• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب یک گوشی

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
یک گوشی از بین گوشی های زیر می خوام انتخاب کنم مهمترین نکته هم برام کیفیت بالای دوربینه اگر کمک کنید و سه گزینه رو به ترتیب بگین ممنون میشم . حول و حوش 700 تومن هم دارم....

sony ericson xperia ray
sony ericson experia neo
sony ericson experia neo v
sony ericson live with walkman( نمی دونم با live فرق داره یا ن

sony neo L
sony exoeria u
sony experia sola

کلا اگه کمک کنید خانواده ما رو نجات دادین:D

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
راستی یادم رفت بگم یکی از دوستام میگه live خریده و از کیفیت دوربینش خیلی راضیه من یه چیزی می خوام که از اون هم کیفیتش بیشتر باشه:cool:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از لحاظ دوربین مطمئن نیستم ولی از سایر جهات ایکسپریا یو بهتر از بقیه ست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
داداش من محرم پارسال ray داشتم واقعا دوربینش خوب بود از senstion (ببخشید اگه درست ننوشتم) بهتر i9001 سامسونگم دوربینش خوبه (اینم داشتم که مگم)

teymori9523

Registered User
لایک‌ها
11
فقط ray نگیر چون دوربینش 8 ولی از 5 هم ضعیف تر هستش
من داداشم گوشی live داره و از همه چیش خیلی راضیه. اگه اندروید 4.1 هم نصب کنی خیلی خیلی نسبت به اولش بهتر میشه
دوربینش هم نسبت به قیمت 5 ماه پیشش خیلی خوب بود ولی الان گوشی خیلی گرون شده.

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
حالا چرا فقط سوني؟؟!!

يعني فك ميكني به خاطر دوربينهاي خوبش (كه البته تو دنياي حرفه اي عكاسي همچين استفاده ي زيادي هم ندارن )

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
sola دارم ، قابلیت float touchesh یعنی بدون اینکه گوشی رو لمس کنی ازش استفاده کنی فوق العادس..تو گوشی دیگه ندیدم...فقط حتما باید رام جدید اندروید 4 روش نصب کنی تا حسابی روون بشه..دوربینشم خوبه ، کیفیت پخش موزیکش هم عالیه به نظرم.....خیلی هم سبکه!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز حالا چرا خانواده سونی رو انتخاب کردی.اگه به دنبال دوربین خوب هستی باید سراغ خانواده نوکیا بری.
لایو همون لایو واکمنه:happy:
neo رو دوربینش زده اچ دی و کیفتش از بقیه مدل هایی که گفتید بهتره اونتوری که من کار کردم اما خوب نظر شخصی بنده اینه که از خانواده سونی گوشی نگیرید بهتره.یه زمانی سونی (اریکسون) قولی بود.الان بچه قولم نیست
========
یکی از دوستامم می خواد گوشی بگیره گیر داده به سونی.چون قدیما k750 , w810 و... استفاده می کرد و گوشی های سگ جونی بودن خیال می کنن که الانم همون سونی سابقه:blush:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز حالا چرا خانواده سونی رو انتخاب کردی.اگه به دنبال دوربین خوب هستی باید سراغ خانواده نوکیا بری.
لایو همون لایو واکمنه:happy:
neo رو دوربینش زده اچ دی و کیفتش از بقیه مدل هایی که گفتید بهتره اونتوری که من کار کردم اما خوب نظر شخصی بنده اینه که از خانواده سونی گوشی نگیرید بهتره.یه زمانی سونی (اریکسون) قولی بود.الان بچه قولم نیست
========
یکی از دوستامم می خواد گوشی بگیره گیر داده به سونی.چون قدیما k750 , w810 و... استفاده می کرد و گوشی های سگ جونی بودن خیال می کنن که الانم همون سونی سابقه:blush:

از لحاظ دوربین نوکیا گوشی های شاخی هستن
ولی هب مدنظر استارتر نوکیا نیس...

بالا