک برای ملیت ایرانی رو لغو کرده، کسی از دوستان اطلاع دقیقی داره؟

بالا