• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتن دهی S4 چینی

ashkan2101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من گوشی S4 چینی گرفتم ریست تنظیمات زدم بعد از اون سیم کارت همراه اول نمیخوند ولی ایرانسل انتن دهیش فول بود IMEI گوشی رو عوض کردم الان سیم کارت همراه اول رو میخونه ولی انتن خیلی ضعیف هست و یا قطع و وصل میشه ...خواهش میکنم کمکم کنید

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
شما با چه برنامه ای Imei عوض کردی؟ روش استاندارد استفاده ار برنامه SN WRITE TOOL هست که به دوفایل مهم نیاز دارید
فایل اول با APDB شروع میشه و فایل دوم BPLG
در صورت تعویض Imei حتما باید از فایل های اصلی خود گوشی استفاده کنید تا مشکلی تو کار مودم پیش نیاد...

ashkan2101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما با چه برنامه ای Imei عوض کردی؟ روش استاندارد استفاده ار برنامه SN WRITE TOOL هست که به دوفایل مهم نیاز دارید
فایل اول با APDB شروع میشه و فایل دوم BPLG
در صورت تعویض Imei حتما باید از فایل های اصلی خود گوشی استفاده کنید تا مشکلی تو کار مودم پیش نیاد...
سلام من با برنامه MTKdroidTools عوض کردم .ولی فایل های اصلی که گفتیدو وارد نکردم میشه اموزش کاملشو بهم بگید؟؟؟

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
سلام من با برنامه MTKdroidTools عوض کردم .ولی فایل های اصلی که گفتیدو وارد نکردم میشه اموزش کاملشو بهم بگید؟؟؟
والا اموزش خاصی نداره.... بحث اینجاس که شما باید حتما اون دوتا فایل رو داشته باشید!
تو پک فایل فلش گوشی هست ...

ashkan2101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا اموزش خاصی نداره.... بحث اینجاس که شما باید حتما اون دوتا فایل رو داشته باشید!
تو پک فایل فلش گوشی هست ...
دوست عزیز در حد مبتدی توضیح بده..اولا اون 2 تا فابل و چطوری از تو پک فایل گوشی پیدا کنم؟؟؟دوما برنامه ای که معرفی کردی لطفا لینک دانلودشم بزار مرسی

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
دوست عزیز در حد مبتدی توضیح بده..اولا اون 2 تا فابل و چطوری از تو پک فایل گوشی پیدا کنم؟؟؟دوما برنامه ای که معرفی کردی لطفا لینک دانلودشم بزار مرسی
داخل حافظه گوشی نیست... باید فایل فلش گوشی رو داشته باشید ( از فروشنده یا تعمیرکار های حرفه ای باید بپرسید ببینید دارن یا نه ).. در واقع این دو فایلی که نام بردم داخل فایل فلش گوشی هست...
خدمت شما : ttp://dc605.4shared.com/download/WUTZbMQe/sn_write_tool_exe_v211280rar-1.rar?tsid=20140124-192230-a9bc0d23&dsid=50231k.36f61b38e0e5d92364377b9741ae004c

بالا