• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقاد از مدیریت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
دیروز یه تاپیکی زدم به اسم خود بزرگ بینی

خیلی تاپیک جدی بود و هیچ رگه ای از اسپم توش نبود
الان اومدم دیدم مدیر کل سایت Bhrzk تاپیکم رو پاک کرده بدون هیچ دلیلی
اگه تو تاپیک بحثی یا درگیری پیش اومده مگه من باعثش بودم؟ من یه تاپیک جدی زدم و خیلی از دوستان هم اومدن نظرات خوبی دادن . حالا چون یه عده جو رو بهم زدن باید از بیخ شما ریشه رو بزنی؟
همیشه مقصرها رو جریمه میکنن ولی اینجا گویا برعکسه .

شما یه نگاه به بقیه تاپیکای اینجا کردی؟ موضوعاتش رو دیدی؟ همش اسپم هست . خواستی یه لیست واست تهیه میکنم

معذرت میخوام اینطوری صحبت میکنم ولی شما که عرضه مدیریت نداری برای چی این مسئولیت رو قبول میکنی؟
واقعا برای مدیریت این انجمن متاسفم . شایدم من اشتباه اومدم و تاپیکم رو جای اشتباهی زدم . اینجا فقط مخصوص تاپیکای بی هدف و اسپم هست

این تاپیکم به زودی پاک میشه و احتمالا منم بن بشم ولی کاش در کنار این کارا بلد بودید یه جواب منطقی و قانع کننده هم بدید
شما که از 4 تا ابزار مدیریت تو محیط مجازی نمیتونی درست استفاده کنی وای به حال اینکه فردا مدیر یه قسمت تو جامعه بشی

دیروز شاهد یه سری بی احترامی ها به عمو بهنام عزیز بودم . خودم خیلی ناراحت شدم چون از ته دل بهنام رو دوست دارم ولی آیا پاک کردن تاپیک کار درستی هست؟ شما جای اینکه تاپیک رو حذف کنی باید پستهای بی ربط رو پاک میکردی و با توهین کننده ها هم برخورد میکردی .

فایل های ضمیمه

• zyy4mpu1b77v2hpkg13.jpg
    zyy4mpu1b77v2hpkg13.jpg
    135.6 KB · نمایش ها: 136
Last edited:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
سلام
تاپیک سود عادلانه من هم حذف شد!
سر هیچ! پاسخی هم ندادند
تاپیکی که فقط توصیه اخلاقی کرده بودم که برای پول درآوردن زحمت بکشید نه کلاهبرداری و دلالی و نه یهویی

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
دیروز یه تاپیکی زدم به اسم خود بزرگ بینی

خیلی تاپیک جدی بود و هیچ رگه ای از اسپم توش نبود
الان اومدم دیدم مدیر کل سایت Bhrzk تاپیکم رو پاک کرده بدون هیچ دلیلی
اگه تو تاپیک بحثی یا درگیری پیش اومده مگه من باعثش بودم؟ من یه تاپیک جدی زدم و خیلی از دوستان هم اومدن نظرات خوبی دادن . حالا چون یه عده جو رو بهم زدن باید از بیخ شما ریشه رو بزنی؟
همیشه مقصرها رو جریمه میکنن ولی اینجا گویا برعکسه .

شما یه نگاه به بقیه تاپیکای اینجا کردی؟ موضوعاتش رو دیدی؟ همش اسپم هست . خواستی یه لیست واست تهیه میکنم

معذرت میخوام اینطوری صحبت میکنم ولی شما که عرضه مدیریت نداری برای چی این مسئولیت رو قبول میکنی؟
واقعا برای مدیریت این انجمن متاسفم . شایدم من اشتباه اومدم و تاپیکم رو جای اشتباهی زدم . اینجا فقط مخصوص تاپیکای بی هدف و اسپم هست

این تاپیکم به زودی پاک میشه و احتمالا منم بن بشم ولی کاش در کنار این کارا بلد بودید یه جواب منطقی و قانع کننده هم بدید
شما که از 4 تا ابزار مدیریت تو محیط مجازی نمیتونی درست استفاده کنی وای به حال اینکه فردا مدیر یه قسمت تو جامعه بشی

دیروز شاهد یه سری بی احترامی ها به عمو بهنام عزیز بودم . خودم خیلی ناراحت شدم چون از ته دل بهنام رو دوست دارم ولی آیا پاک کردن تاپیک کار درستی هست؟ شما جای اینکه تاپیک رو حذف کنی باید پستهای بی ربط رو پاک میکردی و با توهین کننده ها هم برخورد میکردی .

مرسی عمو منم دوست دارم :)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
از وقتی یه قسمتهایی حذف شد و بقیه قسمتها موند میشه فهمید که تو سر مدیریت اینجا چی میگذره
و نظرش به چیا نزدیکه
مثلا مدیر بازارچه به نظر من یکیشون اصلا صلاحیت نداره
من نمیدونم رو چه حسابی بعضیا مدیر میشن
آخه هر چیزی اصولی داره

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
درود
متاسفانه بعد بسته شدن گفتگوی آزاد این مشکل پیش اومد.به هر حال اون قسمت محیطی بود که میشد هر تاپیکی رو زد و بحث کرد ولی خب با لطف بعضی دوستان مجبور شدن حذفش کنن.بعد از گفتگوی آزاد تاپیک های اون بخش یه جورایی میاد اینجا زده میشه.
ولی این تاپیک رو بخونید : http://forum.persiantools.com/t210439.html
مدیران و همکاران میتونن شهادت بدن که من پیشنهاد دادم کاربرا یکم راحت باشن مخصوصا بعد تعطیل شدن گفتگو آزاد و این که پی تی بدون کاربراش معنی نداره و الانم میگم و هیچ تعارف و ترسی هم ندارم.ولی متاسفانه بعضی ها توقع داشتن من بیام هرچیزی رو نادیده بگیرم.اینم فقط از دوستانم دلگیر هستم.توقع دارن اگه بد و بیراه گفته شد من ندیده بگیرم توقع داشتن اگه خلاف قوانین پستی زده شد من رو حساب دوستی ندید بگیرم.در صورتی که متاسفانه یا خوشبختانه من عادت کردم طبق قوانین عمل کنم و هیچ رابطه دوستانه ای رو تو کارم دخالت ندم.
ولی خداییش میگم یه عده که تعدادشون 6-5 نفر هم بیشتر نیست فکر میکنن فوحش خوار مادر دادن و گفتن یه سری حرف های پوچ و بیهوده نهایت خوشمزگیه.
دیروز مگه چی گفتم که فوحش بارون شدم؟
به هر حال این بخش یه تاپیک http://forum.persiantools.com/t210727.html داره که پیشنهاد میکنم همونجا انتقادات رو مطرح کنید.
این تاپیک رو قفل میکنم ( پاکش نمیکنم ).

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا