• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال mysql از هاست به ديگري

sasan2u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز من يه سايت دارم كه بدليل مشكلات ترافيك بالا مجبورم سرورم رو عوض كنم و ببرم رو سرور آنسي كام حالا اين سايت داره كار مي كنه و forum اون كلي مطلب داره و 500 عضو داره براي اينكه روي سرور جديد اين سايت دوباره از صفر شروع نشه و به كارش ادامه بده چطوري mysqlاون رو جابجا كنم و در cpanelاون چيكار بايد بكنم با تشكر از دوستان با جواب دادن به سوال من به تمام كاربران سايت كمك مي كنيد
hamsaran.com
تالار گفتگوي همسران آينده

pooyak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر به phpMyAdmin دسترسي داري خيلي راحت مي تواني از طريق Exportش يك فايل SQL بسازي كه بعدا روي سرور مقصد از طريق قسمت SQL و با upload كردن آن فايل تمام اطلاعات خود را منتقل كنيد.

فقط دقت كنيد كه گزينه Structure and data را انتخاب كرده باشيد كه اطلاعات درون جدول ها هم منتقل شود.

saman_sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز من يه سايت دارم كه بدليل مشكلات ترافيك بالا مجبورم سرورم رو عوض كنم و ببرم رو سرور  آنسي كام حالا اين سايت داره كار مي كنه و forum  اون كلي مطلب داره و 500  عضو داره براي اينكه روي سرور جديد اين سايت دوباره از صفر شروع نشه و به كارش ادامه بده  چطوري mysqlاون رو جابجا كنم و در cpanelاون چيكار بايد بكنم با تشكر از دوستان با جواب دادن به سوال من به تمام كاربران سايت كمك مي كنيد
hamsaran.com
تالار گفتگوي همسران آينده
آقا من باسخ شما زا تو سايت Majid online دادم
شما بايد بريد تو قسمت مديريتAdmin و اونحا بلوكي بنام download DB اونو فشار ميدهيد و اون براي شما از ديتا بيستان بك آب ميگيرد بعذ شما اون بك آب را به هر حا خواستيد انتقال ميدهيد

بالا