• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال php-nuke از locahost به سرور

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يا هر چيزي كه اسمشو ميزاريد! ميدونم اين كار شدنيه :) و كلياتش هم ميدونم ولي موندم چكار كنم .بانك اطلاعاتي رو چه جوري بسازم يا بهتر بگم با چه نامي بسازم و اينكه فايلها رو چه جوري آپلود كنم كه صفحه اول سايتم ديده بشه يه جوري كه شلوغ پلوغ نشه؟!! :) و دوم اينكه تنظيمات بعد از آپلود هم بگين برام. :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از كم پشت :
يا هر چيزي كه اسمشو ميزاريد! ميدونم اين كار شدنيه :) و كلياتش هم ميدونم ولي موندم چكار كنم .بانك اطلاعاتي رو چه جوري بسازم يا بهتر بگم با چه نامي بسازم و اينكه فايلها رو چه جوري آپلود كنم كه صفحه اول سايتم ديده بشه يه جوري كه شلوغ پلوغ نشه؟!! :) و دوم اينكه تنظيمات بعد از آپلود هم بگين برام. :)
هر اسمی که خواستی بساز و اپلود فایل ربطی به شلوغ شدن صفحه نداره و به خودت مربوطه که چه بلاکهای رو رو صفحه اول نصب کنی
ولی من توصیه می کنم مستقیم رو هاست نصب کنی بهتره به ویژه اگه بخواهی فرومش رو هم نصب کنی

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره من هم به همين نتيجه رسيدم چون كار خاصي قرار نيست انجام بدم و بعد آپلودش كنم ولي يكي به من گير داده ميگه از رو هارد هميني كه رو هارده نصب كن منم گفتم بلد نيستم براي همين گفتم :)

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
اونوقته كه بايد دست به دامن بر و بچه هاي اينجا بشي يا پول خرج كني

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستي بلكي خوب شد اومدي! به نظرت كدوم نسخه يا ورژن رو نصب كنم رو هاست ايمن تره وفارسي تره :) :(

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
تعريف از خود نباشه( اصلا چرا تعريف؟ من که باهاشون نبودم؟) phpnuke 7.5 فارسي . کار گروه idna .
100% فارسي. و حتي مي تونم بگم از خود phpnuke هم امن تره( آخه هر چي پچ داشت روش نصب کرديم.).

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از kami :
تعريف از خود نباشه( اصلا چرا تعريف؟ من که باهاشون نبودم؟) phpnuke 7.5 فارسي . کار گروه idna .
100% فارسي. و حتي مي تونم بگم از خود phpnuke هم امن تره( آخه هر چي پچ داشت روش نصب کرديم.).

آهان همينه! درسته! گرفتمش! ... كامي اين ورژن رو من دانلود كرده بودم بعد اومدم رو وينذز نصب كنم نشد رفتم طرف مشهد تيم ورژن اونا رو دانلود كردم همون 7.5 فارسي شده بعد خبر اومد كه يه باك تابلو داره همون "admin.php" برا همين بيخيال اين ورژن شدم . حالا با اين اوصاف من چه كار كنم نسخه شما رو بگيرم بيخيال نصب رو ويندز بشم يا نسخه مشهد تيم رو بگيرم با اون باك تلبلش را برا هك بشم من موندم با خودم ميگم بيخيال php-Nuke بشم برم طرف مامبو و ... :blush: :blush:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از كم پشت :
آهان همينه! درسته! گرفتمش! ... كامي اين ورژن رو من دانلود كرده بودم بعد اومدم رو وينذز نصب كنم نشد رفتم طرف مشهد تيم ورژن اونا رو دانلود كردم همون 7.5 فارسي شده بعد خبر اومد كه يه باك تابلو داره همون "admin.php" برا همين بيخيال اين ورژن شدم . حالا با اين اوصاف من چه كار كنم نسخه شما رو بگيرم بيخيال نصب رو ويندز بشم يا نسخه مشهد تيم رو بگيرم با اون باك تلبلش را برا هك بشم من موندم با خودم ميگم بيخيال php-Nuke بشم برم طرف مامبو و ... :blush: :blush:
بی خیال این ناک سولاخ بشو!!هرچیزی امن تر از ناکه:D :D :D :D

بالا