• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقالی از تنکابن به تهران شمال

Brayant

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
رشته من مهندسی صنایع هستش الان میخوام انتقالی بگیرم برم تهران شمال ... چون راه و زمان کلاس و ... واسم خیلی سخته نمیتونم تحمل کنم ...
کسی هست که بخواد از تهران شمال بیاد تنکابن؟!

کلا کسی راهی سراغ داره واسه انتقالی؟ هزینه مهم نیست...

تشکر///

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
کلاً انتقالی به تهران ممنوعه مگر دختری که ازدواج کرده اینا...!

میتونید برید مجلس و از نمایندگان تهران با طرح مشکلتون نامه بگیرید با موضوع انتقالی به واحد مورد نظر از فلان جا خطاب به رییس دانشگاه آزاد (فرهاد دانشجو)؛ باید ببرید ساختمون مرکزی دانشگاه آزاد (خیابون پاسداران) بدید به دفتر رییس که قبلاً جاسبی بود الان فرهاد دانشجو داداش وزیر علومه...

ولی جواب نمیده و موافقت کردن امکانش کمه...

یه چند ترمی البته میتونی مهمان بشی هر جایی... همچنین باید ببینی دانشگاهی که میری در چه درجه ای قرار داره.

واحدای دانشگاه آزاد از لحاظ سطح کیفی و این چیزا، درجه بندی دارن که دانشگاهای تهران و برخی از مراکز استانا درجه یک و برخی درجه دو و برخی درجه سه و الی آخر تا فکر کنم درجه 7-8 میرسه...

البته این لغت "درجه" اسمش نیست و الان یادم نیست بهش چی میگن...

معمولاً کنار دفاتر مرکزی واحدا، این برگه رو زدن در این رابطه اسامی واحدا رو نوشتن توی یه جدول که هر یک در چه مرتبه ای هستن...

شما میتونید تا دو درجه بالاتر (مثلاً واحدی که هستید درجه پنجه تا درجه 3) انتقالی بگیرید ولی به واحدهای درجه 1 و 2 ممنوعه؛ به درجه های پایین تر هم انتقال آزاده... این یه قانونیه که میتونید ازش استفاه کنید.

مثلاً فکر کنم واحد دماوند درجه 3 و واحد اسلامشهر و شهرقدس اینا درجه 2 هستن.

بازم میگم اسم این موضوع توی آیین نامه دانشگاه آزاد، "درجه" نیست ولی مفهومش همینه؛ الان اسمشو به خاطر ندارم.

دانشگاه آزادم "جابجایی" نداره که بخواید با کسی تو واحد دیگه جابجا بشید... این مال دانشگاهای دولتیه اونم برخیشون...

یه راه دیگه، که هم درصد قطعیت عملی بودنش بیشتره و هم اینکه منت کسی روتون نخواهد بود، برای شما اینه که دوباره در کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنید، آزمون رو خوب بدین و در یکی از واحدهای تهران قبول بشین.

بعدش با انجام یه سری کار اداری و انتقال پرونده و ریز نمرات از واحد قبلی، بسته به قانون واحدی که توش قبول شدین، نمرات بالای 10 (یا 12 مثلاً در تهران مرکز) رو ازتون قبول کرده و "معادل سازی" میکنن و میره تو پرونده ـتون توی این واحد جدید دانشگاه آزاد و دیگه لازم نیست اون دروس رو بگذرونید.

البته برای مثال الکترونیک و سخت افزار کامپیوتر با اینکه واحدهای مشابه زیادی دارن ولی مثلاً ++C الکترونیک 2 واحد و سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر، سطح بالاتر و 3 واحده. این چیزا معادل سازی نمیشن.

ولی اگه در دققاً همون رشته در واحد مقصد قبول بشید، دیگه دروسشون یکیه و فرقی ندارن و مشکلی توی معادل سازی نباید باشه...

در کل یه سر هم به مرکز واحد تنکابن، هم به مرکز واحد مقصد که مورد نظرتونه، و هم به مرکز اصلی دانشگاه آزاد (خیابون پاسداران تهران) بزنید و سؤالاتتون رو بپرسید تا جواب های بهتری بگیرید.

بالا