• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال پول از كرديت به پي پال

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من در حساب پي پالم پولي ندارم آيا امكانش هست از كارت اعتباري خودم كه براي ثبت نام پي پال استفاده كردم پول بردارم و بريزم توي حساب پي پال خودم؟
ايا اصلا امكان انتقال پول از كارت اعتباري به پي پال هست؟
لطفا مسيري كه بايد طي كنم تا اين كار به انجام برسه رو بگيد
من زياد به منوهاي كاربري در كنترل پنل پيپال وارد نيستم

ممنون از لطف شما

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تایید گفته فوق، اگر هم اون کارت با کارتی که پی پل رو وریفای کردید تفاوت داره و به اسم دیگری است و نمیتونید اضافه کنید به حسابتون، در صورتی که اکانت Premiere دارید میتونید خودتون با اون کارت واریز کنید به حسابتون.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
اين مطلب رو ميدونم ميخواستم آيا امكان داره انتقال وجود داره كه موجودي پي پال داشته باشم مثلا شما درنظر بگير من ميخوام حساب كرديت رو بفروشم بصورت دلار پي پال
يا آيا امكانش هست مشتري با كرديت خودش پول به پي پال بريزه؟

ممنون از راهنمايي شما

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اين مطلب رو ميدونم ميخواستم آيا امكان داره انتقال وجود داره كه موجودي پي پال داشته باشم مثلا شما درنظر بگير من ميخوام حساب كرديت رو بفروشم بصورت دلار پي پال
يا آيا امكانش هست مشتري با كرديت خودش پول به پي پال بريزه؟

ممنون از راهنمايي شما
اگه پی پال شما Primer یا بالاتر بتشه میتونید تو وب سایت از مشتری با کردیت کارت پول بگیرید
امکاناتی که پیپال در این زمینه به شما میده ایناست
Accept credit cards online with PayPal.

Get paid by phone, fax, and mail with Virtual Terminal.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلامRsbco جان
اقا تفاوت پريمير و ساده چيه؟ توضيحاتش رو از زبان شما كه اينكاره هستي ميخوام بدونم چون اون چيزي كه اونجا نوشته رو متوجه نميشم
راستي اكانت پي پال من ديروز بعد از 2 ماه و جند روز ليميت شد در مورد سوال فق انگار براي فكسي كه دادم مشكل دارند ميخوام اوكي كنمش
نظرت چيه؟

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
سلامRsbco جان
اقا تفاوت پريمير و ساده چيه؟ توضيحاتش رو از زبان شما كه اينكاره هستي ميخوام بدونم چون اون چيزي كه اونجا نوشته رو متوجه نميشم
راستي اكانت پي پال من ديروز بعد از 2 ماه و جند روز ليميت شد در مورد سوال فق انگار براي فكسي كه دادم مشكل دارند ميخوام اوكي كنمش
نظرت چيه؟

1. پرمیر یه سطح بالاتر از پرسنال(ساده اس)
اکانت پرسنال همونطور که از اسمش بر میاد فقط جهت مصارف شخصی مثل خرید کردن و امثالهم استفاده میشه ولی با اکانت پرمیر شما میتونی از امکانات بیشتری از جمله سرویس مرچنت که جهت سیستم پرداخت فروشگاههای اینترنتی بکار میره استفاده کنی.
ضمنا استفاده از پرسنال اکانت رایگانه ولی برای استفاده از پرمیر یه مقدار کمی فی کم میکنه.

2. ممکنه بگی چرا اکانتت لیمیت شده؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
والله نمیدونم چرا فکر میکنم برای تست این کار رو میکنند بصورت رندوم چون کاملا موارد امنیتی رو رعایت کردم از من فقط شماره فکس خواستن راستیتش چون زیاد این اکانت برام مهم نبود زیاد پیگیرش نشدم میخوام یه اکانت دیگه بازکنم(البته قابل ذکر هست که اطلاعات اکانتم درست نبود و اگر هم دلم بخواد نمیتونم برگردونم حسابم رو )
راستی چقدر زمان برای تاییید حساب داریم؟
الان از من یه مقدار اطلاعات خواسته چه مدت زمان برای جواب دادن دارم؟

یه سوال:

برای ویرفرای اکانت از کشور X از طریق کردیت کارت پس از ارایه شماره کردیدت کارت یه مقدار (0.03$) از حساب کم میکنه بعد توی کنترلپنل کریدیت کارت شماره این تراکنش یادداشت میشه که با قراردادن این کد 5 رقمی حساب پی پال در واقع ویرفرای میشه

حالا سوال اینه؟!
برای کشورهایی که حساب بانکی فقط میخواد این فرآیند ویرفرای چطور انجام میشه؟
چطور باید حساب رو ویرفرای کنیم؟ لطفا دوستانی که تجربه دارند دقیقا توضیح بدن
میخوام مراحل رو بدونم بعد دست به انجام بزنم چرا که فقط یه حساب بانکی دردست دارم که اگه این از بین بره باید برم کامپیوتر و بند و بساط خودم رو بفروشم و بشینم سوماغ بمکم
پس دوستانی که دوست ندارند این بلا سرمن بیاد لطف کمک کنند و اطلاع موثق بدن

یک دنیا ممنون از توجه شما عزیزان

بالا