به نقل از ehsan :
خب اینجوری یه مقدار کار مشکله...
اما به نظر من راحت ترین راه ممکن اینه که اول از روی سرور لینوکس از دیتابیسی که مووبل تایپ از اون استفاده میکنه یه backup بگیری. بعد هم یه کپی از فایلها... بعد فایلها رو به سرور جدید منتقل کنی (البته منظورم از فایلها فایلهای اصلی مووبل تایپ به همراه عکسهایی که در آرشیوت است. یعنی خود آرشیو رو میتونی بعدا با یه بار Rebuild کزدن راحت برگردونی)، ساب دامین ها رو بسازی که خوب با توجه به محل عکسها این دو مرحله رو با هم انجام بده.
بعد روی سرور جدید دیتابیس رو بسازی و اون BackUp که گرفته بودی رو برگردونی.
خلاصه من توصیه میکنم مستقیم از دیتابیس کپی بگیری و نه از خود مووبل تایپ.
راستی بعد از این کارها فایل mt.cfg رو با توجه به تنظیمات سرور جدید باید ادیت کنی.
و همچنین اگه لازم بود، تنظیمات هر وبلاگ و آدرسها رو ادیت کنی.
ام تی روی هاست ویندوز نصب شد. حالا می خوام دقیقا روش پیشنهادی شما رو استفاده کنم.
چند تا نکته بود که خواهش می کنم اینها رو هم توضیح بدید:
1 - بک آپ از دیتابیس روی سرور لینوکس از کجا باید گرفت. سی پنل هاست لینوکس م دقیقا مثل هاست پرشین تولز هستش. من وارد بخش بک آپ شدم. از گزینه سوم ، دیتابیس وبلاگ رو بک آپ بگیرم؟ کافیه ؟
Full Backups
Generate/Download a Full Backup
Home Directory
Download a home directory Backup
Download a MySQL Database Backup
weblog
2- انتقال فایل ها به سرور جدید : یعنی با کپی کردن تمام فایل های ام تی و عکس ها و تنظیم فایل mt.cfg ام تی نصب می شه به خودی خود ؟
3- بک آپ دیتا بیس وبلاگ رو باید از کجای پانل هاست ویندوز (که مثل سرور پروشین تولز هلم هستش) بازیابی کنم ؟
4- ساب دامین ها رو به صورت دستی ایجاد کنم ؟
5 - نویسندگان وبلاگ ها چی ؟ به صورت دستی یا با انتقال دیتا بیس اونها منتقل می شن؟
6 - تمپلیت ها هم بخشی از دیتا بیس و خودش با ریبلد کردن ایجاد می شه ؟
7- آیا می شه قبل از تغییر دامین به هاست جدید درستی انتقال رو چک کرد؟ راهی هست ؟
پیشاپیش ممنونم از لطفی که دارید...
امیر