saeed_19_karaj
کاربر تازه وارد
سلام
دوستان من مدیر سایتهای www.rahgozar.org و www.dehkadeh.org هستم
دیدم دوستان تو موسیقی کار مکنن گفتم شاید کمکی بشه براتون
سایت من روزانه 4 هزار ip و 12 هزار بازدید داره (سایت دانلود مجانی موزیک هست)
من با مدیرهای بزرگترین سایتهای ایرانی مثل
www.sarzamin.org
www.patoghmusic.com
www.tehrankids.com
www.bia2music.com
www.musicha.org
www.sarcheshmeh.ws
و .... و هزاران وبلاگ در برای موسیقی دوست هستم و 2 سایت خودم . فکر کنم اینا پر بیننده و معروفترین سایتهای موزیک هستش
گفتم اگه میخوایین بگم . آلبومی هر کس داره . بده تا براش تو ارز 1 ماه معروفش کنم و در تمام این سایتها برای دانلود بذارمش به طوری که وقتی من آلبومی برای دانلود بذارم با این دوستان صحبت میکنم تا اینها هم بذارند با قول 100 %
و حتی میتونید اگه آلبومی ندارید به صورت تک آهنگ در همین تاپیک هماهنگی کنید و آلبومی به نام PERSIANTOOLS بدیم بیرون و اسم این سایت رو ببریم بالا
خلاصه راحت بگم . آلبوم بدید من 2 ماه دیگه تو تمام ماشینا هستش :lol:
این تاپیک هم مربوط میشه به 90 آلبومی که در سایتم هست http://forum.persiantools.com/t59845.html
شرایط آهنگ ها رو در پست بعدی مینویسم
دوستان من مدیر سایتهای www.rahgozar.org و www.dehkadeh.org هستم
دیدم دوستان تو موسیقی کار مکنن گفتم شاید کمکی بشه براتون
سایت من روزانه 4 هزار ip و 12 هزار بازدید داره (سایت دانلود مجانی موزیک هست)
من با مدیرهای بزرگترین سایتهای ایرانی مثل
www.sarzamin.org
www.patoghmusic.com
www.tehrankids.com
www.bia2music.com
www.musicha.org
www.sarcheshmeh.ws
و .... و هزاران وبلاگ در برای موسیقی دوست هستم و 2 سایت خودم . فکر کنم اینا پر بیننده و معروفترین سایتهای موزیک هستش
گفتم اگه میخوایین بگم . آلبومی هر کس داره . بده تا براش تو ارز 1 ماه معروفش کنم و در تمام این سایتها برای دانلود بذارمش به طوری که وقتی من آلبومی برای دانلود بذارم با این دوستان صحبت میکنم تا اینها هم بذارند با قول 100 %
و حتی میتونید اگه آلبومی ندارید به صورت تک آهنگ در همین تاپیک هماهنگی کنید و آلبومی به نام PERSIANTOOLS بدیم بیرون و اسم این سایت رو ببریم بالا
خلاصه راحت بگم . آلبوم بدید من 2 ماه دیگه تو تمام ماشینا هستش :lol:
این تاپیک هم مربوط میشه به 90 آلبومی که در سایتم هست http://forum.persiantools.com/t59845.html
شرایط آهنگ ها رو در پست بعدی مینویسم