• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب یک لپ تاپ عالی برای برنامه نویسی

jaykob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من به نقطه ای رسیدم که دیگه واقعا لپ تاپم داره اذیتم می کنه می خوام یک لپ تاپ جدید بخرم به هر شکلی شده می خوام چند تا سوال بپرسم و اینکه لطفا هر کسی تجربه واقعی خودش و دوستانش رو قرار بده تا یک نتیجه بگیریم . می خوام یک لپ تاپی باشه که سالها بدون هیچ کمبود سرعتی بره ...

نکته : به دلیل نوع کارم نمی تونم PC داشته باشم و حتما باید هارد اصلی هم SSD داشته باشه . قیمت هم مهم نیست
نیاز ها => More 30 Tab In Browser,Visual Studio 2015 , Sql Server 2016 CTP , Remote Desktop to Server , DependencyViewer , Music , ... همه با پردازش های بالا و پروژه های سنگین و بیشتر اوقات با هم در حال اجرا هستند

۱ - انتخاب mac book pro چه معایبی داره ؟ می دونم باید مجازی ساز نصب کنیم و ویندوز بیاریم بالا ولی مشکلش چیه ؟ چون هم برند با کلاسی هست و کانفیگ رویایی داره

۲ - چه مدل های دیگه ای می شه پیشنهاد کرد که بشه گفت هیچ مشکلی از نظر سرعت و بقیه موارد نداشته باشیم ؟

تشکر از همه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

من به نقطه ای رسیدم که دیگه واقعا لپ تاپم داره اذیتم می کنه می خوام یک لپ تاپ جدید بخرم به هر شکلی شده می خوام چند تا سوال بپرسم و اینکه لطفا هر کسی تجربه واقعی خودش و دوستانش رو قرار بده تا یک نتیجه بگیریم . می خوام یک لپ تاپی باشه که سالها بدون هیچ کمبود سرعتی بره ...

نکته : به دلیل نوع کارم نمی تونم PC داشته باشم و حتما باید هارد اصلی هم SSD داشته باشه . قیمت هم مهم نیست
نیاز ها => More 30 Tab In Browser,Visual Studio 2015 , Sql Server 2016 CTP , Remote Desktop to Server , DependencyViewer , Music , ... همه با پردازش های بالا و پروژه های سنگین و بیشتر اوقات با هم در حال اجرا هستند

۱ - انتخاب mac book pro چه معایبی داره ؟ می دونم باید مجازی ساز نصب کنیم و ویندوز بیاریم بالا ولی مشکلش چیه ؟ چون هم برند با کلاسی هست و کانفیگ رویایی داره

۲ - چه مدل های دیگه ای می شه پیشنهاد کرد که بشه گفت هیچ مشکلی از نظر سرعت و بقیه موارد نداشته باشیم ؟

تشکر از همه
سلام.
1) از نظر کیفیت , ساخت و طراحی هیچ لپ تاپی به پای Macbook Pro نمیرسه. اما این لپ تاپ بهینه شده واسه MacOs هستش. اگر بخواین روش ویندوز نصب کنید باید با نرم افزار BootCamp هارددیسکتون رو به دو قسمت تقسیم که هیچیک از دیگری قابل استفاده نیست. عدم وجود کیبورد کامل و بهینه واسه ویندوز هم یکی دیگه از دلایلشه. فول پورت نبودنش هم عیبه بزرگیه و واسه داشتن خروجیهای مختلف نیاز به خرید تبدیلهای مختلف گران قیمت دارید. کلا به هیچ عنوان واسه کار با ویندوز پیشنهادش نمی کنم. مگه اینکه بتونید تحت MacOS برنامه نویسی کنید که تا جایی که می دونم اکثر کامپایلرها واسه این سیستم عامل طراحی نشدن. ضمنا در خصوص کانفیگ به هیچ وجه نمیشه گفت که از بقیه برندها سره. چون پردازندش اینتل هست و آخرین پردازنده های اینتل روی سایر برندها هم وجود داره و همچنین از نظر کارت گرافیک بسیار ضعیفتره. قیمتشم بالاست(اما به نظر من به سبب کیفیت بالایی که داره ارزش داره اما نه واسه کار شما).
2) بهترین انتخاب شما به نظر بنده :
http://www.digikala.com/Product/DKP...ch-Laptop/لپ-تاپ-ASUS-مدل-N551JQ-پانزده-اينچي

اینم لپ تاپ اپل توی همین مایه قیمتی:
http://www.digikala.com/Product/DKP...پرو-مدل-MF839-سيزده-اينچي-با-صفحه-نمايش-رتينا

بالا