• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال و بازیابی دیتابیس ویبلتین

sunsilverboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه دوستان، بنده میخوام هاستم رو تغییر بدم و مجبورم فاروم رو هم منتقل کنم به هاست جدید از اونجایی که تا بحال این کار رو انجام ندادم و تجربه ای در این زمینه ندارم از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش میکنم بنده را راهنمایی نمایند.
در حال حاظر وی بی من روی هاست ویندوز نصب هست ، چطور میتونم دیتابیس رو به هاست جدید(لینوکس) منتقل کنم و اونجا ریستور کنم؟ آیا باید مجدد وی بی رو روی هاست جدید نصب کنم یا میشه همین رو که الان نصب هست کپی کرد و دیتابیس رو ریستور کرد؟ و اینکه آیا همه قسمتها بدون تغییر منتقل میشه یا بخشهایی مثل هکهایی که خودم نصب کردم رو باید مجدد نصب کنم؟ چقدر سوال کردم...:wacko:

ممنون میشم اگر هرکدوم از دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند به شکلی واضح راهنمایی کنند.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه دوستان، بنده میخوام هاستم رو تغییر بدم و مجبورم فاروم رو هم منتقل کنم به هاست جدید از اونجایی که تا بحال این کار رو انجام ندادم و تجربه ای در این زمینه ندارم از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند خواهش میکنم بنده را راهنمایی نمایند.
تو هاست ویندوز با چی بک اپ میگیری؟
من تا حالا خودم از ویندوز به لینوکس منتقل نکردم بهتره با ادمین سرور صحبت کنی

روی هاست جدید نصب کنم یا میشه همین رو که الان نصب هست کپی کرد و دیتابیس رو ریستور کرد؟ و اینکه آیا همه قسمتها بدون تغییر منتقل میشه یا بخشهایی مثل هکهایی که خودم نصب کردم رو باید مجدد نصب کنم؟ چقدر سوال کردم.
دیتا بیس ریستور بشه نیازی به نصب مجدد فروم و هک ها نیست همه چیز سر جاش میمونه.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2

مطمئن ترین اه برای شما گرفتن بک آپ از دیتابیسه.
فایلی که به شما داده میشه قاعدتا باید به فرمت .sql باشه که میشه روی هر نوع سروری که از mysql پشتیبانی کنه restoreاش کرد.
البته با توجه به حجمش پروسه ی زمانبریه.

sunsilverboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از شما

یا از پنل خود وی بی یا از پنل خود هاست فرقی نداره اما بک آپی که خود مدیر سرور میده .sql نیست!
یعنی فقط دیتابیس ریستور بشه دیگه نیازی به هیچ کار دیگه ای نداره؟

مطمئن ترین اه برای شما گرفتن بک آپ از دیتابیسه.
فایلی که به شما داده میشه قاعدتا باید به فرمت .sql باشه که میشه روی هر نوع سروری که از mysql پشتیبانی کنه restoreاش کرد.
البته با توجه به حجمش پروسه ی زمانبریه.

یعنی همون بک آپی که از خود وی بی میگیرم رو میشه ریستور کرد و با ریستور کردن اون بک همه چیز درسته؟ ولی من یک بک رو.تست کردم با اینکه حجم زیادی نداشت (حدود 20 مگ) خیلی زمان گرفت و به نتیجه ای هم نرسیدم یعنی چقدر طول میکشه؟؟؟ :eek:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
یا از پنل خود وی بی یا از پنل خود هاست فرقی نداره اما بک آپی که خود مدیر سرور میده .sql نیست!
یعنی فقط دیتابیس ریستور بشه دیگه نیازی به هیچ کار دیگه ای نداره؟
اگر دیتا بیست یک مقدار بزرگ باشه از cp خود ویبی نمیتونی بک اپ بگیری تایم اوت میده.
باید توسط خود کنترل پنل سایت بک اپ بگیری
بله وقتی ریستور بشه دیگه نیازی به اینستال فروم و نصب هک ها نیست

یعنی همون بک آپی که از خود وی بی میگیرم رو میشه ریستور کرد و با ریستور کردن اون بک همه چیز درسته؟ ولی من یک بک رو.تست کردم با اینکه حجم زیادی نداشت (حدود 20 مگ) خیلی زمان گرفت و به نتیجه ای هم نرسیدم یعنی چقدر طول میکشه؟؟؟
بله درسته
به نظر من بهتره با ادمین سرور صحبت کنی تا برات منتقل کنه چون پروسه زمان بری هست و اگر وسط کار (ریستور کردن)تایم اوت بده همی چی از اول

sunsilverboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از دوستان مشکل تقریبا حل شد ، اگه سوالی بود مجدد مزاحم میشم.

بالا