• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال دامنه

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
سلام بر تمام دوستان زحمت کش انجمن

یک سوال کاملا فنی داشتم که به صورت کاملا عجیبی منو گیج کرده...!

من الان ادرس سایتم هست آلاچیق | دانلود رایگان نرم افزار و معرفی گوشی موبایل حالا من رفتم دامنه Cloobdl.com رو خریدم و dns هاشو مثل aalachigh.ir کردم . قصد دارم فقط اسم سایت رو تغییر بدم ، یعنی ادرس سایتم بشه Cloobdl.com .

حالا بعدشم خودم میتونم از توی cpanel ادرس Aalachigh.ir رو ریدایرکت کنم روی Cloobdl.com تا دیگه هر کی اون ادرس رو هم به صورت مستقیم بزنه بره توی Cloobdl.com

حالا من اینو به پشتیبانی هاستم گفتم ، ایشون اومد و برای من Cloobdl.com رو پارک کرد روی Aalachigh.ir

حالا من میگم اولا که خوب بگیریم Aalachigh.ir حذف شد و من بعد ۳ ۴ ماه دیگه نخاستم تمدیدش کنم ؟ خوب اینجا چاره چیه ؟ یعنی اطلاعات من توی Cloobdl.com هست ؟ فکر نکنم اینطوری باشه...!

الان یعنی من میتونم این دامنه جدید رو دوباره توی تمام موتور های جستجو گر ثبت کنم ؟

آیا تنها راه برای تغییر ادرس سایت اینه ؟

یعنی همه اینکارو میکنن؟

کاملا گیج شدم

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
سلام. حذف دامنه باعث حذف اطلاعات نمیشه مگر اینکه هاستینگ شما کلا سرویس مربوط به دامنه
aalachigh رو حذف کنه که با تذکر شما از این موضوع جلوگیری میشه
نظر بنده اینه که شما دامنه ی
Cloobdl.com رو به وسیله addon domain اضافه کنید و هنگام اضافه کردن پوشه ی مورد نظر رو همان پوشه ی aalachigh.ir بگذارید و اینکه دامنه ی اصلی وردپرس رو Cloobdl تغییر دهید تا ادرس پست ها مرتبط با دامنه جدید بشه .
و دامنه ی جدید رو هم در موتور های جستجو گر ثبت کنید

بالا