به نقل از Sony Ericsson!! :سونی اریکسون P910 یا نوکیا N70 از همه بهترن
بستگی داره کدومو حذف کنی اگه سیمبینو حذف کنی گوشیهای عالی پیدا میشنبه نقل از amirsina.amiri :ممنون ولی اگه یکسری از خواسته هامو حذف کنم میشه یه گوشی با قیمت کمتر پیدا کرد؟
به نقل از Sony Ericsson!! :سونی اریکسون P910 یا نوکیا N70 از همه بهترن
قیمتش خوبه شاید منم بگیرم با کی 750 برم بیرون تو این بازی و برنامه بریزم با اون یکی ام پی تری گوش کنم بدم نبستا!به نقل از alireza_juve :آخرین خبر رسیده از جمهوری که اگه دوستم درست گفته باشه بسیار ممنونشم :::
6681 امروز 270 تومن ( البته گارانتیش معلوم نیست) ولی همین که یافت شده به زندگی امیدوارم کرد
به نقل از dead_chatter :قیمتش خوبه شاید منم بگیرم با کی 750 برم بیرون تو این بازی و برنامه بریزم با اون یکی ام پی تری گوش کنم بدم نبستا!
خدا منو رحمت کنه من خریدم 360 تومن کی 750 رو !!نه گفتم 6681 رو بگیرم آخه سیمکارن اضافه گرفتم گفتم یه نوکیا هم بقلش داشته باشم که دیگه همه رو کاملتر از گذشته داهنمایی کنم:happy:به نقل از alireza_juve :نه دیگه! اون کا 750 شده 230 تومن!! خداییش امروز این همکارم که کا 750 داره میگفت با این وضع اگه شد 180 تومن حتمن بخرش میرزه!!! :lol: بنده خدا 2 ماه پیش 290 خریده بود!!! امان از این سونی که انقدر هواداراشو دلسوخته میکنه!!!
تازه قیمت جهانی اش فک کنم حول و حوش 340 یا 50 دلار باشه تو ایران ثبات قیمت زیادهبه نقل از alireza_juve :نه دیگه! اون کا 750 شده 230 تومن!! خداییش امروز این همکارم که کا 750 داره میگفت با این وضع اگه شد 180 تومن حتمن بخرش میرزه!!! :lol: بنده خدا 2 ماه پیش 290 خریده بود!!! امان از این سونی که انقدر هواداراشو دلسوخته میکنه!!!
به نقل از dead_chatter :خدا منو رحمت کنه من خریدم 360 تومن کی 750 رو !!نه گفتم 6681 رو بگیرم آخه سیمکارن اضافه گرفتم گفتم یه نوکیا هم بقلش داشته باشم که دیگه همه رو کاملتر از گذشته داهنمایی کنم:happy:
به نقل از amirsina.amiri :سلام من یه گوشی می خواستم با امکانات زیر
1_(symbian)
2_ mp3 player با کیفیت خوب
3_طراحی خوب
4_دست هر تازه به دوران رسیده ای نباشه
5_تنوع در انتخاب رنگ داشته باشه
6_nokia یا sonyericsson
7_زود ازش خسته نشم
8_اگه فردا یه گوشی دست کسی دیدم بازم گوشی رو دوست داشته باشم
9_خوش دست باشه
10_کیفیت پخش آهنگش هم از بلنگو و هم از هدفون خوب باشه
11_قیمت : به اندازه ی بضع مالیم (حالا شما گوشیهایی با قیمهای مختلف معرفی کنید)
ممنون میشم اگه یه گوشی با این مشخصات بهم معرفی کنید
به نقل از alireza_juve :آخه مومن خدا! تو چرا انقد انصاف داری؟! پی 910 دست هر تازه به دوران رسیده ای نیس یعنی؟!؟!! لا اله الا الله!! به حق چیزای نشنیده!
به نقل از Sony Ericsson!! :اقا باز شروع شد؟؟ بابا من دلم خواست این رو بگم...شما میتونی پیشنهاد های خودت رو بگی....مثل اینکه نمیتونین یه 2 روز دعوا راه نندازین نه؟؟
بعد هم مثلا نیست که حالا 6681 یا N70 دست خیلی ها نیست؟؟:blink: :blink:
اینجوری نمیشه....من باید یه 2-3 نفری رو ignore کنم چون زبون ادم حالیشون نمیشه...منظورم شما نیستی ولی کلا حال و حوصله خاله بازی رو دیگه ندارم....ignore میکنم و خلاص ....هر چقدر خواستن میتونن بزنن تو سر هم ...اعصابمون رو که از سر راه نیاوردیم:f34r: :f34r:
خیلی ممنون از راهنماییت میشه خواهش کنم درباره ی جفتش برام توضیح بدیبه نقل از DariushAgah :با این شرایط بنده . 3250 یا 6681 رو به شما توصیه میکنم. 3250 صداش بهتره ولی کندتره. قیمتش هم چون ارزونه نسبتا زیاد میشه ولی اگر 6681 گیر بیاری خیلی خوبه برنامه پلیرش رو فقط باید عوض کنی
به نقل از pastgirls :منم راهنمایی بکنید بگید با 200 تومان آخرش چی میتونم بخرم دست دوم بودنش هم فرقی نداره ولی می خوام هیچی کم نداشته باشه و با چشم باز خرید کنم