اره ولی مشخصات مادربردی که شما گفتین (ایسوز )و مادربورد آزروک تقریبا یکی هست و ولی با 100 تومن تفاوت قیمت
منم واسه همین تو اول تایپیک گفتم ( مادربورد های مارک آزارک چطورن به پای MSI و ASUS میرسن ؟ ( یا مثل گوشی های هوآوی در مقابل سامسونگ و سونی هستن ) )
که اگه میرسن دیگه هزینه بیخود واسه مارک نکنم
البته چند جا هم خوندم که مادربورد آزورک رو چند سال داشتن و کاملا راضی بودن
در مقابل هم بعضی ها نارضی بودن ولی من جایی تو نوشته هاشون ندیدم که مادربورد رو شخصا داشته باشن یا استفاده کرده باشن
مادربوردی هم که دوستمون معرفی کرد ( H97-D3H گیگابایت ) خوب بود ولی سری H بود که میگن سری Z حرفه ای تره ولی من نمی دونم از چه نظر !!!!!!
یعنی شما میگید یکم بیشتر هزینه کنم و ایسوز رو بگیرم که نسبت به آزورک و ام اس آی بیشتر می ارزه و بهتره و ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره ؟
ببینید از مثال خودتون استفاده میکنم
شما این مدل یعنی asrock fatalty z97X killer رو هوواوی mate 7 در نظر بگیر میشه تقریبا تمام زور هوواوی برای گوشی خوب ولی asus z97 pro gamer میشه HTC one m7 میشه زور دو سال و نیم گذشته HTC حالا متوجه میشید چی میگم
اگه آزارک رو میخواید بخرید حتما مدل بالا که نوشتم یا ASROCK
Fatal1ty Z97 Professional
رو مد نظر قرار بدید چون از استانداردهای خوبی استفاده کرده وگرنه پایین تر بخری مثل اینکه HONOR 3C خریدی
نهایت آزراک مدل OC formula هست که خیلی خیلی خوبه قیمتشم به نسبت خوبه
من بدون تعصب میگم مدلهای بالای ASROCK خوبه من 5 سال پیش که کیس گیم داشتم از مدل آزارک برداشتم انصافا هنوزم سالم و خوب داره کار میکنه و مشکلی نداشته ولی دیگه برای دانلود و دیدن کلیپ و فیلم ازش استفاده میشه البته به شرطی که شما حتما یک پاور توانمند متناسب با نیاز استفاده کنید و از استفاده از تبدیل در هیچ جا استفاده نشه.
اگه میگن H97 برای کسانی هست که اور نمیکنند و از یک کارت گرافیک استفاده میکنند که قیمت عادلانه تری داره ونیاز طرف هم برطرف میشه.
شما باید نیاز خودتون رو بدونید بعد اقدام به خرید کنید اگه بخوای دنبال بهترین بگردی خوب مادبوردهای با قیمت 1500 هم هستن که از استانداردهای خیلی خیلی بالایی برخوردارند به قول اینتل های اند هستند