• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتظار شما از یک سیستم واسط پستی cod

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
1- اصولا شما چه انتظاری از یک سیستم واسط پستی cod دارید؟
2- چه امکاناتی مدنظر شماست ؟
3- چه مواردی باعث می شود که یک سیستم جدید را انتخاب کنید؟

خواهشمندیم ضمن شرکت در تاپیک مربوطه , از اسم هیچ شرکت واسط پستی استفاده نفرمایید
1.gif

باتشکر

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سرعت بسیار بالا در پشتیبانی - عملکرد تمام اینترنتی و مکانیزه - عدم استفاده از افراد غیرمتخصص

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
انتظار ما اینکه بسه !!!
اخه چقدر cod مگه میخوایم پولارو یک جای دیگه خرج کنید توی این کار دیگه سودی نیست

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سرعت بسیار بالا در پشتیبانی - عملکرد تمام اینترنتی و مکانیزه - عدم استفاده از افراد غیرمتخصص
با تشکر از شرکت شما در این تاپیک
با توجه به تجربه شما چه عواملی باعث می شود تا یک فروشنده یک سیستم جدید را انتخاب کنید؟
در حال حاضر چه کمبودهای در سیستم های موجود مشاهده می شود؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
با تشکر از شرکت شما در این تاپیک
با توجه به تجربه شما چه عواملی باعث می شود تا یک فروشنده یک سیستم جدید را انتخاب کنید؟
در حال حاضر چه کمبودهای در سیستم های موجود مشاهده می شود؟

من تا کنون استفاده نکردم. دلایل:
1. شرایط پیچیده و پرهزینه ثبت نام در سیستم
2. عدم فراگیر بودن API های سیستم با تمام سیستم ها
3. طراحی بد و پشتیبانی ضعیف سیستم

که در این سالها از دیگران شنیدم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
انتظار اول من که خیلی ساده هست اینه که دزد نباشه :confused:
برخی سیستم های واسطه به صورت پنهان دزدی میکنن

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
انتظار اول من که خیلی ساده هست اینه که دزد نباشه :confused:
برخی سیستم های واسطه به صورت پنهان دزدی میکنن

مطمئنا در این نوع شرکت ها باید شفافیت مالی مدنظر قرار بگیرد
باز از نظر شما سپاسگزارم

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
موافق cod ها نیستم :) امیدوارم هرچه سریعتر پرداخت انلاین جایگزین روش پستی بشه ... دیگه وقتش شده این سیستم های cod کم کم منسوخ بشن و کم استفاده ...

به دلیل عدم وجود اعتماد کافی در خرید اینترنتی هنوز هم بسیاری از خریداران تمایل به استفاده از این خدمات را دارند
ممنون می شوم شما نیز به سوالات فوق جواب دهید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
موافق cod ها نیستم :) امیدوارم هرچه سریعتر پرداخت انلاین جایگزین روش پستی بشه ... دیگه وقتش شده این سیستم های cod کم کم منسوخ بشن و کم استفاده ...
100درصد تایید میشه. دیگه وقت پرداخت آنلاینه. باید شروع به فرهنگ سازی کرد. گویا دایان شاپ هم روی بعضی محصولات فروش پستی رو غیرفعال کرده. 4تا سایت بزرگ استارت بزنن، بقیه هم اجراش می کنن.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
به دلیل عدم وجود اعتماد کافی در خرید اینترنتی هنوز هم بسیاری از خریداران تمایل به استفاده از این خدمات را دارند
ممنون می شوم شما نیز به سوالات فوق جواب دهید

همون جوری که می بینید وبمستران دیگه تمایل به استفاده از cod ندارن , دلیلش هم خیلی ساده هست
شرکت های واسطه دنبال کار فروشنده هاشون نیستن
شرکت های واسطه کاری ندارن که حالا از بین هزاران سفارش 10 تاش هم گم و گور بشه (من در سایت یکی از واسطه ها چند سفارش دارم برای 4 سال پیش که وضعیتش مشخص نیست)
شرکت های واسطه کاری ندارن که بسته های برگشتی فروشنده از بین رفته بر میگرده یا جنس داخل بسته رو برداشتن و بسته خالی برگشت زدن
شرکت های واسطه کاری ندارن پست هر روز برای جمع آوری میاد یا نه
شرکت های واسطه کاری ندارن که بسته هایی که جمع آوری میشه رو همون روز ارسال میکنن یا نه
و ...

حالا با این وضع موجود که فروشگاه داران و وبمستران تمایلی به پرداخت در محل ندارن , شما دنیای امکانات هم بهشون بده فایده ای نداره
اول باید مشکلات ابتدایی رو حل کرد و بعد فکر امکانات بود

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نمیدونم چه اسراری هست وب مسترها برای پرکردن جیب پست کار کنند ! این روش فروش ایده پست بوده که بتونه درامد هنگفتی از این طریق جذب کنه !
نتیجه این روش هم شده
1- شرکت های بی مسئولیت cod که وقتی به حجم بالای کاری میرسن دیگه براشون مهم نیست پیگیر و جوابگو باشن
2- شرکت های کلاهبردار ! الان شرکت هست پول عده ای فروشنده ها رو ماه ها هست که تسویه نکرده و فقط میگه میدم ! میدم ! خب اگر نظارتی بود یا کسی میگفت پول ها کجاست این مشکل پیش نمیومد ...
3- تخلف های ریز که برای اکثر فروشنده ها عادی شده ! مثل تاخیر در تغییر وضعیت ! شما پولت راحت دو هفته ممکنه توی cod بخوابه چون تغییر وضعیت نمیدن ...

بازم میگم که دوره cod گذشته ! پست در یه مقطعی امد از وضعیت فرهنگی و اشنایی مردم با اینترنت استفاده کرد و سو هنگفتی هم کرد ولی الان دیگه 5 سال پیش نیست مردم با اینترنت بیشتر از گذشته اشنا شدن دیگه معنی خرید انلاین و فروشگاه اینترنتی را می فهمن ...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ضمن پوزش از استارتر که کمی موضوع تاپیک به حاشیه کشیده شده.

----------------------
@MihanV
@alik
لطفاً در مورد این جمله کمی بیشتر بحث کنید: "به دلیل عدم وجود اعتماد کافی در خرید اینترنتی هنوز هم بسیاری از خریداران تمایل به استفاده از این خدمات را دارند"
مگه خریدار میتونه قبل از دادن پول به مامور پست، بسته رو باز کنه؟ و یا قبل از پرداخت پول از کیفیت محتوای بسته آگاه بشه؟
اگه پاسخ به سوالات بالا خیر است و خریدار نمیتونه قبل از دادن پول بسته رو باز کنه، اونوقت این نوع خرید (تحویل درب منزل) از نظر "اعتمادسازی" چه تفاوتی با پرداخت آنلاین و نقدی داره؟

اگه فروشنده ای قصد کلاهبرداری داشته باشه در هر دو حال میتونه کلاهبرداری کنه. مثلاً داخل بسته جنسی قرار نده و بسته خالی ارسال کنه! درسته؟
اونوقت خریداران دلشون به چی خوشه که دارن درب منزل پول میدن و جنس تحویل میگیرن!؟

آیا تصور بنده درسته یا اشتباه می کنم؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

----------------------
@MihanV
@alik
لطفاً در مورد این جمله کمی بیشتر بحث کنید: "به دلیل عدم وجود اعتماد کافی در خرید اینترنتی هنوز هم بسیاری از خریداران تمایل به استفاده از این خدمات را دارند"
مگه خریدار میتونه قبل از دادن پول به مامور پست، بسته رو باز کنه؟ و یا قبل از پرداخت پول از کیفیت محتوای بسته آگاه بشه؟
اگه پاسخ به سوالات بالا خیر است و خریدار نمیتونه قبل از دادن پول بسته رو باز کنه، اونوقت این نوع خرید (تحویل درب منزل) از نظر "اعتمادسازی" چه تفاوتی با پرداخت آنلاین و نقدی داره؟

اگه فروشنده ای قصد کلاهبرداری داشته باشه در هر دو حال میتونه کلاهبرداری کنه. مثلاً داخل بسته جنسی قرار نده و بسته خالی ارسال کنه! درسته؟

باید بگم که در برخی مناطق بله میتونه باز کنه و تست هم کنه :eek: :D
من بیشمار بسته برگشتی داشتم که بسته باز شده بود و بعد برگشت زده شده بود
همچنین بسته داشتم که جنس رو برداشته بودن کارتن خالی رو برگشت زدن

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

----------------------
@MihanV
@alik

روال قانونی و منطقی این هست پیش از تحویل و پرداخت بسته باز نشه ولی عملا همچین چیزی رعایت چندانی نشده و بسیار مورد در تاپیک های اینترنت سرچ کنید گزارش این اتفاق را دادند که اصلا جنس رو برداشتن بسته خالی برگشت زده شده یا اگر سیدی بوده برداشت کپی کردن برگشت زدن ... و خیلی موارد مشابه

حالا نکته این نیست که کلا بسته را بازکنند یا جنس توش رو چک کنند ! قبلا و بنظر من کمتر در حال حاضر فرهنگ و اعتماد ما این بود که خوب بزار بیاره درخونه مطمئن بشم جنس رو میفرسته بعد پولش رو بدم ! دقت کنید مسئله اوردن درخونه هم نیست مسئله صرفا این هست که اعتماد کنه ! یعنی جنس میرسه دستش ... حالا از همین فرهنگ و تفکر نتیجه شد چی ؟ جنس های چینی که واقعا ارسال میشه درخونه ولی اکثرا اشغال هستند و بی کیفیت ...

بگذریم حرف ما همین نکته اعتماد هست که امروز دیگه مردم با خرید انلاین و تشخیص فروشگاه اینترنتی معتبر و نحوه خرید و پیگیری مشکلات اشنا شدن حتی نماد اعتماد را دارن میشناسن و دنبال نماد اعتماد هستن و دیگه نیازی نیست مثل گذشته به صورت بالا (روش سنتی اعتمادسازی) اعتماد کنند دیگه میدونن از یه فروشگاه معتبر باید خرید کنن نه هر صفحه ای که تو اینترنت باز شد !

از نظر من cod صرفا ایده پست برای کسب درامد بوده و هست و کم کم وقت منسوخ شدنش هست و یه روش کم کاربرد در کنار پرداخت انلاین خواهد شد.

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از سایر دوستان هم درخواست دارم به سوالات پست اول جواب بدن

همچنین خواهش می کنم تاپیک را به حاشیه نبرید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این یه پیشنهاد هست:
شرکت cod امکان پرداخت انلاین به فروشندگان ارائه کنه (فروشنده های زیرمجموعه اش مجبور نباشن مراحل گرفتن نماد و درگاه رو طی کنند) و روش پرداخت انلاین رو کنار روش خرید پستی قرار بده با این تفاوت که خرید انلاین با توجه به حذف شرکت پست میتونه ارزونتر برای مشتری تمام بشه و اجازه بده خود مشتری انتخاب کنه که با خرید انلاین ارزونتر خرید کنه یا با تحویل در محل گرونتر خرید کنه

در همین راستا برای اینکه cod منافعش به خطر نیوفته میتونه کارمزدش رو روی پرداخت انلاین جداگانه حساب کنه و بگیره و براش دیگه فرقی نمیکنه کدام روش رو مشتری انتخاب کنه

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این یه پیشنهاد هست:
شرکت cod امکان پرداخت انلاین به فروشندگان ارائه کنه (فروشنده های زیرمجموعه اش مجبور نباشن مراحل گرفتن نماد و درگاه رو طی کنند) و روش پرداخت انلاین رو کنار روش خرید پستی قرار بده با این تفاوت که خرید انلاین با توجه به حذف شرکت پست میتونه ارزونتر برای مشتری تمام بشه و اجازه بده خود مشتری انتخاب کنه که با خرید انلاین ارزونتر خرید کنه یا با تحویل در محل گرونتر خرید کنه

در همین راستا برای اینکه cod منافعش به خطر نیوفته میتونه کارمزدش رو روی پرداخت انلاین جداگانه حساب کنه و بگیره و براش دیگه فرقی نمیکنه کدام روش رو مشتری انتخاب کنه

در حال حاضر امکان پرداخت آنلاین در زمان ثبت سفارش وجود دارد ولی متاسفانه بر اساس قانون داشتن نماد اجباری شده است، از شما بسیار سپاسگزارم نظرات شما باعث شد ایده ی جدیدی در ذهن من شکل بگیرد.

Velex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون می شویم دوستانی که در زمینه پرداخت در محل - پرداخت پستی - c.o.d تجربیاتی دارند در همین تاپیک بیان کنند

بالا