برای انتقال یادداشت های گوشی هم کاربرد داره؟؟سلام،نرم افزار mobileGo نرم افزار خوبیه واسه انتقال اطلاعات گوشی به کامپیوتر.pc suit for android هم میتونید استفاده کنید
فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk
من واسه گوشی خودم که سامسونگ گلکسی نوت 3 هست از نرم افزار kies که مخصوص سامسونگ هستش استفاده میکنم کل اطلاعات حتی یادداشتها رو هم انتقال میده شما هم ببین نرم افزار مخصوص هوآوی چی هست از اون استفاده کنید.نرم افزار mobilego لیست تماسها،sms,دفترتلفن،تقویم،صوتی،تصویری،عکس و برنامه های نصب شده روی گوشیتون رو انتقال میده.برای انتقال یادداشت های گوشی هم کاربرد داره؟؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
بله ، یادداشت ها رو انتقال نمیده ،، این نرم افزار شما ، به هواوی هم میخوره ؟من واسه گوشی خودم که سامسونگ گلکسی نوت 3 هست از نرم افزار kies که مخصوص سامسونگ هستش استفاده میکنم کل اطلاعات حتی یادداشتها رو هم انتقال میده شما هم ببین نرم افزار مخصوص هوآوی چی هست از اون استفاده کنید.نرم افزار mobilego لیست تماسها،sms,دفترتلفن،تقویم،صوتی،تصویری،عکس و برنامه های نصب شده روی گوشیتون رو انتقال میده.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
فکر نمیکنم به هوآوی بخوره،نرم افزار backup پیدا کنید که یادداشت ها رو هم بتونه backup بگیره.بله ، یادداشت ها رو انتقال نمیده ،، این نرم افزار شما ، به هواوی هم میخوره ؟
بله ، یادداشت ها رو انتقال نمیده ،، این نرم افزار شما ، به هواوی هم میخوره ؟