• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال شارژ ایرانسل زیر قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
حدود 350 تومن شارژ توی گوشیم هست که میخوام بفروشم ، هر هزار تومن انتقال اعتبار رو 900 تومن حساب میکنم ، اول پرداخت میکنید بعد انتقال میدم
اینم بگم که قبلا سایت فروش کارت شارژ داشتم و فروشگاه رو فروختم این شارژ ها رو زدم توی گوشی خودم

برای خرید پ خ یا pm بدید
Yahoo ID : producer2011us

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
تو این چند روزه چقدر شارژ فروش زیاد شده:D
دوست من شما با این سابقه زیادت و با این قیمت عالیت و با این همه امتیاز بازارچه ایی که داری باید هم اول پولو بگیری بعد شارژ رو بدی

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت بستگی به مبلغ خرید داره که اگه 100 تومن باشه من 80 تومن میفروشم
از این کمتر هم بدم ضرر بیشتری میکنم ، مبالغ بالاتر رو که روزی 20 تومن میشه انتقال داد اول انتقال میدم که خیالشون راحت باشه ، برای 5 تومن 10 تومن هم نمیام خودم رو خراب کنم

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
قیمت بستگی به مبلغ خرید داره که اگه 100 تومن باشه من 80 تومن میفروشم
از این کمتر هم بدم ضرر بیشتری میکنم ، مبالغ بالاتر رو که روزی 20 تومن میشه انتقال داد اول انتقال میدم که خیالشون راحت باشه ، برای 5 تومن 10 تومن هم نمیام خودم رو خراب کنم

دوست خوبم گفتی برا 5 تومن یا 10 تومن نمیای خودتو خراب کنی
میشه بگین اعتبار خودتون اینجا چقدره؟

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
سابقه ی زیادی ندارم اما یک سایت به جناب regedit021 فروختم
من این متن رو نوشتم اینجا ولی تا همین لحظه 65 تومن کارت شارژ فروخته شده که قرار شده فردا پرداخت کنند ولی در کل مرسی از تذکرتون
این هم بگم که امضاتون یکم بزرگه و فونت 32 شاید بار اول باعث جلب توجه باشه ولی دفعات بعد باعث اذیت شدن آدم میشه

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
خب دوست من تو فرروم ها اگه ببینی فقط یه بار امضا رو نمایش می ده که اذیت کننده نباشه. اما یه نکته جالب تر که الان فهمیدم اینه که همه مخفیانه از شما می خرن.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من 10 تومن شارژ رو به قیمت 8 میخوام ، البته اول ارسال بعدش واریز

همین چند روز پیش از اینجا http://forum.persiantools.com/t251240-page3.html#post4675621

30 توم شارژ گرفتم ، اول ارسال شد و بعد من واریز کردم ، با این شرایط در خدمتتون هستم

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
gilase_tanha202 پ خ بدید در خدمتم
جناب alireza_ssp بله کارت شارژ چیز خاصی نیست که کسی بخواد باید توی فروم بپرسه که چه رنگیه ، خط و خش داره یا نه !!! به ای دی یاهو pm میدن یا پ.خ میدن

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
پدارم جان تاييد ميشن دوستان كارشون درسته
-----------------
پ.ن :پدارم جان خوب اين چه كاري شما كردي من فروشگاه رو با تمام كارت شارژهاي داخلش ازت ميخريدم ديگه چرا زديشون تو گوشيت؟
راستي چرا جواب پيامكامو ندادي؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا