• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب قابل اعتمادترین Hard Disk لپتاپی

لطفا پس از مطالعه پست 1، علاوه بر توضیح در جواب تاپیک مدل منتخب خود را در اینجا هم علامت بزنید

• Seagate ST500LM012 HN-M5 با گارانتی یک ساله تخت جمشید (؟!)

Votes: 0 0.0%
  • Seagate ST500LT012-9WS142 بدون گارانتی

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    2

choas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باسلام

داستان! ↓↓↓

اصل ماجرا ↓↓↓
همانظور که گفتم برای من قابلیت اعتماد و پایداری هارد خیلی مهمه؛ این که یهو ببینم هارد بدون هیچ اخطاری از کار افتاد مثل کابوسه! (خوب بکاپ بگیر، اونم مستمر - چشم! )
بنابراین دست به دامن تعمیرکاران شدم و در یک تحقیق میدانی کشنده (مگه میشه ازشون حرف کشید!) نتایج تــــقــــریـــبـــا این بود:

Seagate: خرابی نسبتا کم - قابل تعمیر و بازیابی
WEstern Digital: خرابی نسبتا زیاد - معمولا غیر قابل تعمیر یا بازیابی
Toshiba و Hitachi: آنقدر کم در بازار هستند که نظر درستی نمی توان داد اما بعضی تعمیرکاران Hitachi را توصیه می‌کردند خرابی ندارد!(شاید برای سودش؟!)

بنا بر این اولویت ها، من دنبال Seagate رفتم و این مدل ها را در بازار پیدا کردم:

1. TOSHIBA MQ01ABD050
مزایا: گارانتی 2 ساله آواژنگ - Review خوب کاربران در Amazon و NewEgg
معایب: نمیدانم! شاید مشکلات خرابی، تعمیر یا...
سایر اطلاعات:
67450242818262415369.jpg
Mirror عکس:
http://www.8pic.ir/images/47701823230044839648.jpg
http://www.uploadax.com/images/18951316711952604170.jpg
http://axgig.com/images/55570725369015831003.jpg

2. Seagate ST500LM012 HN-M5
مزایا: ؟ (Seagate بزرگترین تولید کننده هارد به صورت تخصصی؟)
معایب: گارانتی شرکت تخیلی (تخت جمشید - 1 ساله) نمیدانم! شاید مشکلات خرابی، تعمیر یا...
سایر اطلاعات:
03398053639971309638.jpg
Mirror عکس:
http://www.8pic.ir/images/33479593692786343589.jpg
http://www.uploadax.com/images/93310235529601794246.jpg
http://axgig.com/images/18321893455097018061.jpg

3. Seagate ST500LT012-9WS142
مزایا: از تمام مدل ها نازکتر است و برخی تعمیرکاران خارجی گفتند گردش هوا را راحت تر می کند - Review نسبتا خوب در NewEgg.com - (لپتاپ من : VAIO SA41FX - جا کم داره!) - (Seagate بزرگترین تولید کننده هارد به صورت تخصصی؟)
معایب: گارانتی ندارد! شاید مشکلات خرابی، تعمیر یا... خصوصا با ناله و نفرین کاربران در Amazon
سایر اطلاعات:
10580607786045037177.jpg
Mirror عکس:

http://www.8pic.ir/images/90335482878041594161.jpg
http://www.uploadax.com/images/81987301457404557824.jpg
http://axgig.com/images/03256977989495945965.jpg

4. Hitachi HTS547575A9E384
مزایا: ظرفیت بالاتر
معایب: گارانتی ندارد! اطلاعات کافی در دست نیست
سایر اطلاعات:
10961669377162048121.jpg
Mirror عکس:
http://www.8pic.ir/images/09548697643470362165.jpg
http://www.uploadax.com/images/76339561866765350959.jpg
http://axgig.com/images/09777403752379675502.jpg

خوب! با این اوصاف از دوستان تقاضا دارم نظرشون رو در مورد انتخاب کدام مدل با دلیل بیان کنند. ضمنا:
اولا: اگر نکته خاصی مدنظرشون هست اعلام کنند.
ثانیا: اگر جایی را میشناسند که مدل یا شرایط بهتری دارد (مثلا Seagate با گارانتی آواژنگ، سازگارو...) اعلام کنند.
ثالثا: لطفا نگید چرا فلان مدل رو نمیخری بهتره! اینجا ایرانه! با بازار جهانی فرق داره! ولی اگر واقعا جایی رو میشناسید که داردتش و آدرس و شماره تلفنشو دارید یک دنیا ممنون میشم:n12:

پیشاپیش از محبت و لطف همه
شما بزرگواران متشکرم
ممنون که من را از راهنمایی و نظرات ارزشمند خود در این زمینه بهره مند می کنید​

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
هر کدوم از این شرکت هایی که نام بردین برند های نامعتبر و کمی نیستن، هر کدوم برای خودشون غولی هستن و کیفیت خوبی دارن! ولی اگه توشیبا 2سال گارانتی آواژنگ داره بدون شک قابل اعتمادتره.

choas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
iSteve جان درمورد تعمیر پذیری و قابل بازیابی بودنش چطور؟
تعمیرکاران ایرانی از پسش برمیان یا بعد سوختنش باید با اطلاعاتمون خداحافظی کنیم؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
review خوبی تنظیم کردید ولی ضمن احترام به نتایج بنچمارکها و مقایسه ها و نظرات افراد در حراجی های آنلاین، بهتره کار انتخاب رو کمتر پیچیده کنیم

سالهای طولانیه که روی لپتاپها با هاردهایی از برندهای توشیبا، سیگیت و وسترن، PATA و SATA سر و کار داشتم اما تفاوت محسوسی در پایداریشون طوریکه بشه نمره ی بیشتری به یک برند داد شخصاً ندیدم
اگر صرفنظر از هزینه کرد، بالاترین اعتماد و عمر ممکن رو برای لپتاپ خواهانید SSD و mSATA SSD تنها پاسخ شماست . گرچه که همین نوع حافظه های Nand هم بزودی با ورودی حافظه های بسیار کارامدتر resistive به فراموشی سپرده خواهند شد ...

اما در میان HDD ها
هاردهای "2.5 رایج، 5400 دور هستند
نمونه های 7200 دور (از هر برندی) که کمیاب و گرانقیمت تر از نمونه ی قبلی هستند بطور کلی کارایی و کیفیت بالاتری دارند و طبعاً قابل اعتمادترند و موقع خرید بهتره بعنوان پارامتر اصلی انتخاب مد نظر قرار داد

choas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
review خوبی تنظیم کردید ولی ضمن احترام به نتایج بنچمارکها و مقایسه ها و نظرات افراد در حراجی های آنلاین، بهتره کار انتخاب رو کمتر پیچیده کنیم
سالهای طولانیه که روی لپتاپها با هاردهایی از برندهای توشیبا، سیگیت و وسترن، PATA و SATA سر و کار داشتم اما تفاوت محسوسی در پایداریشون طوریکه بشه نمره ی بیشتری به یک برند داد شخصاً ندیدم
حق با شناست دوست گرامی اما این نکته را مدنظر داشته باشید به دلیل محدود بودن بازار ایران تعمیرکاران روی برخی مدل ها آشنایی تعمیر و بازیابی دارند اما برای بقیه نه
روی این حساب من تمرکز زیادی روی Seagate پیدا کردم اما عدم وجود گارانتی معتبر براش منو محدود کرده :(
اگر صرفنظر از هزینه کرد، بالاترین اعتماد و عمر ممکن رو برای لپتاپ خواهانید SSD و mSATA SSD تنها پاسخ شماست . گرچه که همین نوع حافظه های Nand هم بزودی با ورودی حافظه های بسیار کارامدتر resistive به فراموشی سپرده خواهند شد ...
حقیقتش برای اعتماد به SDDها علی رغم اینکه مزایای زیادی دارند کمی به دلیل نیاز دارم
ضمن این که لپتاپ من (VAIO SA41FX) یک مدل 2011 یا 2012 است و نهایتا یکی دو سال دیگر باید تعویض شود که تا آن زمان بازار SDD ها تغییر زیادی کرده
این را هم بگم که اگر واقعا کسی بتونه قانعم کنه شوک پذیری و 0.5 ساعت شارژ بیشتر SDDها ارزش هزینه بیشتر را دارد با کمال میل می پذیرم

اما در میان HDD ها
هاردهای "2.5 رایج، 5400 دور هستند
نمونه های 7200 دور (از هر برندی) که کمیاب و گرانقیمت تر از نمونه ی قبلی هستند بطور کلی کارایی و کیفیت بالاتری دارند و طبعاً قابل اعتمادترند و موقع خرید بهتره بعنوان پارامتر اصلی انتخاب مد نظر قرار داد
متاسفانه در 7200 ها انتخاب وحشتناک محدودتر است و گارانتی را باید به کلی فراموش کرد
ضمن این که شنیده ام مصرف برق بیشتری دارند (صحت دارد؟)

مع الوصف با توجه به بیخود بودن گارانتی در ایران، آیا خرید مدل خاصی بدون گارانتی را توجیه پذیر می دانید؟ کدام مدل؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
لپتاپ من (VAIO SA41FX) یک مدل 2011 یا 2012 است و نهایتا یکی دو سال دیگر باید تعویض شود
هیچ دلیلی وجود نداره لپتاپی رو که همچنان داره «کار شما رو راه میاندازه» به این زودی بازنشسته کنید! برای من جالبه که حتی در کشورهای مرفه و پیشرفته هم چنین عطشی که در ایران برای تعویض PC و لپتاپ دیده میشه وجود نداره . در صورت نیاز باید اولویت رو به ارتقاء های سخت افزاری داد
مثالی تماشایی بزنم
یک لپتاپی دارم با پردازنده ی P4 3.2GHz Prescott از حدود 9-8 سال قبل! (بهای خرید در آن زمان حدود 2.2 میلیون ت) و با ارتقاء های سخت افزاری(اعم از رم-هارد-DVD Writer -کانکتورهای اضافی USB و FireWire توسط اسلات PCMCIA -باتری و...) که تدریجاً و به مرور با صرف هزینه های نسبتاً کم روی اون انجام دادم هنوز سرپاست و بخوبی کار میکنه . چند ماه قبل در کنار ویندوز xp ، یک ویندوز هفت هم روی اون نصب کردم. محض نمونه این دستگاه، Photoshop CS6 رو ظرف حداکثر 16 ثانیه در حالت Warm Boot اجرا میکنه . البته داشتن نمایشگر کوچک "15.4 و همینطور نیازهای روز باعث شده یک لپتاپ حرفه ای "18.4 بر اساس Core i7 هم در کنارش باشه که البته این یکی رو هم تدریجاً ارتقا دادم(نصب mSATA SSD 240GB در کنار HDD - افزودن کانکتورهای USB3 توسط اسلات ExpressCard- و...) تا این هم بتونه سالهای بیشتری حتی بهتر از روز اولش کار کنه

نتیجه اینکه تهیه ی یک لپتاپ قوی و تدریجاً ارتقای اون همگام با پیشرفت دنیای سخت افزار باعث میشه بخوبی تا سالیان طولانی کار کنه و نیاز مبرم به تعویضش وجود نداشته باشه ...
این را هم بگم که اگر واقعا کسی بتونه قانعم کنه شوک پذیری و 0.5 ساعت شارژ بیشتر SDDها ارزش هزینه بیشتر را دارد با کمال میل می پذیرم
شما قبلش پاسخ خودتون رو دادید:
اعتماد به SDDها علی رغم اینکه مزایای زیادی دارند
مثل مقایسه ی بنز با پیکان هست که روی هر پارامتری دست بذارید برگ بازنده دست HDD هست . تنها برتری فعلی HDDها ظرفیت بسیار بالا و قیمت پایین هست
به بیخود بودن گارانتی در ایران، آیا خرید مدل خاصی بدون گارانتی را توجیه پذیر می دانید؟ کدام مدل؟
اکثر هاردها گارانتی سازگار و یا تک و توک شرکتهای معتبر دیگه رو دارند البته بغیر از مدلهایی که از مبادی غیرقانونی و قاچاقی (و طبعاً روشهای نامناسبی که به HDD ضربه وارد میکنه) وارد شدند که طبعاً خریدشون ریسک هست
همونطور که گفته بودم اگر به من باشه چندان به برند نگاه نمی کنم بلکه اول به جزئیات و ویژگیهای سخت افزاری و در وهله ی بعد داشتن گارانتی معتبر نگاه می کنم
ضمن این که شنیده ام مصرف برق بیشتری دارند (صحت دارد؟)
اندک و قابل اغماض
ST9500421AS 500GB 7200rpm ---> 2.2W
ST9500325ASG 500GB 5400rpm ---> 1.78W

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
مهم ترین چیز در خرابی هارد(کلا سحت افزار)، روش استفاده هست!
من از سال 2003 با کامپیوتر سر و کار دارم(هم علاقه زیادی به کامپیوتر دارم و هم رشته دانشگاهیم کامپیوتر هست)، تا حالا هیچ خرابی سخت افزاری نداشتم! حتی 1 مورد...

ولی در مورد SSD ها، غیر قابل مقایسه با HDD ها هستند!
جدا از اینکه سرعت خیلی بالایی دارند!
بدلیل اینکه هیچ قسمت مکانیکی در SSD ها بکار نرفته، احتمال خرابی و فرسودگی بسیار بسیار پایین هست!
و این که صدای هم ندارند!
خیلی هم سبک هستند! طوری که احساس میکنید تو خالی هست.

تنها بدی که دارند قیمت هست، یک SSD با ظرفیت 128 گیگ یمتی حدود 400 تا 550 تومن داره! و 256 گیگ هم 750 تا 900 تومن!

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
iSteve جان درمورد تعمیر پذیری و قابل بازیابی بودنش چطور؟
تعمیرکاران ایرانی از پسش برمیان یا بعد سوختنش باید با اطلاعاتمون خداحافظی کنیم؟
راستش من تا حالا نشنیدم یک هارد تعمیر پذیر نباشه! ممکنه گاهی اوقات برای یک هارد مشکلی پیش بیاد که قابل تعمیر باشه اما این مشکل برای تمام هاردها امکانش هست که اتفاق بیوفته، وقتی شرکت آواژنگ یک هارد رو گارانتی میکنه قطعا زمانی که خدایی نکرده خراب بشه باید یا تعمیرش کنه و یا اگه تعمیر نشه یا تعمیر کردنش طول بکشه باید تعویضش کنه، پس تا دوسال شما هیچ نگرانی ای بابت خراب شدن هارد نباید داشته باشید.
یه کم به هاردهای اطراف خودتون نگاه کنید.... چندتا هارد میبینید که بالای 3یا4 سال دارن بدون هیچ مشکلی کار میکنند؟
به نظرم تمام برندهایی که نام بردین واقعا عالی هستن و هیچ کدوم متفرقه و بی کیفیت نیستند چون اگه بیکیفیت بودن این همه سال در بازار دوام نمیاوردن، ممکنه یک برند هارد در ایران کمتر خرید و فروش بشه اما در کشورهای دیگه اینطور نیست.

تعمیرکاران هم همه با هم اتفاق نظر ندارن! من خودم دیدم تعمیرکاری خیلی حرفه ای گفته هارد وسترن خیلی عالیه اصلا تا حالا خرابی نداشتیم! ولی یه تعمیرکار خیلی حرفه ای دیگه گفته بدترین هارد وسترن هست تا حالا هرچی خرابی بوده از همین وسترن بوده!!!
نظرشخصی من به ترتیب روی هاردهای وسترن دیحیتال و سیگیت به جهت کیفیت و هارد توشیبا به جهت گارانتی آواژنگ هست.
هیتاچی هم شرکت بی خودی نیست! و سابقه اش نشون میده همیشه کیفیت رو در محصولاتش در نظر داشته اما تا حالا ازش استفاده نکردم و کسی هم ندیدم که تجربه ی استفادهاز این برند رو داشته باشه.

اما در کل به نظر بنده بهتره یه کم خوشبینانه تر به قضیه نگاه کنید و هر کدوم از هاردهایی که خودتون نسبت بهش احساس بهتری دارید رو انتخاب کنید، ضمن اینکه برای اطمینان خاطر یک هاردی بردارید که گارانتیش از بقیه بهتر باشه.
شرکت آواژنگ کالاهایی رو گارانتی نمیکنه که خرابی زیاد داشته باشه چون این به ضررش هست.

اگه اطلاعات بسیار ارزشمندی دارید دو راه بیشتر سر راه شما نیست! راه اول اینکه از SSDها استفاده کنید و راه دوم اینکه از RAID استفاده کنید.

choas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک دنیا تشکر iSteve عزیز
اگه اطلاعات بسیار ارزشمندی دارید دو راه بیشتر سر راه شما نیست! راه اول اینکه از SSDها استفاده کنید و راه دوم اینکه از RAID استفاده کنید.
درمورد RAID کردن، یک لپتاپ کوچک VAIO SA41 فضای کافی برای 2 هارد را ندارد؛ عملا همین 1 عدد هارد را هم به زور جا کردن!
درمورد SSD یکی از دلایلی که مرددم می کنه قیمتشه؛ من میتونم به پول یک SSD 128 یک هارد 500 لپتاپی و یک هار اکسترنال 1TB بخرم و دائم روش بکاپ گیری کنم (نظر شما چیه؟)
از طرف دیگه شوک ناپذیری و سرعت SSD غیر قابل انکاره؛ 0.5 ساعتی هم بیشتر شارژ میگیرم اما شاید تا سال دیگه قیمتش افت خوبی داشته باشه

درکل خود شما اگر جای من باشید کدوم روش را انتخاب می کنید؟ (نظر شخصی شما برای من خیلی مهم است)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در مورد وسترن ديجيتال مخصوصا سري بلك بر چه اساسي ميگيد قابل تعمير و ريكاوري نيست . اتفاقا يكي از بهترين ها و مطمئن ترين ها هست .
WD Black

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
یک دنیا تشکر iSteve عزیز

درمورد RAID کردن، یک لپتاپ کوچک VAIO SA41 فضای کافی برای 2 هارد را ندارد؛ عملا همین 1 عدد هارد را هم به زور جا کردن!
درمورد SSD یکی از دلایلی که مرددم می کنه قیمتشه؛ من میتونم به پول یک SSD 128 یک هارد 500 لپتاپی و یک هار اکسترنال 1TB بخرم و دائم روش بکاپ گیری کنم (نظر شما چیه؟)
از طرف دیگه شوک ناپذیری و سرعت SSD غیر قابل انکاره؛ 0.5 ساعتی هم بیشتر شارژ میگیرم اما شاید تا سال دیگه قیمتش افت خوبی داشته باشه

درکل خود شما اگر جای من باشید کدوم روش را انتخاب می کنید؟ (نظر شخصی شما برای من خیلی مهم است)

اگه دلیل این کارتون فقط امنیت بالاتر برای اطلاعات هست، 100% خرید یک هارد معمولی بهمراه یک هارد اکسترنال برای پشتیبان گیری مداوم بهتر هست!

ولی اگه علاوه بر امنیت اطلاعات، سرعت بیشتر، باطری بهتر، عمر بالاتر، وزن کمتر هستید، SSD بهتر هست!

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
صد البته سیگیت :)

choas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچ دلیلی وجود نداره لپتاپی رو که همچنان داره «کار شما رو راه میاندازه» به این زودی بازنشسته کنید! برای من جالبه که حتی در کشورهای مرفه و پیشرفته هم چنین عطشی که در ایران برای تعویض PC و لپتاپ دیده میشه وجود نداره . در صورت نیاز باید اولویت رو به ارتقاء های سخت افزاری داد
مثالی تماشایی بزنم
یک لپتاپی دارم با پردازنده ی P4 3.2GHz Prescott از حدود 9-8 سال قبل! (بهای خرید در آن زمان حدود 2.2 میلیون ت) و با ارتقاء های سخت افزاری(اعم از رم-هارد-DVD Writer -کانکتورهای اضافی USB و FireWire توسط اسلات PCMCIA -باتری و...) که تدریجاً و به مرور با صرف هزینه های نسبتاً کم روی اون انجام دادم هنوز سرپاست و بخوبی کار میکنه . چند ماه قبل در کنار ویندوز xp ، یک ویندوز هفت هم روی اون نصب کردم. محض نمونه این دستگاه، Photoshop CS6 رو ظرف حداکثر 16 ثانیه در حالت Warm Boot اجرا میکنه . البته داشتن نمایشگر کوچک "15.4 و همینطور نیازهای روز باعث شده یک لپتاپ حرفه ای "18.4 بر اساس Core i7 هم در کنارش باشه که البته این یکی رو هم تدریجاً ارتقا دادم(نصب mSATA SSD 240GB در کنار HDD - افزودن کانکتورهای USB3 توسط اسلات ExpressCard- و...) تا این هم بتونه سالهای بیشتری حتی بهتر از روز اولش کار کنه

نتیجه اینکه تهیه ی یک لپتاپ قوی و تدریجاً ارتقای اون همگام با پیشرفت دنیای سخت افزار باعث میشه بخوبی تا سالیان طولانی کار کنه و نیاز مبرم به تعویضش وجود نداشته باشه ...
کاملا حق با شماست
اما لپتاپ فعلی من چند مشکل اساسی داره که باعث شده از روز اول به شدت ازش ناراضی باشم:
1. داغی سوزاننده بدنه که متاسفانه در بیشتر مدل های سری نازک (S) سونی بیداد می کند
2. وابستگی وحشتناک نرم افزاری به SONY؛ طوری که برای نصب Win 8 نمیتوان با اتکا به دراورهای موجود در سایت Sonny امکانات Termal Control و سوییچ دستی کارت گرافیک آن را فعال کرد؛ متاسفانه در این مورد SONY هم کمکی نمی کند.
3. پشتیبانی به شدت ضعیف SONY و پول پرستی آن که عملا این لپتاپ را برای ویندوز بعدی منسوخ خواهد کرد
4. گرمای شدید دستگاه حتی درصورت بازنشسته نکردن از سوی من خودش کار سخت افزار را احتمالا خواهد ساخت :(
5. کاربری ن از یک لپتاپ کاربری حرفه ای نیست؛ من عملا با حجم بسیار زیادی فایل ریز (مثلا 10000 تا فایل 100 کیلوبایتی برای هر پروژه) سروکار دارم؛ در این یک سالی که این لپتاپ رو خریدم حتی فرصت نکردم باهاش بازی کنم! شاید ما پیرها یکم فیلم ببینیم نهایت باهاش یا گاهی به پراسس زیاد نیاز داشته باشیم.
برای من هرچه شارژ بیشتر باشد و لپتاپ سبک تر باشد بهتر است بنابراین با ارائه cpuهای جدید و UltraBook های سبک تر که شارژ دهی بیشتری هم دارند عملا این لپتاپ 1.6 کیلویی خیلی راحت با یک ZenBook با 1.3 کیلو وزن و 5 ساعت شارژ هم ردیف است! (شارژ بیشتر و وزن کمتنر)

یک لپتاپی دارم با پردازنده ی P4 3.2GHz Prescott از حدود 9-8 سال قبل! (بهای خرید در آن زمان حدود 2.2 میلیون ت) و با ارتقاء های سخت افزاری(اعم از رم-هارد-DVD Writer -کانکتورهای اضافی USB و FireWire توسط اسلات PCMCIA -باتری و...) که تدریجاً و به مرور با صرف هزینه های نسبتاً کم روی اون انجام دادم هنوز سرپاست و بخوبی کار میکنه . چند ماه قبل در کنار ویندوز xp ، یک ویندوز هفت هم روی اون نصب کردم. محض نمونه این دستگاه، Photoshop CS6 رو ظرف حداکثر 16 ثانیه در حالت Warm Boot اجرا میکنه .
متاسفانه من مهارت و توانایی شما را در ارتقا ندارم
مدارهای این لپتاپ هم طوری فشرده و درهم هستند که فضایی برای اضافه کردن چیزی باقی نمی گذارد :(
مشکل عدم پشتیبانی نرم افزاری و وابستگی به نرم افزارهای شرکتی هم جای خود

الان شما چه ssd و چه مدلی برای خود استفاده می کنید؟ با چه حجم؟

یک دنیا تشکر

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
داغی سوزاننده بدنه که متاسفانه در بیشتر مدل های سری نازک (S) سونی بیداد می کند
برای حل مشکل شایع داغ کار کردن لپتاپها در ویندوز هفت و هشت از روش شرح داده شده در لینک پایین استفاده کنید
http://forum.persiantools.com/t414661.html
الان شما چه ssd و چه مدلی برای خود استفاده می کنید؟ با چه حجم؟
Mushkin Direct Atlas Deluxe 240GB mSATA
http://forum.persiantools.com/t409213.html

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
یک دنیا تشکر iSteve عزیز

نظر شخصی بنده اینه که اگه جای شما بودم و میتونستم به اندازه ی یک SSD برای ذخیره سازی هزینه کنم یک ثانیه دریغ نمیکردم، در آینده اگه به حجم بیشتری برای ذخیرا ی اطلاعات نیاز داشتم میرفتم یه هارد دست دوم میخریدم و با داک هارد تبدیل به هارد اکسترنال میکردمش و یا اینکه یه هارد اکسترنال دست دوم میخریدم که گارانتی داشته باشه.
اما اگه به اندازه ی SSD نمیخواستم هزینه کنم و هر چقدر فکر میکردم توجیهی برای خرید SSD برای خودم پیدا نمیکردم، اگه اطلاعاتم اونقدرها مهم نبود، میرفتم یه هارد ظرفیت بالا و پرسرعت و آکبند که گارانتی خوبی داشته باشه میخریدم. اما اگه اطلاعاتم خیلی واسم مهم بود یه هارد ظرفیت متوسط و یه هارد اکسترنال میخریدم، اینجوری از اطلاعات مهم خودم، هم داخل خارد اینترنال و هم هارد اکسترنال یک نسخه نگهداری میکردم.
البته در حال حاضر من فقط از یک هارد استفاده میکنم و اطلاعات مهم خودمو روی یک یا دو عدد DVD رایت میکنم.
ببخشید من کمتر به این فروم سر میزنم برای همین دیر پاسخ میدم، اگه با بنده امری داشتید میتونید داخل فروم سخت افزار پیدام کنید، لینک پروفایلم رو پایین دادم(ابتدا باید عضو باشید تا پروفایلم رو مشاهده کنید) :
انجمن های سخت افزار

بالا