• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب مادربورد

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
می خواستم بدونم اگه مادر بورد دارای قابلیت SLI و CRASSFAIER باشه و دوتا گراف بگیری بهتره یا
این قابلیت رو نداشته باشه و یک گراف قوی تر بگیری ؟
درضمن قابلیت SLI و CRASSFAIER در اصل چه فایده ایی دارن ؟
مادربورد های مارک آزارک چطورن به پای MSI و ASUS میرسن ؟ ( یا مثل گوشی های هوآوی در مقابل سامسونگ و سونی هستن )

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
می خواستم بدونم اگه مادر بورد دارای قابلیت SLI و CRASSFAIER باشه و دوتا گراف بگیری بهتره یا
این قابلیت رو نداشته باشه و یک گراف قوی تر بگیری ؟
درضمن قابلیت SLI و CRASSFAIER در اصل چه فایده ایی دارن ؟
مادربورد های مارک آزارک چطورن به پای MSI و ASUS میرسن ؟ ( یا مثل گوشی های هوآوی در مقابل سامسونگ و سونی هستن )
سلام. SLI بهتره یا خیر بستگی به قیمت و هزینه ای که می تونید بکنید داره. اما عموما به نظر من بهتره بخاطر مسائل مربوطه یک کارت گرافیک قوی بزارید. مگر اینکه قیمتش از دو تا کارت گرافیک رده پایین تری که SLI ی آنها قوی تر بشه گرونتر بشه. قابلیت SLI و Crossfire به زبان ساده نصب دو تا کارت گرافیک برای پردازش همزمان و بالا رفتن سرعت پردازش گرافیک در بازیهاست.
در خصوص اینکه Asrock بهتره یا ... یه کم سلیقه ای هستش. اما بر اساس آمار فروش و خرابی بهترین برندها Asus و Gigabyte هستند.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما ابتدا مشخص کنید چه مقدار بودجه دارید . چه پردازنده ای رو میخواهید نصب کنید تا بشه راهنمایی کامل انجام داد .

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بوجم تکمیل نیست ولی می خواهم تا 2 تومن یه سیستم بگیرم ( می خواهم قطعات رو تیکه تیکه بگیرم )
رفتم تحقیق کردم دیدم میگن بهتره مادر بورد خوب بگیری که بعدا که خواستی سیستم رو آپ کنی به مشکل برنخوری
بهترین CPU ها هم که سوکت 1150 هستن بهترین چیپست ها هم H97 , Z97 هستن فقط میمونه کلاک رم و قابلیت چند گرافیکه
برای همین اومدم تایپک زدم ببینم فایده داره آدم بخواد بخاطره قابلیت چند گرافیکه هزینه بیشتر پرداخت کنه
مثلا با 350 تا 450 مادربوردی میشه گرفت که یا تک گرافه یا CrassFaier دار باشه
ولی من می خواهم بدونم برای Sli میارزه آدم 200 بیشتر پول بده ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بوجم تکمیل نیست ولی می خواهم تا 2 تومن یه سیستم بگیرم ( می خواهم قطعات رو تیکه تیکه بگیرم )
رفتم تحقیق کردم دیدم میگن بهتره مادر بورد خوب بگیری که بعدا که خواستی سیستم رو آپ کنی به مشکل برنخوری
بهترین CPU ها هم که سوکت 1150 هستن بهترین چیپست ها هم H97 , Z97 هستن فقط میمونه کلاک رم و قابلیت چند گرافیکه
برای همین اومدم تایپک زدم ببینم فایده داره آدم بخواد بخاطره قابلیت چند گرافیکه هزینه بیشتر پرداخت کنه
مثلا با 350 تا 450 مادربوردی میشه گرفت که یا تک گرافه یا CrassFaier دار باشه
ولی من می خواهم بدونم برای Sli میارزه آدم 200 بیشتر پول بده ؟
مادربرد های H97-D3H گیگابایت مورد مناسبی هستند . کانفیگ مولتی گرافیک با بودجه شما زیاد منطقی نیست . به نظرم بعدها هم اگر خواستید گرافیکتون رو بالا ببرید . از یک کارت گرافیک قوی استفاده کنید بهتر باشه هم مصرف کمتری نسبت به دو کارت دارد . هم نیازی به خرید پاور قدرتمند ندارد .

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تفاوت چیپست H97 با Z97 چیه ؟
کلاک رم مادر بوردی که شما گفتین 2400 رو پشتیبانی نمی کنه که ؟
اصلا تفاوت کلاک 800 تا 1600 با کلاک 1866 تا 3200 تو چیه و کاربردش چیه ؟

نظر خودم رو این دو تا مادربورد بود :
MSI Z97-GUARD-PRO
ASROCK Fatal1ty-Z97-Killer
نظرتون درمورد این دوتا چیه ؟

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مادربرد های H97-D3H گیگابایت مورد مناسبی هستند . کانفیگ مولتی گرافیک با بودجه شما زیاد منطقی نیست . به نظرم بعدها هم اگر خواستید گرافیکتون رو بالا ببرید . از یک کارت گرافیک قوی استفاده کنید بهتر باشه هم مصرف کمتری نسبت به دو کارت دارد . هم نیازی به خرید پاور قدرتمند ندارد .
واقعا مادربورد عالییه پورت هاش کامله گراف انبورد داره یک گیگه
تنها مشکلش که من هنوز تفاوتش رو نمی دونم :
کلاک رم پایینه
چیپستش هم Z97 نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
واقعا مادربورد عالییه پورت هاش کامله گراف انبورد داره یک گیگه
تنها مشکلش که من هنوز تفاوتش رو نمی دونم :
کلاک رم پایینه
چیپستش هم Z97 نیست
باس 1600 رم به نظر من کافیست . خیلی تفاوتی بار رم های باس بالاتر ندارد .
درباره گرافیک آنبرد درمادربردهای جدید . پردازنده گرافیکی داخل CPU هست و فقط پورت خروجیش روی مادربرد هست .

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
تفاوت چیپست H97 با Z97 چیه ؟
کلاک رم مادر بوردی که شما گفتین 2400 رو پشتیبانی نمی کنه که ؟
اصلا تفاوت کلاک 800 تا 1600 با کلاک 1866 تا 3200 تو چیه و کاربردش چیه ؟

نظر خودم رو این دو تا مادربورد بود :
MSI Z97-GUARD-PRO
ASROCK Fatal1ty-Z97-Killer
نظرتون درمورد این دوتا چیه ؟
طبق بررسی یکی از بچه های سایت overclock.net تفاوت در فریم دهی هست که در گیم و رندرهای گرافیکی خیلی زیاده:
http://www.overclock.net/t/1487162/...affect-fps-during-high-cpu-overhead-scenarios
در فول اچ دی متوسط تفاوت 1600 با زمان تاخیر 8 با رم 2400 با زمان 10 : 5 فریم هست
در فول اچ دی اولترا تفاوت: 10 فریم هست
شما اگه میخواید فریم بهتری بگیری باید باس رم بالاتر با زمان تاخیرکمتر(cl) خریداری کنید البته با توجه به بودجه

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
طبق بررسی یکی از بچه های سایت overclock.net تفاوت در فریم دهی هست که در گیم و رندرهای گرافیکی خیلی زیاده:
http://www.overclock.net/t/1487162/...affect-fps-during-high-cpu-overhead-scenarios
در فول اچ دی متوسط تفاوت 1600 با زمان تاخیر 8 با رم 2400 با زمان 10 : 5 فریم هست
در فول اچ دی اولترا تفاوت: 10 فریم هست
شما اگه میخواید فریم بهتری بگیری باید باس رم بالاتر با زمان تاخیرکمتر(cl) خریداری کنید البته با توجه به بودجه
تو فکرم رم
Adata XPG V2 8GB DDR3 2400MHz CL11
بود ولی با توجه به حرف شما و زمان پاسخگویی کمتر و اون سایت اورکلاک همون 1600 خوبه ارزون تر هم هست : دی
فریم رم 1333 تا 2400 خیلی تغیر نداره
من هم مثل خیلی ها که کم میدونن یا نمیدونن فکر مکنم هرچی عدد بالاتر باشه بهتره : دی

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نظرتون رو در مورد اون دوتا مادربورد نگفتین ؟

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
تو فکرم رم
Adata XPG V2 8GB DDR3 2400MHz CL11
بود ولی با توجه به حرف شما و زمان پاسخگویی کمتر و اون سایت اورکلاک همون 1600 خوبه ارزون تر هم هست : دی
فریم رم 1333 تا 2400 خیلی تغیر نداره
من هم مثل خیلی ها که کم میدونن یا نمیدونن فکر مکنم هرچی عدد بالاتر باشه بهتره : دی

شما درست لینک رو مطالعه نکردید برعکس در این مورد 2400 خیلی خوبه.
در صورتی بحث زمان تاخیر مطرح میشه که دو رم مورد مقایسه دارای یک فرکانس مثلا 1600 باشن بعد هرکدوم زمان تاخیر پایین تر داشته باشه ارزش خرید بیشتری داره.
و در مورد دو مادربورد asrock بهتر هست
به نظر من این بهترینه با این قیمت:
ASUS Z97-PRO GAMER
باقیمت 565 تومن
چون رگلاتور ولتاژ 10 فازی داره دقیقتر 8+2 هست(ولتاژ مناسبتر و منظمتری بیرون میده)
آزراک هم 8 فازی هست در مدل msi پیدا نکردم ولی احتمال 8 فازی میدم

Last edited:

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما درست لینک رو مطالعه نکردید برعکس در این مورد 2400 خیلی خوبه.
در صورتی بحث زمان تاخیر مطرح میشه که دو رم مورد مقایسه دارای یک فرکانس مثلا 1600 باشن بعد هرکدوم زمان تاخیر پایین تر داشته باشه ارزش خرید بیشتری داره.
و در مورد دو مادربورد asrock بهتر هست
به نظر من این بهترینه با این قیمت:
ASUS Z97-PRO GAMER
باقیمت 565 تومن
چون رگلاتور ولتاژ 10 فازی داره دقیقتر 8+2 هست(ولتاژ مناسبتر و منظمتری بیرون میده)
آزراک هم 8 فازی هست در مدل msi پیدا نکردم ولی احتمال 8 فازی میدم
اره ولی مشخصات مادربردی که شما گفتین (ایسوز )و مادربورد آزروک تقریبا یکی هست و ولی با 100 تومن تفاوت قیمت
منم واسه همین تو اول تایپیک گفتم ( مادربورد های مارک آزارک چطورن به پای MSI و ASUS میرسن ؟ ( یا مثل گوشی های هوآوی در مقابل سامسونگ و سونی هستن ) )
که اگه میرسن دیگه هزینه بیخود واسه مارک نکنم
البته چند جا هم خوندم که مادربورد آزورک رو چند سال داشتن و کاملا راضی بودن
در مقابل هم بعضی ها نارضی بودن ولی من جایی تو نوشته هاشون ندیدم که مادربورد رو شخصا داشته باشن یا استفاده کرده باشن
مادربوردی هم که دوستمون معرفی کرد ( H97-D3H گیگابایت ) خوب بود ولی سری H بود که میگن سری Z حرفه ای تره ولی من نمی دونم از چه نظر !!!!!!
یعنی شما میگید یکم بیشتر هزینه کنم و ایسوز رو بگیرم که نسبت به آزورک و ام اس آی بیشتر می ارزه و بهتره و ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره ؟

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
اره ولی مشخصات مادربردی که شما گفتین (ایسوز )و مادربورد آزروک تقریبا یکی هست و ولی با 100 تومن تفاوت قیمت
منم واسه همین تو اول تایپیک گفتم ( مادربورد های مارک آزارک چطورن به پای MSI و ASUS میرسن ؟ ( یا مثل گوشی های هوآوی در مقابل سامسونگ و سونی هستن ) )
در مقابل هم بعضی ها نارضی بودن ولی من جایی تو نوشته هاشون ندیدم که مادربورد رو شخصا داشته باشن یا استفاده کرده باشن
مادربوردی هم که دوستمون معرفی کرد ( H97-D3H گیگابایت ) خوب بود ولی سری H بود که میگن سری Z حرفه ای تره ولی من نمی دونم از چه نظر !!!!!!
یعنی شما میگید یکم بیشتر هزینه کنم و ایسوز رو بگیرم که نسبت به آزورک و ام اس آی بیشتر می ارزه و بهتره و ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره ؟

ببینید از مثال خودتون استفاده میکنم
شما این مدل یعنی asrock fatalty z97X killer رو هوواوی mate 7 در نظر بگیر میشه تقریبا تمام زور هوواوی برای گوشی خوب ولی asus z97 pro gamer میشه HTC one m7 میشه زور دو سال و نیم گذشته HTC حالا متوجه میشید چی میگم
اگه آزارک رو میخواید بخرید حتما مدل بالا که نوشتم یا ASROCK Fatal1ty Z97 Professional
رو مد نظر قرار بدید چون از استانداردهای خوبی استفاده کرده وگرنه پایین تر بخری مثل اینکه HONOR 3C خریدی
نهایت آزراک مدل OC formula هست که خیلی خیلی خوبه قیمتشم به نسبت خوبه
من بدون تعصب میگم مدلهای بالای ASROCK خوبه من 5 سال پیش که کیس گیم داشتم از مدل آزارک برداشتم انصافا هنوزم سالم و خوب داره کار میکنه و مشکلی نداشته ولی دیگه برای دانلود و دیدن کلیپ و فیلم ازش استفاده میشه البته به شرطی که شما حتما یک پاور توانمند متناسب با نیاز استفاده کنید و از استفاده از تبدیل در هیچ جا استفاده نشه.
اگه میگن H97 برای کسانی هست که اور نمیکنند و از یک کارت گرافیک استفاده میکنند که قیمت عادلانه تری داره ونیاز طرف هم برطرف میشه.

شما باید نیاز خودتون رو بدونید بعد اقدام به خرید کنید اگه بخوای دنبال بهترین بگردی خوب مادبوردهای با قیمت 1500 هم هستن که از استانداردهای خیلی خیلی بالایی برخوردارند به قول اینتل های اند هستند

Last edited:

sorek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببینید از مثال خودتون استفاده میکنم
شما این مدل یعنی asrock fatalty z97X killer رو هوواوی mate 7 در نظر بگیر میشه تقریبا تمام زور هوواوی برای گوشی خوب ولی asus z97 pro gamer میشه HTC one m7 میشه زور دو سال و نیم گذشته HTC حالا متوجه میشید چی میگم
اگه آزارک رو میخواید بخرید حتما مدل بالا که نوشتم یا ASROCK Fatal1ty Z97 Professional
رو مد نظر قرار بدید چون از استانداردهای خوبی استفاده کرده وگرنه پایین تر بخری مثل اینکه HONOR 3C خریدی
نهایت آزراک مدل OC formula هست که خیلی خیلی خوبه قیمتشم به نسبت خوبه
من بدون تعصب میگم مدلهای بالای ASROCK خوبه من 5 سال پیش که کیس گیم داشتم از مدل آزارک برداشتم انصافا هنوزم سالم و خوب داره کار میکنه و مشکلی نداشته ولی دیگه برای دانلود و دیدن کلیپ و فیلم ازش استفاده میشه البته به شرطی که شما حتما یک پاور توانمند متناسب با نیاز استفاده کنید و از استفاده از تبدیل در هیچ جا استفاده نشه.
اگه میگن H97 برای کسانی هست که اور نمیکنند و از یک کارت گرافیک استفاده میکنند که قیمت عادلانه تری داره ونیاز طرف هم برطرف میشه.

شما باید نیاز خودتون رو بدونید بعد اقدام به خرید کنید اگه بخوای دنبال بهترین بگردی خوب مادبوردهای با قیمت 1500 هم هستن که از استانداردهای خیلی خیلی بالایی برخوردارند به قول اینتل های اند هستند
....

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز سری Z قابلیت اورکلاک داره. اپر اهل اورکلاک نیستید بیخود هزینه واسه چیپ ست سری Z نکنید.
ضمنا در حال حاضر Asrock از معادل Asus و Gigabyte خود ارزونتره. مادربورد خوبی هم هستش.
دقیقا مثل یه برندی هست که شما قبلا همیشه ازش تجربه خوبی داشتید و الان حاضر نیستید که ریسک کنید.
Asrock هم تاز توی بازار ایران توزیعش زیاد شده و خریدار به هم زده. از نظر آمار جهانی هم مادربورد خوبیه و در برخی از مدلهاش هم مدال گرفته.
پس انتخاب بین Asrock و Gigabyte و Asus تقریبا سلیقه ای هستش. اما از نظر گارانتی Gigabyte با گارانتی آواژنگ از مابقی بهتره.
دیگه تصمیم با خودتونه.

بالا