• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب گوشی

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.....

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
سونی اریکسون P910 یا نوکیا N70 از همه بهترن

ممنون ولی اگه یکسری از خواسته هامو حذف کنم میشه یه گوشی با قیمت کمتر پیدا کرد؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amirsina.amiri :
ممنون ولی اگه یکسری از خواسته هامو حذف کنم میشه یه گوشی با قیمت کمتر پیدا کرد؟
بستگی داره کدومو حذف کنی اگه سیمبینو حذف کنی گوشیهای عالی پیدا میشن

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
مثلا دبلیو 810 در صورت امکانات بالاتر یا دبلیو 700 برای قیمت مناسب
دبلیو 810:
sonyericsson-w810-00.jpg

sonyericsson-w810-01.jpg

دبلیو 700:
sonyericsson-w700-00.jpg

sonyericsson-w700-01.jpg

البته برای دبلیو 700 باید صبر کنی که بیاد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سونی اریکسون P910 یا نوکیا N70 از همه بهترن

آخه مومن خدا! تو چرا انقد انصاف داری؟!;) پی 910 دست هر تازه به دوران رسیده ای نیس یعنی؟!؟!! لا اله الا الله!! به حق چیزای نشنیده! :eek:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آخرین خبر رسیده از جمهوری که اگه دوستم درست گفته باشه بسیار ممنونشم :::

6681 امروز 270 تومن ( البته گارانتیش معلوم نیست) ولی همین که یافت شده به زندگی امیدوارم کرد:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
آخرین خبر رسیده از جمهوری که اگه دوستم درست گفته باشه بسیار ممنونشم :::

6681 امروز 270 تومن ( البته گارانتیش معلوم نیست) ولی همین که یافت شده به زندگی امیدوارم کرد:)
قیمتش خوبه شاید منم بگیرم با کی 750 برم بیرون تو این بازی و برنامه بریزم با اون یکی ام پی تری گوش کنم بدم نبستا!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
قیمتش خوبه شاید منم بگیرم با کی 750 برم بیرون تو این بازی و برنامه بریزم با اون یکی ام پی تری گوش کنم بدم نبستا!

نه دیگه! اون کا 750 شده 230 تومن!! خداییش امروز این همکارم که کا 750 داره میگفت با این وضع اگه شد 180 تومن حتمن بخرش میرزه!!! :lol: بنده خدا 2 ماه پیش 290 خریده بود!!! ;) امان از این سونی که انقدر هواداراشو دلسوخته میکنه!!! :p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
نه دیگه! اون کا 750 شده 230 تومن!! خداییش امروز این همکارم که کا 750 داره میگفت با این وضع اگه شد 180 تومن حتمن بخرش میرزه!!! :lol: بنده خدا 2 ماه پیش 290 خریده بود!!! ;) امان از این سونی که انقدر هواداراشو دلسوخته میکنه!!! :p
خدا منو رحمت کنه من خریدم 360 تومن کی 750 رو !!نه گفتم 6681 رو بگیرم آخه سیمکارن اضافه گرفتم گفتم یه نوکیا هم بقلش داشته باشم که دیگه همه رو کاملتر از گذشته داهنمایی کنم:happy:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
تازه قیمت جهانی اش فک کنم حول و حوش 340 یا 50 دلار باشه تو ایران ثبات قیمت زیاده:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
خدا منو رحمت کنه من خریدم 360 تومن کی 750 رو !!نه گفتم 6681 رو بگیرم آخه سیمکارن اضافه گرفتم گفتم یه نوکیا هم بقلش داشته باشم که دیگه همه رو کاملتر از گذشته داهنمایی کنم:happy:

نخیر مثکه شما معتقد به این امضات هستی و دنبال پیس و اینجور برنامه هایی ;) اینم روشیه آدم همزمان هم چپی باشه هم راستی! چه شود! brand for peace:p ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از amirsina.amiri :
سلام من یه گوشی می خواستم با امکانات زیر
1_(symbian)
2_ mp3 player با کیفیت خوب
3_طراحی خوب
4_دست هر تازه به دوران رسیده ای نباشه
5_تنوع در انتخاب رنگ داشته باشه
6_nokia یا sonyericsson
7_زود ازش خسته نشم
8_اگه فردا یه گوشی دست کسی دیدم بازم گوشی رو دوست داشته باشم
9_خوش دست باشه
10_کیفیت پخش آهنگش هم از بلنگو و هم از هدفون خوب باشه
11_قیمت : به اندازه ی بضع مالیم (حالا شما گوشیهایی با قیمهای مختلف معرفی کنید)
ممنون میشم اگه یه گوشی با این مشخصات بهم معرفی کنید

با این شرایط بنده . 3250 یا 6681 رو به شما توصیه میکنم. 3250 صداش بهتره ولی کندتره. قیمتش هم چون ارزونه نسبتا زیاد میشه ولی اگر 6681 گیر بیاری خیلی خوبه برنامه پلیرش رو فقط باید عوض کنی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
آخه مومن خدا! تو چرا انقد انصاف داری؟!;) پی 910 دست هر تازه به دوران رسیده ای نیس یعنی؟!؟!! لا اله الا الله!! به حق چیزای نشنیده! :eek:

اقا باز شروع شد؟؟ بابا من دلم خواست این رو بگم...شما میتونی پیشنهاد های خودت رو بگی....مثل اینکه نمیتونین یه 2 روز دعوا راه نندازین نه؟؟

بعد هم مثلا نیست که حالا 6681 یا N70 دست خیلی ها نیست؟؟:blink: :blink:

اینجوری نمیشه....من باید یه 2-3 نفری رو ignore کنم چون زبون ادم حالیشون نمیشه...منظورم شما نیستی ولی کلا حال و حوصله خاله بازی رو دیگه ندارم....ignore میکنم و خلاص ....هر چقدر خواستن میتونن بزنن تو سر هم :p ...اعصابمون رو که از سر راه نیاوردیم:f34r: :f34r:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا باز شروع شد؟؟ بابا من دلم خواست این رو بگم...شما میتونی پیشنهاد های خودت رو بگی....مثل اینکه نمیتونین یه 2 روز دعوا راه نندازین نه؟؟

بعد هم مثلا نیست که حالا 6681 یا N70 دست خیلی ها نیست؟؟:blink: :blink:

اینجوری نمیشه....من باید یه 2-3 نفری رو ignore کنم چون زبون ادم حالیشون نمیشه...منظورم شما نیستی ولی کلا حال و حوصله خاله بازی رو دیگه ندارم....ignore میکنم و خلاص ....هر چقدر خواستن میتونن بزنن تو سر هم :p ...اعصابمون رو که از سر راه نیاوردیم:f34r: :f34r:

نه! 6681 اصلن انقد تولید نشد که زیاد بشه دست مردم و ان 70 هم به نظرم اصلن خز نیس .. باز میگفتی 6630 یه حرفی! ضمنا چیزی شروع نشده که تموم بشه! بنده شخصا با شخص شما هیچگونه دعوایی ندارم .. حالا دیگه بقیش به خودت و بقیه مربوطه که چقد علاقه مند زد و خورد میباشند:f34r: .. دیلیت و ایگنور و دینای و اینجور مسنجر بازیای اواخر دهه 70!! ;) قطعا حق شماست// ضمنا شما اینهمه حدیث و ایه جعل میکنی ما چیزی میگیم:p // من به شخصه طرفدار 100% همزیستی مسالمت امیز و دوستانه با شما هستم سونی جان! حله داداش؟ :)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
منم راهنمایی بکنید بگید با 200 تومان آخرش چی میتونم بخرم دست دوم بودنش هم فرقی نداره ولی می خوام هیچی کم نداشته باشه و با چشم باز خرید کنم

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
با این شرایط بنده . 3250 یا 6681 رو به شما توصیه میکنم. 3250 صداش بهتره ولی کندتره. قیمتش هم چون ارزونه نسبتا زیاد میشه ولی اگر 6681 گیر بیاری خیلی خوبه برنامه پلیرش رو فقط باید عوض کنی
خیلی ممنون از راهنماییت میشه خواهش کنم درباره ی جفتش برام توضیح بدی
و یه چیز دیگه
میشه بهم بگی که با کمتر از 300 هزار تومن دیگه چه انتخاب هایی می تونم بکنم
در ضمن من می خوام اواخر خرداد گوشی بخرم ولی از الان می خوام تحقیق کنم چون هروقت گوشی خریدم بعدش پشیمون شدم.
ممنون میشم اگه جواب بدی:blush:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pastgirls :
منم راهنمایی بکنید بگید با 200 تومان آخرش چی میتونم بخرم دست دوم بودنش هم فرقی نداره ولی می خوام هیچی کم نداشته باشه و با چشم باز خرید کنم

دست دوم خریدن ریسکه ولی اگر نو میخوای 6630 بخر. دست دوی 6680 هم شاید گیرت بیاد این قیمت
اگر از ام پی تری هم بگذری تا حدی 6670 خوبه

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز من سیمبین نمی خوام باشه حالم بهم میخوره راستی 750 ال سی دیش نسبت به 6680 کوچکتره یا همون اندازه است 550 چه طور چون ال سی دی برام مهمه؟؟ و ام پی تری و تصویری و دوربین این سه تا عالی باشه

بالا