• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب يك برنامه خوب براي تبديل فايلهاي تصويري به يكديگر

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان ميخواستم دوستان از تجربه هاشون به ما انتقال بدن تا دو تا برنامه واسه تبديل فايل پيدا كنيم ما دو تا كار ميكنيم فايلهاي mkv , divx رو به دي وي دي تبديل ميكنيم بعضي وقتها هم مجبوريم كه دي وي دي رو تبديل به دايويكس كنم كه واقعا كار سختي شده برام چون برنامهع به درد بخوري واسه اين كار پيدا نكردم
خوب با كلي تست و آزمايشي كه انجام دادم بهترين برنامه براي ايجاد دي ويدي يعني تبديل فايلهاي دايويكس و ام كي وي و ... به دي وي دي برنامه ConvertXtoDVD 4 واقعا از همه نظر كامله و من به اين برنامه ايمان دارم زير نويس رو درست ميندازه زيرنويس الحاق شده ام كي وي رو جدا و تبديل ميكنه ميشه صداهاي چند زبونه ايجاد كرد ميشه
منو ساخت و اينا خلاصه بهترينه
حالا مشكله اصلي كه داريم اينه كه برنامه اي براي تبديل دي وي دي به دايويكس پيدا نكردم البته الان از يه برنامه به اسم MPEG4 Direct Maker كه خروجي نسبتاه خوبي داره ولي مشكلاتي داره بعضي وقتها زير نويس با پرش به فيلم ميچسبه و يا صدا هم همينطور و بزرگترين مشكلش جدا كردن كپچرها از همه يعني فايله خروجي به تعداد كپچرها تيكه تيكه ميشه 15 بعضي وقتا خيلي هم بيشتر حالا دوستان با توجه به تجارب خودشون يه برنامه هايي رو البته ممنون ميشم با توضيحات معرفي كنند.http://f.ptcdn.org/images/smilies2/smilingsmiley.gif
البته من از همين شركت ConvertXtoDVD 4 برنامه تبديلش رو به دي وي دي هم پيدا كردم كه متاسفانه تا حالا كرك نشده اسمش هم هست vso dvd convertor plutinum اگه كسي برنامه بهتر و يا كرك اين برنامه رو داره بهمون معرفي كنه كه خيلي ممنونش بشيم
در ضمن من برنامه هاي زيادي رو تست كردم و هدف اصلي بهترين خروجي و كمترين حجم و صد البته نمايش در دستگاهاي پخش خانگي هستش
منتظر هستم...

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
در ضمن من برنامه هاي زيادي رو تست كردم و هدف اصلي بهترين خروجي و كمترين حجم و صد البته نمايش در دستگاهاي پخش خانگي هستش
فعلا بهترین خروجی و کمترین حجم با کدک هایی بدست میاد که دستگاه های پخش معمولی اونارو ساپورت نمیکنن.البته تا جایی که من اطلاع دارم.(معروفترین کدک تو این زمینه x264 هستش)
مناسبترین کدک واسه دستگاه های پخش فعلا Xvid هستش که اکثر نرم افزارهای تبدیل اونو ساپورت میکنن.نرم افزار HandBrake رو پیشنهاد میکنم.
آموزش هم واسه این نرم افزار تا دلت بخواد توی اینترنت هست و با یه سرچ ساده به جواب میرسی ولی بازم اگه چیزی پیدا نکردی بگو لینک بزارم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من از wondershare video converter platinum استفاده مي كنم و به شدت راضي هستم . همه چيز رو به همه چيز تبديل ميكنه . فرمتي نيست كه تبديل نكنه . من كه خيلي راضي ام . من اينو بخاطر كيفيتش گرفتم جايزه نميدونم داره يانه . (مشگين تاژ)

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
HandBrake زياد تعريفي نداشت 3 تا فايل تبديل كردم دستگاه خونگي نمايش نداد ( هيچكدوم رو)

wondershare زياد تعريفي نداشت فايل خروجي دستگاه نشون ميده ولي همراه با مشكل
تصوير شطرنجي ميشه مربع هاي رنگي روي تصوير ايجاد ميشه انگاري سي دي خط داره
كيفيت مطلوب نيست
يكمكي صدا با تصوير سازگار نيست

كس ديگه پيشنهادي داره؟

Bicheonmu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
HandBrake زياد تعريفي نداشت 3 تا فايل تبديل كردم دستگاه خونگي نمايش نداد ( هيچكدوم رو)

wondershare زياد تعريفي نداشت فايل خروجي دستگاه نشون ميده ولي همراه با مشكل
تصوير شطرنجي ميشه مربع هاي رنگي روي تصوير ايجاد ميشه انگاري سي دي خط داره
كيفيت مطلوب نيست
يكمكي صدا با تصوير سازگار نيست

كس ديگه پيشنهادي داره؟

اون برنامه ای که خودت گفتی هست مال همون کمپانی ولی کرک اش رو پیدا نکردی، کجا گشتی که پیدا نکردی؟
شما برو توی isohunt.com احتمال زیاد اونجا تورنت مربوطه رو پیدا میکنی. من خودم اون برنامه اولی یعنی ConvertXtoDVD رو تو همون سایت پیدا کردم کلی دی وی دی سریال باش ساختم. اون یکی هم باید همونجا باشه یه بار برو اون سایت که گفتم بگرد مارو هم خبر کن.

بالا