• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام تغییرات در ابتدای روز

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میخوام به طور خودکار در اول هر روز توی بعضی بخش های دیتا بیس تغییراتی ایجاد کنم.
چجوری بدون باز شدن فرم و دخالت فرد میشه اینکارو کرد که خودش اول روز یه دستورو اجرا کنه؟

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کارهائی که میخوای انجام بدهی فقط دستورات SQL هستند میتونی یک Job در SQL Server تعریف کنی و مشخص کنی که این Job هر روز در فلان ساعا انجام بشه . در Job هم که مشخصه کدهای T-SQL را مینویسی در غیر این صورت میتونی thread استفاده کنی تا آن برات این کار را انجام بده .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
1- هاا ای که گفتـــی ینـــــــــــی چه؟:D
من چیزی ندیدم به اسم job اصلا نمیدونم چجوریه
همینجا یه سوال دیگه هم میپرسم که واسش یه تاپیک جدا نزنم
2- میخوام وقتی یه یوزر ثبت نام کرد تاریخ عضویتش رو ثبت کنم
حالا چجوری میتونم تاریخ رو بفهمم؟ که ذخیرش کنم؟
اوووووووووم بازم سوال
3- میخوام مثلا 30 روز بعد از عضویت فرد یه کاری انجام بدم مثلا دسترسی به یک صفحه رو براشس آزاد کنم. چجوری باید اینکارو بکنم؟ محاسبه کنم 30 روز بعد کیه بعد از همون جاب استفاده کنم؟ جاب میشه حالت داینامیک باشه؟ ینی مثلا یه یوزر امروز ثبت نام میکنه یکی 2 روز دیگه یه جوری باشه که خودش دیگه محاسبه کنه
خودم واسه این یه فکر دیگه کردم ببین عقلانیه یا کار بهترم هست
مثلا محدودیت فرد رو توی دیتابیس ذخیره کنم مثلا فلانی 30 روز محدودیت داره بعد هر روز یکی از اون مقدار کم کنم وقتی شد 0 بعد آزاد بشه.
ببخشید که زیاد سوال میکنم:(

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کمک وکنید دیگه :(
یه مقاله خوندم که تو انترپرایز منجر باید اینکارو میکردی ولی هیچجاش تعیین نمیکردی مربوط به کدوم دیتا بیسه
خب بعد از آپلود دیتا بیس چی میشه؟

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده به خدا
ولی من هیچی نفهمیدم ازش:(
چجوریه؟

سلام عزیز
اگر با asp (vb scrrpt ) کار میکنی....
ببین باید یک فورم طراحی کنی در ان فورم و در قسمت فیلد تاریخی که طراحی کردی دستور زیرو بنویسی
<% () now %> ر بنویسی اگر نتونستی با من تماس بگیر چون دستورات ان زیاده 09122705405

بالا