• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام پروژه های برنامه نویسی پیشرفته در هر سطح

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
این تاپیک رو موقتا به این شکل ساختم
در صورتی که قصد سفارش برنامه نویسی پیشرفته در هر سطحی را داشتید
WEB - ASP.NET - CSharp - Ajax , سایر تکنولژیهای پیشرفتهء دنیا می توانید با من تماس بگیرید .
نحوهء سفارش به این شکل خواهد بود که اول PM فرستاده شود و همچنین ارسال PM داخل همین تاپیک ذکر شود
درون PM حتما شماره ای از خود را بگذارید تا با شما تماس گرفته شود .

در خدمتون هستم
با تشکر

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این تاپیک رو موقتا به این شکل ساختم
در صورتی که قصد سفارش برنامه نویسی پیشرفته در هر سطحی را داشتید
WEB - ASP.NET - CSharp - Ajax , سایر تکنولژیهای پیشرفتهء دنیا می توانید با من تماس بگیرید .
نحوهء سفارش به این شکل خواهد بود که اول PM فرستاده شود و همچنین ارسال PM داخل همین تاپیک ذکر شود
درون PM حتما شماره ای از خود را بگذارید تا با شما تماس گرفته شود .

در خدمتون هستم
با تشکر

C++ کار نمی کنید ؟

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
چرا دوست من ،
اگه پروژهء خوب و قابل توجهی باشه
++C هم کار می کنیم
منتها تمرکز بیشتر خود را روی ASP.net-CSahrp گذاشتیم .
راجع به پروژهء خود توضیح بیشتر بدهید
و حتی المقدور یک حدودی از قیمت مد نظرتون رو هم بفرمایید .

amir-alvani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست رو دلفی یه برنامه به ما بده کارم گیره هاااااا کمک کنید

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
سلام خدمت همه بازدیدکنندگان بخصوص همگی کسانی که چه تو این تاپیک و چه به شکل خصوصی برای من مطلب نوشته اند ،
من یه ماه هر روز سر می زدم به ندرت پیغام داشتم ، ولی الآن که نبودم ، متقاضیها زیاد شد ،
سعیم رو می کنم که اونهایی که پروژه هاشون بیشتر به کار من نزدیک هست رو تک تک جواب بدم ،

چند تا نکته هم هست که باید بهشون اشاره کنم
به خدا خیلی دلم می خواست پروژه های همه رو انجام بدم ، حتی بدون پول ،
ولی وقت همیشه کم داریم و کار بسیار .
خیلیها هم از ضوابط کاری این کار یا ضوابط ما بی اطلاعن ، به هر صورت ما پروژه های دانشجویی ،
پروژه های کیلویی ، صفحه ای ( مثلا صفحه ای 20 تومن ) ، آماده و از این دست انجام نمیدیم .
اونقدر از برچسب حرفه ای واسهء هر چیزی و کاری استفاده می کنیم که مردم واقعا باورشون می شه که چیزهای حرفه ای رو هم می شه مفت بدست آورد !
کتابی از انتشارات بزرگ دنیا در این چند سال اخیر در این چند سال منتشر نشده مگر اینکه یه نسخه از اون تو کتابخونهء من موجود باشه . یعنی بیش از 200 عنوان کتاب درجهء یک تو این زمینه ، وسعت این علم بقدری زیاده که در عین وابستگی مطالعهء هیچ یک از این کتابها شما رو از مطالهء کتاب دیگه بی نیاز نمی کنه . تازه اگر همه رو هم رو خوب بخونید فوق فوقش تبدیل به یک برنامه نویس متوسط رو به بالا می شید .
اگر رشتهء پزشکی می خوندید تا اون موقع 50 بار دکتر شده بودید .
حالا یکی سر خیابون سفره پیه کرده CMS می فروشه 150 هزار تا تک تومنی !!!
D :wacko: :lol: :lol:
خب ازش بخرید ، چه اشکالی داره !
اگر یکی از اینها تونست 2 تا از این کتابها رو از اول تا آخر بخونه من همهء پروژه ها رو مجانی انجام می دم .
پروژه ها باید دارای هویت باشند ، نیاز به طراحی ساختاری ، سیستمها ، وقت و نفر خبره داره .
شما خود سایت مایکروسافت رو هم بخواهید می تونید عینا یا حتی بهترش رو از ما تحویل بگیرید .
سقف برای قیمنتها گذاشتن غیر ممکن است ولی حداقل رقم قابل قبول برای ما طبق تعرفه امان 1.5 می باشد ،
لذا برای پروژه های قیمت پایینتر دوستانی هستند چه اینجا و چه توی صفحات آگهی روزنامه ها که می تونید به اونها مراجعه کنید .
برای ما سفارش یا عدم سفارش کسی مشکلی ایجاد نمی کنه ، یا چیزی رو از دست نمی دیم
فقط این صفحه رو ساختم که اگر احیانا کسی واقعا قصد یه پروژهء کامل و خوب رو داشت بتونه به ما دسترسی پیدا بکنه .
برای هر پروژه قرارداد منعقد می شه ، پیش پرداخت گرفته می شه ،
پشتیبانی منحصر بفرد ارایه می شه ،
خدماتی از جمله در صدر بودن درون google و غیره وابسته به بودجهء پروژه ارایه می شه ،
ما هرگونه تغییراتی رو روی پروژه های خود قادر خواهیم بود ، شما سایتی خواهید داشت که زندگی کنه .
رزومهء کاری ما مشخصه ، و با گارانتی معتبرترین شرکتهای ایران یا گارانتی خود گروه خدمتتون ارایه می شه .

پلاتفورم اصلی ما WEB هست , تکنولوژی ساخت هم ASP.NET خواهد بود ،
طی 11 سال برنامه نویسی با تمام زبانها کار کرده ایم پس سفارش زبانهای دیگر رو هم قبول می کنیم
ولی مشروط به اینکه به لحاظ کاری صرف داشته باشه .

چون سوء تفاهم زیاد بود نیاز دیدم که یک مقدار مسایل رو باز کنم .
در صورت نیازمند بودن به مشاوره در صورت حضور در سایت مضایقه نخواهم کرد .
متشکرم

:lol:

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
جنانچه نیاز فوری نیز داشتید ، شماره تلفن فراموش نشود .
با تشکر

hatef_zt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من باسه کار مزاحم نشدم
چنتا سوال دارم
دیدم شما حرفه ای هستین گفتم شاید بدونید
دوست داشتید جواب بدین اگرم ندادید بازم ممنون

1.چطوری میشه کاری کرد که چک کنیم اگه flashplayer نصب بود با یه ورژن خاص, flasho نشون بده و اگه نداشت بجاش عکس نشون بده و یه لینک باسه download flash
2.این alert که وقتی میخوایم به yahoomail بریم مینویسه که این صفحه اطلاعات شمارو به دیگران نشون نمیده چطوری ایجاد میشه؟
3.میخوام کاری کنم که وقتی رو یه عکس click میشه روی صفه یه لایه خاکستری بیاد و یه صفحه کوچیک روی اون لایه که روش یه سری button و text باشه البته نمیخوام یه صفحه browser باشه میخوام شکلشو خودم طراحی کنم
با flash باید انجام بدم یا با چیز دیگه ای هم میشه?(اگه منظورمو نفهمیدید به این سایت برید http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/index.aspx و وارد یکی از صفحاتش بشین و یه محصول رو انتخاب کنید ولی رو عکس click نکنید بلکه رو عکس برید یه چیز سبز رنگ میاد رو عکس, رو اون click کنید و نتیجه رو ببیند)
4.چطوری میشه وقی یه flash داره download میشه مقداریو که داره download میکنه با % نشون بده؟(باز مثالش تو همون سایت هست البته باید flashplayer داشته باشین وگرنه عکس نشون میده)

خیلی خیلی ازتون ممنونم

اگر میشه جوابشو برام mail کنید
[email protected]

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
من باسه کار مزاحم نشدم
چنتا سوال دارم
دیدم شما حرفه ای هستین گفتم شاید بدونید
دوست داشتید جواب بدین اگرم ندادید بازم ممنون

1.چطوری میشه کاری کرد که چک کنیم اگه flashplayer نصب بود با یه ورژن خاص, flasho نشون بده و اگه نداشت بجاش عکس نشون بده و یه لینک باسه download flash
2.این alert که وقتی میخوایم به yahoomail بریم مینویسه که این صفحه اطلاعات شمارو به دیگران نشون نمیده چطوری ایجاد میشه؟
3.میخوام کاری کنم که وقتی رو یه عکس click میشه روی صفه یه لایه خاکستری بیاد و یه صفحه کوچیک روی اون لایه که روش یه سری button و text باشه البته نمیخوام یه صفحه browser باشه میخوام شکلشو خودم طراحی کنم
با flash باید انجام بدم یا با چیز دیگه ای هم میشه?(اگه منظورمو نفهمیدید به این سایت برید http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/index.aspx و وارد یکی از صفحاتش بشین و یه محصول رو انتخاب کنید ولی رو عکس click نکنید بلکه رو عکس برید یه چیز سبز رنگ میاد رو عکس, رو اون click کنید و نتیجه رو ببیند)
4.چطوری میشه وقی یه flash داره download میشه مقداریو که داره download میکنه با % نشون بده؟(باز مثالش تو همون سایت هست البته باید flashplayer داشته باشین وگرنه عکس نشون میده)

خیلی خیلی ازتون ممنونم

اگر میشه جوابشو برام mail کنید
[email protected]

سوالتون رو سر فرصت می خونم و اگر بلد باشم جواب می دم ، الآن خیلی گرفتارم ،
فقط لطفا از این تاپیک برای پرسیدن سوال استفاده نکنید ،
اگر سوالی داشتید ، می تونید PM بگذارید

katkay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالتون رو سر فرصت می خونم و اگر بلد باشم جواب می دم ، الآن خیلی گرفتارم ،
فقط لطفا از این تاپیک برای پرسیدن سوال استفاده نکنید ،
اگر سوالی داشتید ، می تونید PM بگذارید

جناب، جواب سوال رفیق ما رو ندادیا. شما که فرمد بودید ۲۰۰ تا کتاب خواندید و هر پروژه‌ای رو میتونید بنویسید. اسم شرکتتون چیه؟ منظورتان از ۱.۵ میلیون یا هزار؟ در ضمن من یک پروژه دارم که راحت ولی‌ می‌خوام بدمش به یه حرفه ای.

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من یک پروژه دارم براتون ارسال کردم فایل ضمیمه در مورد آن ..ممنون

drritalin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
چون پی ام قسمتی برای ضمیمه نداشت اینجا نوشتم:

یکی از دوستانم کدهای این پروژه رو به زبان جاوا می خواد. یعنی اپلیکیشن موجوده اما کدها رو نیاز داره. اگه می شه لطفا زمان و هزینه رو بفرمایید.
متشکرم

فایل های ضمیمه

• Assignment Specifications 2009 S1.pdf
    147.2 KB · نمایش ها: 2

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
چون پی ام قسمتی برای ضمیمه نداشت اینجا نوشتم:

یکی از دوستانم کدهای این پروژه رو به زبان جاوا می خواد. یعنی اپلیکیشن موجوده اما کدها رو نیاز داره. اگه می شه لطفا زمان و هزینه رو بفرمایید.
متشکرم

خواهش می کنم ، مشکلی نیست ، :)
چون ممکنه یکم فاصله بیفته تا تاپیک رو چک کنم گذاشتن پی ام باعث می شه که زودتر بهتون پاسخ بدم ،

بعد از بررسی پاسخ به باکس پیغام خصوصی شما ارسال خواهد شد .

TakSavar

Registered User
لایک‌ها
11
دوستانی که سفارش می دهند بهتره که مطالب قبلی رو کامل بخونن ،
مطالب رو سعی می کنم در اسرع وقت کاملتر ارائه کنم ،

برای تماس سریع شماره تماس فراموش نشه ،
از این که ممکنه دیر به دیر چک کنم یا جواب بدم عذر می خوام ،

فعلا فقط پروژه در DotNet پذیرفته می شه

با تشکر

meisam317

Registered User