• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب vps ویندوز

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

برای یکی از دوستان vps میخوام، کشور، ترافیک، فضا مهم نیست، فقط ویندوز باشه (برای RD) و reliable که برای خودم دردسر نشه!
لطفا پی ام بدید.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
از HostPlate.com بگیر ، شرکت سوئدی هست و چندتا ایرانی هم براشون کار میکنند و اینجوری راحت تر هستید .. ریسلر Leaseweb هستند

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
از HostPlate.com بگیر ، شرکت سوئدی هست و چندتا ایرانی هم براشون کار میکنند و اینجوری راحت تر هستید .. ریسلر Leaseweb هستند

ممنون دوست عزیز.

لیست سرویس هاشون رو نگاه کردم. خیلی مناسبه. فقط دو تا سوال برام پیش اومد که ممنون می شم کمک کنید.
سوال اول اینکه سرورهای این شرکت وارز هست؟ و سوال دوم هم اینکه کنترل پنل cPanel رو همراه سرویس هاشون رایگان ارائه می دن؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ممنون دوست عزیز.

لیست سرویس هاشون رو نگاه کردم. خیلی مناسبه. فقط دو تا سوال برام پیش اومد که ممنون می شم کمک کنید.
سوال اول اینکه سرورهای این شرکت وارز هست؟ و سوال دوم هم اینکه کنترل پنل cPanel رو همراه سرویس هاشون رایگان ارائه می دن؟

سی پنل هیچ جا رایگان نیست !!!
حداقل قیمتی که من دیدم 7 دلار بوده (اینترنال)
در مورد وارز هم این پست رو مطالعه کنید: http://forum.persiantools.com/t229739.html#post4183053

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بله Leaseweb هلند هست و مشکلی نداره .. اگر هاست بخرید که Cpanel دارند برای VPS یا Dedicated بنا به اینکه Cpanel معمولی یا Fantastico دار هست قیمت اش فرق میکنه ، درضمن اگر فقط برای یک دامین میخواهید چرا Plesk استفاده نمیکنی ؟ Plesk برای یک دامین FREE هست و نسخه جدیدش امکانات قابل قبولی داره ..

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سی پنل هیچ جا رایگان نیست !!!
حداقل قیمتی که من دیدم 7 دلار بوده (اینترنال)
در مورد وارز هم این پست رو مطالعه کنید: http://forum.persiantools.com/t229739.html#post4183053

ممنونم دوست عزیز.

تو سایتشون برای کنترل پنل ها قیمتی ذکر نشده. فقط اشاره شده که استفاده از پنل و انتخاب نوع پنل اختیاری هست. برای همین سوال کردم.

بله Leaseweb هلند هست و مشکلی نداره .. اگر هاست بخرید که Cpanel دارند برای VPS یا Dedicated بنا به اینکه Cpanel معمولی یا Fantastico دار هست قیمت اش فرق میکنه ، درضمن اگر فقط برای یک دامین میخواهید چرا Plesk استفاده نمیکنی ؟ Plesk برای یک دامین FREE هست و نسخه جدیدش امکانات قابل قبولی داره ..

فرقی برام نداره. اگه Plesk بتونه نیازهام رو برطرف کنه ازش استفاده می کنم. فقط Plesk روی لینوکس قابل نصبه؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ممنونم دوست عزیز.

تو سایتشون برای کنترل پنل ها قیمتی ذکر نشده. فقط اشاره شده که استفاده از پنل و انتخاب نوع پنل اختیاری هست. برای همین سوال کردم.

فرقی برام نداره. اگه Plesk بتونه نیازهام رو برطرف کنه ازش استفاده می کنم. فقط Plesk روی لینوکس قابل نصبه؟

بله Plesk جدید روی Linux نصب میشه و برای یک دامین هم رایگانه .. دیگه لازم نیست ماهی 15-10 دلار پول Panel بدی ..

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
بله Plesk جدید روی Linux نصب میشه و برای یک دامین هم رایگانه .. دیگه لازم نیست ماهی 15-10 دلار پول Panel بدی ..

اینطور باشه عالیه. من از این موضوع اطلاع نداشتم و تا حالا هزینه ماهیانه برای لیسانس cPanel پرداخت می کردم. امکانات Plesk رو هم بررسی کردم. به راحتی نیازهای من رو رفع می کنه.

دوباره به خاطر وقتی که گذاشتید ممنونم.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قبلا خیلی اذیت میکرد ولی نسخه جدیدش خیلی خوب کار میکنه و مهمتر از همه اینکه FREE هم هست !

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

پلان DE-1 سیستم عامل نداره؟ ویندوز 2003 یا 2008 هزینه اضافی داره؟ (استفاده از RD مد نظرم هست)
برای استفاده از سرویس در مرحله ثبت نام حتما باید یه دومین رو وارد کرد؟ (ساب دومین نمیدید؟)

ممنون

با سلام
سرور پارس با 7 سال سابقه در خدمت شماست.
سرور های مجازی کاملا مدیریت شده
پنل های cpanel +direct admin+plesk به انتخاب شما موجود هستند.
سرور مجازی،سرور مجازی ایران،سرور مجازی آلمان،سرور میکروتیک

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
فکر کنم به خاطر پایین بودن رم این پلن، ویندوز 2008 رو قرار ندادن، وگرنه 2003 مشکلی نداره.
دامینشم مهم نیست زیاد ...

misaf

Registered User
لایک‌ها
27

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

پلان DE-1 سیستم عامل نداره؟ ویندوز 2003 یا 2008 هزینه اضافی داره؟ (استفاده از RD مد نظرم هست)
برای استفاده از سرویس در مرحله ثبت نام حتما باید یه دومین رو وارد کرد؟ (ساب دومین نمیدید؟)

ممنون
خیر روی 512 اصلا win را پیشنهاد نمی کنم ولی با مسئولیت خوتون نصب را انجام می دهیم.
خیر هزینه اضافی ندارد.
نام دامین نیاز نیست و می توانید سوری وارد کنید.

بالا