• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال سایت به وردپرس

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
من سایت بیونت رو بدون سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کردم (البته چون تازه کارم اصلا اطلاعاتی در این زمینه نداشتم و فقط میخاستم سایت راه اندازی کنم)
الان با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم باید برم روی سیستم مدیریت محتوا، اول میخواستم بدونم این کار رو باید انجام بدم یا نه ؟
بعد اینکه چه سیستمی خوبه؟ دروپال یا وردپرس؟ توی نت از امنیت و حرفه ای بودن دروپال خیلی میگن. ایا درسته این؟
من اگه الان سایت رو ببرم روی وردپرس یا دروپال تمام ایندکس هام پاک میشن؟ یعنی دوباره باید از اول همه چیو درست کنم؟
یکم منو راهنمایی کنید ممنون میشم

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید لطفا آدرس سایت رو قرار بدین جهت مشاهده با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
چند تا مطلب دارید ؟ این چیزی که من دارم مشاهده می کنم باور کنید سختی زیاد داره منتقل کردنش چه روی وردپرس چه دروپال کلا ساختار لینک فرق می کنه تنها راه اینه که با حساسیت خیلی زیاد لینک ها رو ایجاد و وقتی اون لینک های قبل 404 میشن ریداریکت بشن که کار یه مقداری تخصصیه با تشکر

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام وردپرس بهترینه
اگر سایت شما استاتیک هست تنها راه حل شما کپی پیست کردن مظالب تو سیستم مدیریت محتوا هست .
اگر در مورد راه اندازی و طراحی قالب یا تبدیل قالبتون به وردپرس کمک خواستین در خدمتتون هستم .

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
مرسی
ادرس سایت که هست
Http://bionet.ir
پس کار خیلی سختی هست
حالا به نظرتون اصلا این کار رو بکنم یا نه؟ توی سئو تاثیر داره؟ بعدا بخام امکانات بهش اضافه کنم میدونم وردپرس راحت تره ولی به سختی الانش میرزه؟

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
اره می ارزه به سختی الانش اما به شرط اینکه سطح توانایی کافی در زمینه انتقال و سئو داشته باشید اگر نه به من یه پ.خ بدین با تشکر

بالا