• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتشار - پخش و تنضیم و معروف کردن آلبوم و آهنگ های بچه های پرشین تولز آلبوم بچه های

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

دوستان من مدیر سایتهای www.rahgozar.org و www.dehkadeh.org هستم

دیدم دوستان تو موسیقی کار مکنن گفتم شاید کمکی بشه براتون

سایت من روزانه 4 هزار ip و 12 هزار بازدید داره (سایت دانلود مجانی موزیک هست)

من با مدیرهای بزرگترین سایتهای ایرانی مثل

www.sarzamin.org
www.patoghmusic.com
www.tehrankids.com
www.bia2music.com
www.musicha.org
www.sarcheshmeh.ws

و .... و هزاران وبلاگ در برای موسیقی دوست هستم و 2 سایت خودم . فکر کنم اینا پر بیننده و معروفترین سایتهای موزیک هستش

گفتم اگه میخوایین بگم . آلبومی هر کس داره . بده تا براش تو ارز 1 ماه معروفش کنم و در تمام این سایتها برای دانلود بذارمش به طوری که وقتی من آلبومی برای دانلود بذارم با این دوستان صحبت میکنم تا اینها هم بذارند با قول 100 %

و حتی میتونید اگه آلبومی ندارید به صورت تک آهنگ در همین تاپیک هماهنگی کنید و آلبومی به نام PERSIANTOOLS بدیم بیرون و اسم این سایت رو ببریم بالا

خلاصه راحت بگم . آلبوم بدید من 2 ماه دیگه تو تمام ماشینا هستش :lol:

این تاپیک هم مربوط میشه به 90 آلبومی که در سایتم هست http://forum.persiantools.com/t59845.html

شرایط آهنگ ها رو در پست بعدی مینویسم

saeed_19_karaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر کسی آلبوم داره با شرایط زیر میذارم
مشخصات آلبوم :
1- نام هر آهنگ معلوم باشد
2- کیفیت آهنگ MP3 128
3 -آلبوم کمتر از 4 آهنگ نباشد
4- عکس (کاور ) آلبوم موجود باشد
5- نام آلبوم مشخص باشد
6- نام خواننده یا گروه مشخص باشد

حالا برای اینکه یک آلبوم از تک آهنگهای بچه های پرشین تولز بدیم بیرون فقط اینه نیازه

هر کسی تک آهنگی داره با کیفیت 128 MP3 که نام آهنگ و نام خوانندش معلوم باشه یه جا آپلود کنه و لینکش رو بذاره اینجا

10 تا آهنگ اول رو به صورت TOP 10 میذارم - خودمم یه عکس (کاور ) برای آلبومش میسازم

بعد که 10 تا اول تموم شد 10 تای بعدی رو به صورت TOP 10 شماره 2 میدیم بیرون

بسم الله

بالا