• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام پروژه های بازی اندروید (سیستم درون پرداخت، تبلیغات، حذف تبلیغات، فروش مستقیم و...)

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
با سلام
اگر ایده ای پول ساز برای بازی اندروید دارید بنده در خدمتم
تقریبا محدودیتی در نوع بازی وجود ندارد هر نوع ایده ای قابلیت اجرا شدن داره
گرافیک هم به 3 صورت (کپی-اختصاصی-نیمه اختصاصی) هستند که خب قیمت رو تغییر میدن.
بازی های قبلی یا درآمدی نداشتن یا درآمد کم بود یا به دلیل نداشتن اسپانسر یا دبه کردن اسپانسر نیمه کاره رها شدند یا منتشر نشدند. (آخر پست را ببینید)
سوالی بود در خدمتم... (قیمت توافقی)

نمونه کارهای بدون گرافیک: (رایگان)
https://cafebazaar.ir/app/ir.micomera.rah_khorooj_1/?l=fa

نمونه کار های با گرافیک: (منتشر شده درآمد کم)
https://cafebazaar.ir/app/com.micomera.jadooyesiah/?l=fa
https://cafebazaar.ir/app/ir.micomera.khalafi_asfalt/?l=fa

نمونه کار های با گرافیک چشمگیر: (منتشر نشده و بعضا کامل نشده)
artesh.jpg

hello.jpg

level_menu.jpg

menu.jpg

ingame.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-1.jpg

jet-pack.jpg

nabard.jpg

select_jets.jpg

Untitled-4.jpg

Untitled-5.jpg

Untitled-3.jpg

تلگرام:
@goo99p

tcp67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و درود
بنده از نظر یک شخصی که تازه بازی شما رو میبینم چندان علاقه ای به دانلود اونها پیدا نکردم، چون گرافیکی که می گید چندان جالب نیست، اگه با موتورهای 2 بعدی کار می کنید که هیچ، اگه با موتورهای سه بعدی کار می کنید بیشنهاد می کنم نمونه های مشابه رو که توی کافه بازار هست رو حتماً مشاهده کنید، فکر کنم به کارتون بیان...
پیشنهاد بنده کار با یونیتی هست، اگه تواناییش رو دارید ذکر کنید..

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
سلام و درود
بنده از نظر یک شخصی که تازه بازی شما رو میبینم چندان علاقه ای به دانلود اونها پیدا نکردم، چون گرافیکی که می گید چندان جالب نیست، اگه با موتورهای 2 بعدی کار می کنید که هیچ، اگه با موتورهای سه بعدی کار می کنید بیشنهاد می کنم نمونه های مشابه رو که توی کافه بازار هست رو حتماً مشاهده کنید، فکر کنم به کارتون بیان...
پیشنهاد بنده کار با یونیتی هست، اگه تواناییش رو دارید ذکر کنید..
سلام اول از همه از نظر شما متشکرم
دوما این بازی ها که همه دوبعدی بودند و خب من گرافیست حرفه ای نیستم و سطحم درهمین حده و معمولا دوست ندارم با کسی (گرافیست) همکاری کنم.
بازی سازی 3 بعدی هم درحال یادگیری هستم و فعلا توان ساخت بازی حرفه ای ندارم!
به هرحال به خاطر توجهی که داشتید متشکرم

tcp67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خواهش می کنم، اما برای داشتن درامد خوب مسلماً گرافیک بالا خیلی تاثیر خواهد گذاشت، بازی هایی هستند که با داشتن گرافیک بالا درامد بسیار زیادی دارند و همچنین بازی هایی با داشتن گرافیک بالا (و حجم زیاد) نتیجه عکس می دن، در نتیجه باید همه چیز رو در کنار هم و با یک اصول پیاده سازی کرد.
پیشنهاد بنده به شما استفاده از موتور Unity هست، آموزش هاش هم توی نت موجوده.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
خواهش می کنم، اما برای داشتن درامد خوب مسلماً گرافیک بالا خیلی تاثیر خواهد گذاشت، بازی هایی هستند که با داشتن گرافیک بالا درامد بسیار زیادی دارند و همچنین بازی هایی با داشتن گرافیک بالا (و حجم زیاد) نتیجه عکس می دن، در نتیجه باید همه چیز رو در کنار هم و با یک اصول پیاده سازی کرد.
پیشنهاد بنده به شما استفاده از موتور Unity هست، آموزش هاش هم توی نت موجوده.
متشکرم دوست عزیز
با موتور های 3 بعدی آشنا هستم
همه چیز سلیقه ای هست و خب من هم سراغ یونیتی نرفتم با یک موتور دیگه coopercube کار میکنم.
از توجه شما متشکرم! فعلا تمرکزم روی 2 بعدی هست... و صرفا پر کردن اوقات فراغت

tcp67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
موتور های دو بعدی هم خودشون دست کمی از موتورهای سه بعدی ندارند، با این تفاوت که شما باید روی یک ایده نو و جذاب کار کنید، توجه به سلیقه کاربر و علایق اون می تونه شما رو توی این راستا موفق تر کنه ...
نمونه بارزش بازی پرنده های خشمگین که یه پروژه موفق پس از کللی شکست توی بازی های قبلیشون هست ...

بالا