• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب Galaxy Note بعنوان برترین ابزار مولتی مدیائی در رویداد SXSW

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
شرکت سامسونگ و Rovio به تازگی در خلال کنفرانس و فستیوال South by Southwest یا SXSW در شهر Austin تگزاس برای نخستین بار از ورژن جدید بازی Angry Birds در اسمارت‌فون Galaxy Note پرده برداشتند.

samsung-galaxy-note-2-shankland.jpg

در این رویداد که در سالن Samsung Blogger این نمایشگاه صورت پذیرفت بازی Angry Birds Space برای اولین بار و پیش از معرفی و نمایش رسمی در اسمارت‌فونGalaxy Noteدر معرض دید حاضرین قرار گرفت. تجربه بازی Angry Birds Space بروی Galaxy Note با تکیه بر قابلیت‌های مولتی‌مدیائی این اسمارت‌فون نظیر صفحه‌نمایش درخشان 5.3 اینچی Super AMOLED با وضوح HD و پردازنده قدرتمند دو هسته‌ای از کیفیت و سرعت بی نظیری برخوردار است کهسطح جدیدی از امکانات در رده بازی‌های بازی‌های پرتابل محسوب می‌شود.

شرکت سامسونگ بعلت موفقیت جهانی و فروش بالای Galaxy Note بعنوان کلاس جدیدی در گوشی‌های تلفن‌همراه، به تمامی کاربران اسمارت‌فون‌هایGalaxy سامسونگ امکانات ویژه‌ای در این بازی ارائه می‌دهد که از آن جمله می‌توان به یک مرحله اختصاصی جدید با نام Galaxy Note level در Angry Birds جدید اشاره کرد؛ علاوه بر این پکیج غیر رایگانDanger Zone شامل 30 مرحله هیجان‌انگیز اضافی برای کاربران گوشی‌های Galaxy سامسونگ بصورت free در دسترس قرار خواهند گرفت این پکیج به مدت سه ماه در Samsung Apps یا از طریق Android Market برای مدل‌های دارای سیستم‌عامل اندروید 2.1 به بالا قابل تهیه است. این پیشنهادهای ویژه از تاریخ 22 مارچ همزمان با ارائه رسمی Angry Birds Space در اختیار کاربران Galaxy سامسونگ قرار می‌گیرد.

از جمله نکات جذاب Angry Birds Spaceافزوده شدن کاراکتر بازی جدیدی از سوی سامسونگ با نام Lazer Birds است کهبه شکلی خاص نشان‌دهنده ماهیت و قابلیت‌های Galaxy Note است؛ دید لیزری این پرنده یادآور بهترین تجربه مشاهده تصویر بروی پنلی شفاف و گسترده محسوب می‌شود و قدرت بالای حمله لیزری آن نیز نشانی از عملکردی کاملا با کیفیت دستگاهاست. کاراکترهای جدید حاضر در این بازی از جمله Lazer Birds به ابزار تهاجمی Superheroجدیدی برای حمله به خوک‌های فضائی مجهز شده‌‌اند.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
رو نوت حتما خوب میشه بازی کرد ، ولی من روی sola انگری برد نصب کردم یه خورده بازی سخته انگار ، سایز از 4 بالاتر باید باشه واسه این بازی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
رو نوت حتما خوب میشه بازی کرد ، ولی من روی sola انگری برد نصب کردم یه خورده بازی سخته انگار ، سایز از 4 بالاتر باید باشه واسه این بازی

سلام دادا
چرا بازی ریختی سخته؟؟ ینی مشکل داره ؟؟تیک داره

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دادا
چرا بازی ریختی سخته؟؟ ینی مشکل داره ؟؟تیک داره
نه اتفاقل گوشی روونیه ، سرعت پردازشش هم عالیه ، از نظر سایز صفحه گفتم..واسه انگری برد صفحه یه خورده بزرگتر باشه بهتره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نه اتفاقل گوشی روونیه ، سرعت پردازشش هم عالیه ، از نظر سایز صفحه گفتم..واسه انگری برد صفحه یه خورده بزرگتر باشه بهتره

اها!!! فک کردم میگی تیک داره سولا خیلی خوبه
بازی های hd هم ریختی؟؟

ami_cold

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
5
تنها مشکل نت ... چیپستش ..که من نفهمیدم سامسونگ چرا این چیپست و براش انتخاب کرد ... یه باگ گنده هم داره ماشالا که شهره ی عالم شده این چیپ

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
تنها مشکل نت ... چیپستش ..که من نفهمیدم سامسونگ چرا این چیپست و براش انتخاب کرد ... یه باگ گنده هم داره ماشالا که شهره ی عالم شده این چیپ

عزیزم چیپش بر اساس چیژای طرف قرار داده سامسونگه دیگه .رو همه مدلاش از این مدل چیپ استفاده می شه.باگش چیه؟؟؟

marmarjoon

Registered User
لایک‌ها
3
نوت واقغا تو همه گوشی هایی که داشتم از همه سر بوده!واقعا

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
تنها عیب این گوشی سایز بزرگشه که گاهی اذیت میکنه

درسته ولی برای کسایی که فقط گوشی می خوان عزیز.اما کسایی که قصد خرید تبلت دارن این گوشی هم نیازهای تبلتی و هم مکالمه رو برطرف می کنه
موفق و سربلند باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نوت واقعا جزء گوشی هایی هست که هر چقد که پول میدی به همون اندازه توش سخت افزار به کار برده شده....
خیلی خوبه!!

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
نوت واقعا جزء گوشی هایی هست که هر چقد که پول میدی به همون اندازه توش سخت افزار به کار برده شده....
خیلی خوبه!!

درسته البته باید طرف خاطر خواه باشه .مثلا یکی از دوستام هی گفت که برات بخرم.وقتی خریدم 2 روز استفاده کرد و گفت بفروش برامو اس 2 بگیر.چون بزرگ بود براش و حملش سخت.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درسته البته باید طرف خاطر خواه باشه .مثلا یکی از دوستام هی گفت که برات بخرم.وقتی خریدم 2 روز استفاده کرد و گفت بفروش برامو اس 2 بگیر.چون بزرگ بود براش و حملش سخت.

کسی که واقعا طلبه باشه خوبه
هم گوشیه هم تبلت دیگه چی ازین بهتر.....

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک کنم الان که نوت 2 اومده قیمت این یکم کشیده پایین...
قیمتش الان چنده؟؟؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بالا