• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشی بین : Vivaz pro , Xperia X2

Nile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک گوشی می خوام حول و حوش 400 تومن- بین برندهای سونی اریکسون، یا اچ تی سی با این ویژگیها:

صفحه Touch
دوربين ترجيحا 5 مگا پيکسل
صفحه نمايش بزرگ
ضبط صدا
Full qwerty keyboard
موجود بودن application های کاربردی دربازار برای نصب روی گوشی (یعنی مثل Android نباشه که هیچ نرم افزاری هنوز براش نیست).

حالا به این دو تا گوشی رسیدم: X2 و Vivaz pro

اونایی که X1 داشتن می گن مشکلاتی داره مثل هنگ کردن و نداشتن فونت کامل فارسی و ... نمی دونم که X2 این مشکلات رو برطرف کرده یا نه؟؟ از طرفی Vivaz pro هم رم خیلی کوچیکی داره (75 مگابایت) که فکر می کنم نشه روش نرم افزاری زیادی نصب کرد چون هنگ می کنه.

چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. :(

اگه کسی این گوشیها رو داره لطفا عیبهاش رو بگه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
X2 بالای 450 هزار تومان هست. Vivaz Pro هم بالای 415 باید باشه الان.
به هر حال به نظر من Vivaz Pro کارتون رو کاملا راه میندازه.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از طرفی Vivaz pro هم رم خیلی کوچیکی داره (75 مگابایت) که فکر می کنم نشه روش نرم افزاری زیادی نصب کرد چون هنگ می کنه.
چه ربطی داره! خب روی مموری کارت برنامه‎ها رو نصب کن! از طرفی شما مگه چند برنامه میخوای هم‎زمان ران کنی...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Vivaz که RAM اش 256 مگابایت هست برای اجرای برنامه ها.

مموری داخلی اش هست که 75 مگابایته اونم اصلا مهم نیست.هرچی برنامه گیر میاری نصب کن تو مموری کارت.

ضمنا اندروید برنامه هاش فت و فراوون ریخته تو اینترنت. خیلی خیلی زیاده. از ویندوز موبایل هم بیشتره. کلا دومین بازار پر اپلیکشین بعد از ایفون هست.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته باید دید چقدر به ویندوز موبایل بها میدین؟!!!!!.....خرید ایکس 2 با این قیمت به نظر به صرفه نمیاد چون سوای دوربین تمام موارد دیگرش شبیه ایکس وان هست(منهای ویندوز موبایل 6.5.....ولی سخت افزار و سی پی یو همونه) و به نظر عاقلانه نمیاد به خاطر صرف دوربینش قیمتش اینهمه بیشتر باشه.....اگر هم سیمبین کارتون رو راه میندازه و خیلی در قید و بند او اس نیستسن خرید ویواز پرو توصیه میشه!!!!!

پ ن:در ضمن من اتهاماتی رو که به ایکس وان وارد کردین رد میکنم چون خودم دارم!!!!!.....
پ ن 2:اندروید هم همچین کم نرم افزار براش نیست!!!!

بالا