• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام ویرایش قالب وردپرس + تبدیل psd به html و وردپرس

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان
از اونجایی که چند سالی هست با وردپرس کار میکنم و اشنایی کامل به کدهای وردپرس دارم میتونم براتون قالب های وردپرسی رو که در اینترنت موجود هست ویرایش و اختصاصی سازی کنم و یا قالب یه سیستم دیگه رو به وردپرس ترجمه کنم ( بر گردونم ) ( تبدیل کنم ) برخی از کارهای دیگه ای که میتونم انجام بدم تبدیل psd به html و یا وردپرس هست .
در صورتی که قصد داشتید قالبی رو برای خودتون اختصاصی کنید و یا تغییراتی رو در قالب تون انجام بدید بنده در خدمتم.
برای سفارش میتونید پیغام خصوصی بدید.
موفق باشید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام دوستان
از اونجایی که چند سالی هست با وردپرس کار میکنم و اشنایی کامل به کدهای وردپرس دارم میتونم براتون قالب های وردپرسی رو که در اینترنت موجود هست ویرایش و اختصاصی سازی کنم و یا قالب یه سیستم دیگه رو به وردپرس ترجمه کنم ( بر گردونم ) ( تبدیل کنم ) برخی از کارهای دیگه ای که میتونم انجام بدم تبدیل psd به html و یا وردپرس هست .
در صورتی که قصد داشتید قالبی رو برای خودتون اختصاصی کنید و یا تغییراتی رو در قالب تون انجام بدید بنده در خدمتم.
برای سفارش میتونید پیغام خصوصی بدید.
موفق باشید

سلام
نمونه کار لطفاً بزارید تا دوستان بهتر بتونن تصمیم گیری کنن

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
نمونه کار لطفاً بزارید تا دوستان بهتر بتونن تصمیم گیری کنن

نمونه کار دو تا سایت هست که از پایه خودم طراحی کردم زیرنویس من - دانلود زیرنویس فارسی فیلم و سریال و انیمه و زرموبایل - دانلود نرم افزار موبایل و آهنگ جدید هستن توانایی تبدیل psd به html و وردپرس رو هم دارم.

بالا