• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب پاور مناسب و مقداری سردرگمی در بستن سیستم

new user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
با تمام راهنمایی هایی که در این فروم و فروم های دیگه گرفتم و با تشکر از تمامی دوستان نتیجه سیستم زیر برام شد
cpu:core i5 2500k
main:asrock p67 pro3
ram:corsair 1600 2*2 4g
vga:msi gtx 560 ti twin frozr
حالا مونده پاور و یه سوال دیگه
انواع پاور ها به من پیشنهاد شد:
thermal take tr2 700w
green gp785b
Green GP685B
CoolerMaster-power RP 700w
این دو تا پاور آخری میگن دو تا کابل برق 6 پین واسه گرافیک داره و سوکتی
حالا یه پاور بهم پیشنهاد میدین که بهترین انتخاب باشه
سوال بعدیم اینه که میخوام این قطعات رو رو کیس قدیمیم بذارم و کاور بغلش رو باز بذارم و کیس جدید نگیرم شاید کارم اشتباه باشه،این کار درستی هست یا نه؟کیسم(MEC-AGE OF DIGITAL) هستش

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
این که میگی 2 تا داره . منظورت اینه که بده یا خوبه؟

new user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مشخصه که خویه
چه نظری دارین؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب 785 گرین که 3 تا داره . چیشده این 2 تا رو از هم تفکیک کردید :-؟

new user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب 785 گرین که 3 تا داره . چیشده این 2 تا رو از هم تفکیک کردید :-؟

نه دوست من اصلا بحث چند تا کابل 6 پین داشتن نیست، منظورم اینه که چون برخی از بچه ها که تو زمینه سخت افزار حرفه ای هستن از جمله شما تو چند تا پاور پیشنهادی یکی رو بهم پیشنهاد بدن، چون تجربه شون زیادی و چند تا برند رو حداقل از من بیشتر میشناسند و یه سوال دیگه جمع کردن همه این قطعات تو کیس قدیمی خودم درسته؟مدلشMEC- age of digital هستش

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
نه دوست من اصلا بحث چند تا کابل 6 پین داشتن نیست، منظورم اینه که چون برخی از بچه ها که تو زمینه سخت افزار حرفه ای هستن از جمله شما تو چند تا پاور پیشنهادی یکی رو بهم پیشنهاد بدن، چون تجربه شون زیادی و چند تا برند رو حداقل از من بیشتر میشناسند و یه سوال دیگه جمع کردن همه این قطعات تو کیس قدیمی خودم درسته؟مدلشMEC- age of digital هستش
پاورهای ترمالتک و کولر مستر بسیار عالی هستند ولی میتونید یه پاور از خانواده گرین انخاب کنید با 50 ماه گارانتی برای سیستم شما 785 هم کفایت میکنه در مورد کیس هم مشکلی نداره چون تا اونجا که یادمه این سری کیس مک بزرگ و جا داره و جنسشون هم خوبه و میتونی از فن های نو برای کولینگ مناسب استفاده کنی

بالا