• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال هاستينگ ام تي ؟!

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شايد سوال مستقيما به ام تي ربطي نداشته باشه ...
ولي من مي خوام هاست ام تي رو تغيير بدم با كمترين دردسر...
بهترين راه چيه ؟!
آيا ساب دامين ها و نصب ام تي در هاست جديد هم بايد انجام بشه يا مي شه يك مرتبه همه چي رو انتقال داد ؟

ممنون مي شم راهنمايي كنيد ... هاست جديد من ويندوزه و اطلاعات زيادي هم در هاست قديمي دارم.. شايد چيزي حدود 50 مگ اطلاعات چند وبلاگي هست كه هستند...

ممنون مي شم راهنمايي كنيد...

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله می شه نصب کرد اگر پی اچ پی رو ساپورت کنه
البته یه تنظیمات کوچیکی داره که متاسفانه بلد نیستم و فقط این راهنمایی احسان رو پیدا کردم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=6372&highlight=ام+تی+ویندوز

ehsan
Administrator
Posts: 4,764 آره میشه نصب کرد. باید MySQL داشته باشه به همراه Perl CGI که البته این بدون استفاده از MySQL هم میشه نصب کرد که توصیه میکنم با دیتابیس نصب کنید.
در این مورد تاحالا بحث های زیادی شده. جستجو کنید.

Neon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سري به اينجا بزن فكر كنم بد نباشه. ;)

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي پاسخ ابهام من در اين راهنما ها نيست...

بك آپ گرفتن از ام تي رو مي دونم ولي اينكه مجبور نشم اين همه وبلاگ هاي به هم چسبيده رو ايجاد كنم يا نويسندگان رو دوباره اد كنم و ... يه راهي نيست كه ساده تر اينكار انجام بدم ؟

mohammad57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمين نيستم كار كنه. شايد بشه پوشه ام تي و استاتيستيك و بقيه را دانلود كني روي كامپيوتر و بعد آپلودش كني روي سرور جديد ولي بعدش بايد تغييراتي كه براي نصب ام تي روي فايل mt.cgi و همچنين مربوط به ام اس كيو را تغيير بدي ... ولي فعلا بهتره دنبال اين باشي كه اصل نصب ام تي روي ويندوز چطوره تا بعد انتقالش فكر نكنم زياد دردسري داشته باشه ...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
این انتقال به کنترل پنل و سیستم میزبان قبلی هم ربط داره. یه کم دقیق تر توضیح بده که من هم بتونم دقیقتر راهنمایی کنم.

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از لطفتون...

چشم تا جايي كه بتونم توضيح مي دم...

هاست الان من لينوكس باسي پنل cPanel X v2.3.0 هستش.
حدود 15 ساب دامين دارم با 10 نويسنده براي وبلاگ ها...
حدود 60 مگ هم اطلاعات وبلاگ ها

سرور جديد كه مي خوام هاست رو ببرم ويندوز..هستش با پانل helm

فعلا قصدم اينه كه با يه دامين ديگه ام تي روي هاست جديد راه بندازم و بعد يكي يكي وبلاگ ها رو اد كنم و از خود ام تي بك آپ بگيرم و فقط عكس هاي آپلود شده در هر وبلاگ رو ببرم اونجا...
خلاصه كلي دردسر...
اگه راهي باشه كه بشه راحت تر اين انتقال انجام بشه ممنون مي شم بگيد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب اینجوری یه مقدار کار مشکله...
اما به نظر من راحت ترین راه ممکن اینه که اول از روی سرور لینوکس از دیتابیسی که مووبل تایپ از اون استفاده میکنه یه backup بگیری. بعد هم یه کپی از فایلها... بعد فایلها رو به سرور جدید منتقل کنی (البته منظورم از فایلها فایلهای اصلی مووبل تایپ به همراه عکسهایی که در آرشیوت است. یعنی خود آرشیو رو میتونی بعدا با یه بار Rebuild کزدن راحت برگردونی)، ساب دامین ها رو بسازی که خوب با توجه به محل عکسها این دو مرحله رو با هم انجام بده.
بعد روی سرور جدید دیتابیس رو بسازی و اون BackUp که گرفته بودی رو برگردونی.

خلاصه من توصیه میکنم مستقیم از دیتابیس کپی بگیری و نه از خود مووبل تایپ.
راستی بعد از این کارها فایل mt.cfg رو با توجه به تنظیمات سرور جدید باید ادیت کنی.
و همچنین اگه لازم بود، تنظیمات هر وبلاگ و آدرسها رو ادیت کنی.

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت راهنمایی...
بک آپ گرفتم ... از خود دیتابیس وبلاگ در هاست...
آیا نویسنده ها هم و تنظیمات اونها همراه با دیتا بیس هست ؟

گرچه هنوز نمی تونم دقیقا اینکار کنم...
فعلا که با نصب ام تی توی ویندوز مشکل دارم...

( گیرواگیری شده این مساله وسط این همه کار... اونم من غیر حرفه ای ... کاش از اول هاست رو درست انتخاب کرده بودم.کسی نیست بتونه در انتقال هاست و نصب ام تی کمکم کنه ؟! هزینه منطقی هم باشه مساله ای نداره.
پی ام بدید اگر کسی از دوستان فرصتش رو داره.)

amirali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
خب اینجوری یه مقدار کار مشکله...
اما به نظر من راحت ترین راه ممکن اینه که اول از روی سرور لینوکس از دیتابیسی که مووبل تایپ از اون استفاده میکنه یه backup بگیری. بعد هم یه کپی از فایلها... بعد فایلها رو به سرور جدید منتقل کنی (البته منظورم از فایلها فایلهای اصلی مووبل تایپ به همراه عکسهایی که در آرشیوت است. یعنی خود آرشیو رو میتونی بعدا با یه بار Rebuild کزدن راحت برگردونی)، ساب دامین ها رو بسازی که خوب با توجه به محل عکسها این دو مرحله رو با هم انجام بده.
بعد روی سرور جدید دیتابیس رو بسازی و اون BackUp که گرفته بودی رو برگردونی.

خلاصه من توصیه میکنم مستقیم از دیتابیس کپی بگیری و نه از خود مووبل تایپ.
راستی بعد از این کارها فایل mt.cfg رو با توجه به تنظیمات سرور جدید باید ادیت کنی.
و همچنین اگه لازم بود، تنظیمات هر وبلاگ و آدرسها رو ادیت کنی.

ام تی روی هاست ویندوز نصب شد. حالا می خوام دقیقا روش پیشنهادی شما رو استفاده کنم.
چند تا نکته بود که خواهش می کنم اینها رو هم توضیح بدید:

1 - بک آپ از دیتابیس روی سرور لینوکس از کجا باید گرفت. سی پنل هاست لینوکس م دقیقا مثل هاست پرشین تولز هستش. من وارد بخش بک آپ شدم. از گزینه سوم ، دیتابیس وبلاگ رو بک آپ بگیرم؟ کافیه ؟
Full Backups
Generate/Download a Full Backup

Home Directory
Download a home directory Backup

Download a MySQL Database Backup
weblog

2- انتقال فایل ها به سرور جدید : یعنی با کپی کردن تمام فایل های ام تی و عکس ها و تنظیم فایل mt.cfg ام تی نصب می شه به خودی خود ؟
3- بک آپ دیتا بیس وبلاگ رو باید از کجای پانل هاست ویندوز (که مثل سرور پروشین تولز هلم هستش) بازیابی کنم ؟
4- ساب دامین ها رو به صورت دستی ایجاد کنم ؟
5 - نویسندگان وبلاگ ها چی ؟ به صورت دستی یا با انتقال دیتا بیس اونها منتقل می شن؟
6 - تمپلیت ها هم بخشی از دیتا بیس و خودش با ریبلد کردن ایجاد می شه ؟
7- آیا می شه قبل از تغییر دامین به هاست جدید درستی انتقال رو چک کرد؟ راهی هست ؟

پیشاپیش ممنونم از لطفی که دارید...
امیر

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از mahiar0 :
سلام
من ام تي رو تو كجاي هاست بريزم
كمك كنيد
طراح سايت مي خواهم

[email protected]
iroonikids
دوست عزيز سعي كنيد از مقالات آموزشي كه در بخش راهنماي مقالات ام تي هستش استفاده كنيد (لينك در امضاي من)

بالا