• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال فايل ها از سروري به سروري ديگر!

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
سلام..
من يه مشكلي دارم و اوونم اين هست كه سايت من نزديك به 1GB هست و الان بنا به مشكلاتي مي خوام سرورم رو عوض كنم و عملا اين كار ممكن نيست كه من كل فايل ها رو دريافت كنم و دوباره بفرستم ! خودم راهي براي MYsql پيدا كردم و مشكل اصلي الان خود فايل ها هستن !

ممنون ميشم سرعيتر كمك كنيد
اميري

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
يك مقاله نسبتا كامل به انگيليسي هست كه پيوست ميكنم...

اميدوارم به دردتون بخوره..

فایل های ضمیمه

• moving site.zip
    5.4 KB · نمایش ها: 92

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه هاست فعلی cpanel داره برو تو قسمت backup و remote ftp رو انتخاب کن و مشخصات هاست جدید رو بده
من تا 400 مگ رو انتحان کردم و کار کرده

m_ghoochani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره آرتين جان راست مي گه . يه بك آپ از سايتت بگير و بعدش دي ان سي رو تغيير بده روي سرور جديدت . لينك بك آپ رو هم براي مدير سروربفرست تا بك آپ رو روي سايت جديدت بريزه ... همين

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به نقل از amiri27 :
سلام..
من يه مشكلي دارم و اوونم اين هست كه سايت من نزديك به 1GB هست و الان بنا به مشكلاتي مي خوام سرورم رو عوض كنم و عملا اين كار ممكن نيست كه من كل فايل ها رو دريافت كنم و دوباره بفرستم ! خودم راهي براي MYsql پيدا كردم و مشكل اصلي الان خود فايل ها هستن !

اميري

اگر سرور رو انتخاب كرديد كه هيچ اگر هم از سرويس هاي هاستينگ ما استفاده كنيد ما بصورت رايگان در عرض 10 دقيقه براتون همه فايل ها رو انتقاد ميديم .

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amiri27 :
سلام..

اميري

از نرم افزار flashfxp هم مي توني استفاده كني. به دو تا server همزمان ftp مي كني و مي گي از روي اين بريزه روي اون.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

root

Registered User
لایک‌ها
2
من از طريق Remoteftp فايلهام رو روي هاست ديگه فرستادم . كه اين فايلهاي من بصورت gz فشرده توي home directory هاست من هست ... بايد چي كار كنم ؟ وقتي extractesh كردم يه فولدر برا خودش ساخت و كلي حجم گرفت ... ؟ كمك كنيد ... لطفا .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
برو توش و homedir رو پيدا کن و باز برو داخل تا public_html رو پيدا کني از اونجا هم ميشه با يه برنامه ftp محتويات اين public_html متعلق به backup رو وارد public_html خود سايت بکني، در مورد ديتابيس هم ظاهرا اويل تاپيک گفته بودي که مشکلي باقي نمونده، ضمن اينکه ادمين سرور هم مي تونه توي اين نقل و انتقال کمک کنه اگر بهش ايميل بزني (براي اون راحت تره)

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
<?
set_time_limit(0);
$link="http://yourdomain.com/youzipfile.zip"; // فایل zip شما روی سرور قبلی
$str= implode ('', file ($link));
$filename = "youzipfile.zip"; // فایل zip روی سرور جدید
$handle = fopen($filename, 'w');
fwrite($handle, $str."");
fclose($handle);
header("location:$filename");

?>​

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از phpkar :
<?
set_time_limit(0);
$link="http://yourdomain.com/youzipfile.zip"; // فایل zip شما روی سرور قبلی
$str= implode ('', file ($link));
$filename = "youzipfile.zip"; // فایل zip روی سرور جدید
$handle = fopen($filename, 'w');
fwrite($handle, $str."");
fclose($handle);
header("location:$filename");

?>​

فقط کافیه روی سرور قبلی فایلاتو زیپ کنی و روی سرور جدید آنزیپ که سورس اینارو هم میتونی به

راحتی روی اینترنت پیدا کنی ...
فرمتی غیر از زیپ چی؟
مثلا tar !

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Shahedr :
فرمتی غیر از زیپ چی؟
مثلا tar !

فرقي تو سورس نداره
شما بايد يه فايل فشرده طرف سرور بسازيد و طرف كلاينت هم بازش كنيد . حالا به هر فرمتي كه ميخواد باشه
اگه خواستي من اين فايل زيپ و آنزيژ رو دارم كه فشردگي با ضريب 3 ( حداكثر فشردگي زيپ ) رو به راحتي انجام ميده . منتها حجمش يه خورده بالاس و متاسفانه با عرض شرمندگي فرصت و سرعت آپلود نيست . اين برنامه خيلي جالبه شما ميزاريش تو روت و اجراش ميكني . همه فايلا رو فشرده ميكنه . حالا با اون برنامه كه گذاشتم ميري روي سرور جديد . يه خورده بايد صبر كني تا فايل منتقل بشه . البته اگر سرورت اجازه set_time_limit صفر بده اینکار قابل انجامه اگر نه خیر ... سپس با اون فایل unzip.php فایل فشرده رو آنزیپ میکنی . و به راحتی فایلات میاد روی سرور جدید .

یه خورده بگرد حتما پیدا میکنی فایل زیپ کننده و آنزیپ کننده

www.planet-source-code.com

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از phpkar :
فرقي تو سورس نداره
شما بايد يه فايل فشرده طرف سرور بسازيد و طرف كلاينت هم بازش كنيد . حالا به هر فرمتي كه ميخواد باشه
اگه خواستي من اين فايل زيپ و آنزيژ رو دارم كه فشردگي با ضريب 3 ( حداكثر فشردگي زيپ ) رو به راحتي انجام ميده . منتها حجمش يه خورده بالاس و متاسفانه با عرض شرمندگي فرصت و سرعت آپلود نيست . اين برنامه خيلي جالبه شما ميزاريش تو روت و اجراش ميكني . همه فايلا رو فشرده ميكنه . حالا با اون برنامه كه گذاشتم ميري روي سرور جديد . يه خورده بايد صبر كني تا فايل منتقل بشه . البته اگر سرورت اجازه set_time_limit صفر بده اینکار قابل انجامه اگر نه خیر ... سپس با اون فایل unzip.php فایل فشرده رو آنزیپ میکنی . و به راحتی فایلات میاد روی سرور جدید .

یه خورده بگرد حتما پیدا میکنی فایل زیپ کننده و آنزیپ کننده

www.planet-source-code.com
خوب چرا این همه مشقت؟
تو سی پنل راحت همچین امکانی هست !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
جان دلم ! اون راه باعث میشه کل فایلات منتقل بشه و نه یک پوشه خاص! میدونی فرق حجمشون چقدره؟

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
جان دلم ! اون راه باعث میشه کل فایلات منتقل بشه و نه یک پوشه خاص! میدونی فرق حجمشون چقدره؟

این برنامه ای که گفتم هر جا که اجرا بشه کلیه پوشه ها و فایل ها روت را با کل زیر شاخه هاشون زیپ میکنه !! من فکر میکنم زيژ با درجه ماكسيمم از gzip فشرده تر باشه . در ضمن یه چیز دیگه هم هست :

1- ممکنه سرور جدید اصلا Cpanel نداشته باشه اونوقت چی ؟
2- ممکنه سرور قبلی اجازه Backup در سی پنل نده . بعضی از سرور ها اینجورین .

به هر حال یه راه حل پیشنهادی بود .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از phpkar :
این برنامه ای که گفتم هر جا که اجرا بشه کلیه پوشه ها و فایل ها روت را با کل زیر شاخه هاشون زیپ میکنه !! من فکر میکنم زيژ با درجه ماكسيمم از gzip فشرده تر باشه . در ضمن یه چیز دیگه هم هست :

اسم اون برنامه لاقل بگید چون من نتونستم پیدا کنم

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از phpkar :

در ضمن من روی صحبتم با شاهد بود و نه شما

thekhosrow

Registered User
لایک‌ها
0
اگه اطلاعات مهمي نباشه اينم بد نيست..
(البته امنيتش رو نميدونم!)

http://directransfer.net/start.php

مشخصات سرور 1 و 2 رو ميديد بدونه اينكه روي كامپيوتر شما بريزه اطلاعات رو منتقل ميكنه..

-----
تاپيك رو آوردم بالا چون تو گوگل سرچ كردم تنها تاپيك بود و اطلاعاتش هم خوب بود.

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
یه full backup بگیر پرمیشنش رو بزار رو 666 انتقالش بده به روت هاستت بعد لینکشو بده به هاست جدید برات ریستور کنه

بالا