واقعا شما چه چیزی را میخواهید در iOS7 ببینید؟ این سوالیست که همیشه قبل از کنفرانس ها ی اپل به فکر ما خطور میکند.اما تو این تاپیک قصد داریم که انتظارات شما دوستان را از iOS7 در این تاپیک بیان کنید.
قبل از بیان انتظارات خود در این تاپیک میتوانید انتظارات مدیران و کارمندان سایت iMore یکی از بزرگترین سایت های اپلی را بخوانید.
Peter Cohen:
مدیر ویرایش سایت iMore در این باره می گوید:
انتظار من از iOS7 این است که اپل در این سیستم عامل برنامه های اصلی خود مانند Mail و
Safari را آسان تر کند بگونه ای که کاربران راحت تر بتوانند از آن استفاده کنند.
Ally Kazmucha:
ویرایش گر سایت iMore در این باره میگوید:
اولین انتظار من از iOS7 این است که ویژگی های جدیدی برای برنامه ی Messaging سریع ارایه شود.مدت طولانی است که صفحه ی اصلی این برنامه تغییر نکرده
است.من امیدوارم که در iOS7 برنامه نویسان برنامه های متنوع و بهتری ارایه دهند.
همچنین من اصلا دوست ندارم هنگامیکه آیفون خودم را آنلاک کردم تمام قفب های صفحه ی من حذف شوند.
آخرین انتظارم من از iOS7 این است که طراحی برنامه های اصلی مانند Game Center و دیگر برنامه های کاربردی تغییر کنند.
Richard Devine:
سرپرست ویرایش سایت iMore در این باره گفت:
برای من یکی از بزرکترین انتظاراتم از iOS7 پشتیبانی کامل برای به اشتراک گذاشتن نوشته ها و تصاویر میباشد.یکی از علاقه های من به برنامه ی Android این است
که من می توانم هر برنامه یا نوشته ای را به اشتراک بگذارم.
یکی دیگه از انتظارات من دور زدن Notification Center
Marc Edwards:
من خیلی انتظارات دارم اگه آنها را بخواهم بگویم شاید به اندازه ی یک لیست شوند اما فکر نمیکنم که اتفاق بیفتند.
من دوست دارم که یک راه ساده برای به اشتراک گذاشتن برنامه ها وجود داشته باشد.
URL سیستم iOS خیلی خوب کار نمیکند.همچنین امیدوارم که توسعه دهندگان فروش برنامه ها را حذف کنند و توجه بیشتری به بروزرسانی برنامه ها کاربران انجام دهند.
Chris Parsons:
من دوست دارم که تازگی را درiOS7 ببینم.
امیدوارم که چیزهای زیادی که واقعا به آنها احتیاج داریم پیشزفت کنند که مهمترین آنها Notification Center میباشد.احتیاج است قدرتمندتر و زیباتر نشان داده شود.
من همچنین عاشق Real file browser هستم اما میدانم که اپل برخلاف است میباشد.
Anthony:
ویدیوگرافر سایت iMore میگوید:
من میمیرم برای کنترل بلوتوث که براحتی بررویHome Screen قرار بگیرد.و قویتر شود چون برای مسافتی به اندازه 6 قدم قطع میشود.
Nick Arnott:
امیدوارم Home Screen بروزرسانی شودچون از زمانیکه اپل آمده است یکنواخت بوده است در حالیکه در Android اینگونه نیست
.امیدوارم اپل این دفعه یک iOS ممکن و در حد انتطارات کاربرانش ارایه دهد.
Gerorgia :
سرپرست ویرایش کنندگان ساست iMore گفت:
من عاشق داشتن آیکون های فعال هستم و دوست دارم تمام اطلاعات را به من نشان دهد.
وقتی درحال بازی Candy Crush هستم و برای من پیام میرسد وقتی میخواهم جواب پیغام را بدهم برنامه Candy کرش می شود.امیدوارم تم و خیلی از چیزهای اساسی برای آیفون ارایه شود.
امیدوارم برنامه ی Siri قویتر شود و توانایی تمام کارها را داشته باشد.
بله این ها تمام انتظاراتی بودند که مدیران و کارمندان سایت iMore نسبت به iOS7 داشتند.و اما شما مهمترین بخش این تاپیک خواهید بود و آن گفتن انتظارات خود از iOS7 میباشد.
منبع : Apple-ios.ir