چند تا از امکانات جدیدی که رو این نسخه اعمال شده
کاربر مهمان یا همون Guest
یه کابر جدیده که اجازه میده افراد دیگه هم بتونن از کامپیوتر استفاده کنن و اصلا به تنظیمات و چیزهای دیگه دسترسی نداشته باشن در واقع دسترسی به قسمت ها مهم غیر فعال میشه
اتصال به اینترنت آسان
یک از ویژگی های خیلی خوب در این نسخه اتصال راحت به اینترنت هست . همیشه مشکل کاربرا همین بود که جاهای مختلف و متفاوت با اتصال به اینترنت مشکل داشتن این سیستم جدید سعی میکنه این مشکل رو برطرف و اتصال به اینترنت رو در مکانهای مختلف به راحتی میسر کنه
openoffice 3
که به تازگی منتشر شده در این نسخه اوبونتو اضافه شده
BBC
با قابلیت جدیدی به نام BBC در Totem Movie Player و Rhythmbox میشه ویدئو و صدا و Podcast های جدید رو از اینترنت دریافت کرد
3G
و قابلیت 3G هم بهینه شده بخش گرافیکی یا همون GUI در نظر گرفته شده که شامل تنظیمات راحتتری برای استفاده از شبکه ها3G هست
Compiz
یکی از قابلیت هایی که مورد توجه همه هست
مشکلاتی برطرف شده و موتور گرافیکی GTK+ به اون اضافه شده تا با استفاده از پوسته ای SVG محیط زیباتری داشته باشیم
قابلیت دیگه ای هم که به ذهنم میرسه قابل حمل بودن هست
برنامه دیگه ای اضافه شده که اجازه میده یک USB راه انداز ایجاد کنیم و همه جا همراه داشته باشیم و صد البته با تنظیمات دلخواه خودمون
خود من هم در حال دانلود هستم و سفارش CD دادم
راستی پیشنهاد شده که چون 8.04 هاردی هرون نسخه پایدار بود اگر تمایل دارید از نسخه پایدار استفاده کنید در همون نسخه بمونید
ولی خوب اگر مثل من تمایل به استفاده از اوبونتوی همیشه جدید و با امکانت جدید دارید دوستانی که نسخه های بتا رو نصب کرده بودن خبر از بهتر شدن این نسخه میدادن من که نمیتونم تحمل کنم شما رو نمیدونم