• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشي با امكانات مناسب

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
سلام

اول بگم تقريبا تمام تاپيكهاي متناسب با اين موضوع رو خوندم.ولي هنوز نتونستم به نتيجه برسم.

من الان يه موتورولا دارم.ولي امكاناتي رو كه من مي خوام نداره و اون امكانات اينا هست:

1-دوربين قوي(1.3 مگاپيكسل و به بالا)

2-سيميبيان باشه(برنامه هاي خفن روش نصب بشه)

3-صداي استريو(با هدست و بدون هدست)

4-تمام امكانات معمولي گوشيهاي جديد شامل sms و mms و ems و mp3 و صفحه نمايش رنگي(lcd يا tft) و امكان فيلمبرداري و امكان پخش فيلم

5-بلوتوث و اينفرا حتما داشته باشه.

6-قابلين افزايش حافظه رو هم داشته باشه

مي دونم شرايط سخت شد.ولي ديگه من سخت گيرم!

ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سه تا مورد توی پست شما هست که انتخاب رو تقریبا غیر ممکن می کنه:
- دوربین قوی (با کیفیت مناسب)
- اینفرا رد
- صدای استریوی بدون هدست
هنوز هیچ اسمارت فونی نیست که این سه امکان رو با هم داشته باشه (یعنی من تا حالا ندیدم).

به نظر من اگه مورد سوم (یعنی صدای استریوی بدون هدست) و اینفرارد رو ignore کنی 6630 در حال حاضر بهترین گزینه اس. اما اگه بخوای در مورد دوربین هم یه مقدار اغماض به خرج بدی (یعنی کیفیت خیلی بالایی رو مدنظر نداشته باشی) اون وقت گزینه های بیشتری می تونه مطرح باشه، مثل 3230، MPx220 و JAM.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
xPlod جان كجايي عزيز..خيلي وقته از شما خبري نيست....راستي پرينتري سراغ داري كه به 6630 بخوره مثلا با بلوتوث؟بابا من كف كردم از بس هيچي پيدا ننمودم!!!!بدبختانه من با امير كاملا موافقم.آخه منم سخت گيرم....نظرت راجع به بودن تمامي اين امكانات توي سوني اريكسون مدل پي910آي چيه؟با نياز امير و يا من همخوانه؟
راجع به پرينتر...من يه پرينتري مي خوام كه بدون سيم بتوني مثلا عكس موبايلتو بفرستي برات پرينت رنگي بگيره...بين پرينتر ها تنها كانون 6000 دي رو ديدم كه اونم اينفرارد داشت....6630 هم اينفرارد نداره... :(
تو تركيه كه بودم يه نوع فوتوپرينتر رنگي كوچيك ديدم كه عكس هاي 6630 رو با بلوتوث چاپ ميزد...اينجا كه ميري بهت مي خندن...ميگن پرينتر با بلوتوث؟! :wacko: :blink: !!!!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بودجه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

xplod خوب گفت...

اما مسئله صداي استريو بدون هد ست اصلا چه كاربردي ميتونه داشته باشه ؟؟؟؟ اين pantech ها كه تبليغ ميكنن !!! يارو نميفهمه از كدوم ور صدا مياد ؟؟؟؟ :lol: به نظر من اين از اون ويژگي هايي هست كه اصلا نبايد معيار انتخاب باشه... 6630 به نظر من هم جزو نزديك ترين انتخاب ها به ايده آل شما ميشه در نظر گرفتش...
در مورد دوربين هم نظر شخصي من اينه كه به خاطر دوربين موبايل پول ندي بهتره !!!! جون هر چي باشه وقتي شما عكس هاي اين دوربين هاي ديجيتال امروزي رو ديده باشي از اونها خوشت نمياد پس به خاطر دوربين زياد خرج نكن... فقط در حد يك دوربين ساده كه اتفاقات و صحنه هاي خاص رو از دست ندي... براي caller ID هم ميتونه كاربرد داشته باشه...
JAM رو هم كه xplod گفت اولا 1.5 برابر گرونتره و ثانيا symbian نيست...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در مورد پرینتر: گوشی های جدید نوکیا این امکان رو دارن که از سه طریق بشه باهاشون بی واسطه عکس رو پرینت کرد.
- اولین راه که اسمش PictBridge ـه استفاده از کابل USB و یک پرینتر سازگار با این تکنولوژی ـه. مدل هاش ایناس:
HP PS325, PS375, PS8450, PS2710
Canon PIXMA iP3000, PIXMA iP5000, i80, DS700, CP500
Epson PictureMate
Kodak EASYSHARE Printer Dock
- راه دوم هم استفاده از پرینتر هایی ـه که Bluetooth دارن که فکر می کنم مدل HP deskjet 995c اون توی بازار موجوده.
- راه سوم که به نظر من ارزون ترین راهه استفاده از پرینتر هایی ـه که Card Reader دارن و خیلی راحت از اون طریق میشه فایل ها رو پرینت کرد.

در مورد P910i هم بگم که اولن دوربین ش کاملا معمولیه و دوم این که آنتن دهیش هم کاملا معمولیه تره و در شرایط برابر که تست کردم 6630 آنتن دهی بهتری داشت.

در ضمن جناب اسفندیار ما خیلی ارادت داریم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
JAM رو هم كه xplod گفت اولا 1.5 برابر گرونتره و ثانيا symbian نيست...
درسته، JAM و MPx220 رو مثال زدم چون فکر می کنم که امیر خان تاکیدشون بیشتر روی "برنامه هاي خفن روش نصب بشه" باشه تا این که حتما سیمبین باشه.

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
من هم یه توضیحی در مورد MPX220 بدم که استاد xPlod نام بردند که این گوشی از موارد گفته شده شما، این موارد را ساپورت می کنه:
1- ابدا، درسته که دوربین 1.3 مگا داره، ولی تصویرهایش شاید از دوربین 6600 هم بدتر باشه!
2-سیمبیان نیست، سیستم عاملش ویندوز موبایل هست که به عقیده ی برخی آینده ی اسمارتفون ها در دست این سیستم عامل است.
3-موارد بسیار زیادی در مورد ضعف اسپیکر این گوشی گزارش شده، به طوری که حتی شما نمی تونی صدای طرف مقابل رو بشنوی! چه برسه آهنگ گوش بدی.
4- داره
5- بلوتوث داره ولی در مورد اینفرارد اختلاف هست!!!!
6-به کمک کارت های Mini-SD که بسیار کم کاربرد هستند، می توانید حافظه اش را افزایش دهید.

من موتورولا A1000 رو به شما پیشنهاد می کنم، همه ی خواسته های شما رو فکر کنم برآورده کنه!

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
در بين اينها روي دوربين و نصب برنامه هاي خفن و بلوتوث و اينفرا تاكيد دارم وبقيه در درجه دوم اهميت قرار دارن.6630 رو هم لطفا پيشنهاد نكنيد از قيافش خوشم نمياد!:lol:

سوني اريكسون ها رو خيلي مي پسندم مثل s700i يا p910i يا k750 ولي هيچ كدوم سيميبيان نيست!
بعد در مورد موتورولا فكر نمي كنم برنامه هاي آنچناني واسش ساخته شده باشه!

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
با تشكر از پلاد عزيز....
امير خان البته ببخشيد ها...ولي اگر شما همسر گزيني كني چه خواهي كرد داداشي؟! :lol: (آخ آخ شبيه پست مهردادخان شد)
مرد مومن,همين 6630 مگه جوجه اردك زشته؟ :blink: بابا شوخي!!! :D

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به نقل از esfandiyar2002 :
با تشكر از پلاد عزيز....
امير خان البته ببخشيد ها...ولي اگر شما همسر گزيني كني چه خواهي كرد داداشي؟! :lol: (آخ آخ شبيه پست مهردادخان شد)
مرد مومن,همين 6630 مگه جوجه اردك زشته؟ :blink: بابا شوخي!!! :D
يه چيزيه تو همين مايه ها!:lol:

alisaleh

Guest
لایک‌ها
0
همه اين امكاناتي كه مي خواي تو 3230 محصول 2005 نوكيا هست
قيمتشم حدوده 300 تومانه خودمم 1 ماه گرفتمش ازش راضيم

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
همگي ممنون!:)

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از amir_ :
در بين اينها روي دوربين و نصب برنامه هاي خفن و بلوتوث و اينفرا تاكيد دارم وبقيه در درجه دوم اهميت قرار دارن.6630 رو هم لطفا پيشنهاد نكنيد از قيافش خوشم نمياد!:lol:

سوني اريكسون ها رو خيلي مي پسندم مثل s700i يا p910i يا k750 ولي هيچ كدوم سيميبيان نيست!
بعد در مورد موتورولا فكر نمي كنم برنامه هاي آنچناني واسش ساخته شده باشه!

امير خان p910i سيمبين هست و شايد گزينه مناسبي برات باشه...
در مورد برنامه بگم كه در واقع براي سيستم عامل ساخته ميشه تا براي گوشي خاص.. البته ناسازگاري وجود داره ..بيشتر هم اين نا سازگاري ها مربوط به سيمبين ميشه... من در مورد گوشي هاي ويندوز نديدم... اصلش اينه كه وقتي يك برنامه اي براي symbian نوشته ميشه روي همه گوشي هاي سيمبين كار كنه حالا هر ماركي ميخواد باشه... ولي اكثرا برنامه رو براي گوشي خاص ميفروشن.. فكر كنم زير سر نوكيا باشه اين كلك بازي ها... البته محدوديت هاي سخت افزاري مثل حافظه و پردازنده هم تاثير دارن... ولي در كل اينكه بگيم برنامه براي گوشي خاصي هست زياد درست نيست... چون يك smartphone كه سيستم عامل داره ديگه اين حرفها براش نبايد مطرح باشه... ممكنه به خاطر به دست گرفتن بازار فروش نرم ترم افزار هم باشه البته.. مثلا نوكيا ميخواد بازار فروش نرم افزار واسه گوشي هاش فقط دسته خودش باشه...
برنامه براي سيستم عامل خاص هست و احتياج به minimum هاي سخت افزاري هم داره...
گوشي هاي مبتني بر ويندوز همشون از نظر سخت افزار قوي هستن و از هر ماركي باشن تقريبا همه برنامه هاشون مشتركا نصب ميشه... البته توجه كن كه windows mobile براي گوشي ها دو نوع هست يكي smartphone edition و يكي هم pocket pc phone edition كه اين دوتا برنامه هاشون فرق ميكنه...
به نظر من بودجه رو زياد كن يكدونه JAM بخر و حالشو ببر.. تمامي امكاناتي هم كه ميخواستي داره...

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
با xplod كه صحبت كردم فقط سر دوربين 910 مشكل داشتم.وگرنه در كل گوشي فوق العاده اي هست.البته به نتيجه هم رسيديم كه يا 6630 بگيرم يا 6680 يا اگر دوربين اهميت نداشته باشه p910.اين دوستمون كه 3230 رو پينشنهاد كردن مشخصات اين گوشي رو هم ديدم كه فوق العاده هست.ممنون

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی مختصر و مفید بگم، کار شما با گوشی های موجود در بازار ایران حل نمیشه و باید دست به دامن موتورولا شین. موتورولا A1000 که دوربین 1.2 مگاپیکسل و همه ی قابلیات مورد نظر شما رو داره و سیمبیان هست، یا موتورولا A1010 که دوربین 2 مگاپیکسل داره و اون هم سیمبیان هست. شما که قابلیات زیاد می خواهید، تنها راهتون همین دو گوشی است. قیمتاش هم براتون در می آرم!

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
موتورولا A1000: قیمت اعلام شده توسط موتورولا 1300 دلار است ولی در Ebay با قیمت 400 دلار هم می توانید دست اولش رو گیر بیارین.
موتورولا A1010: فقط یکی دیدم و اون هم 1000 دلار بود.

بالا