• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام پروژه های Matlab و Maple

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
عرض سلام و خسته نباشید.
پروژه های صنعتی و تحقیقاتی Matlab و Maple در کوتاهترین زمان ممکن انجام می شود .....
برای مشاوره با 09337065095 و یا [email protected] تماس حاصل فرمایید.

انجام پروژه های درس محاسبات عددی

فروش ویژه ی الگوریتم های درس محاسبات عددی در پایان ترم:
1- الگوریتم رانگ گوتا مرتبه ی 4
2- الگورتیم رانگ گوتا مرتبه ی 2
3- الگوریتم تکرار نقطه ی ثابت
4- الگوریتم قاعده ی سیمپسون
5- الگوریتم قاعده ی ذوزنفه ای
6- الگوریتم سیمپسون مرکب
و ...
هر الگوریتمی که مد نظرتون هست رو می تونید سفارش بدید و 2 ساعت بد تحویل بگیرید.
قیمت هر الگوریتم 15 تومن همراه با مثال های حل شده و راهنمایی درون فایلی و فایل کامپایل شده ی پروژه و سورس
تماس بگیرید و ایمیل کنید.

Last edited:

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
انجام پروژه های کارشناسی و کارشناسی ارشد صنایع -> پروژه های آماده به زبان متلب

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
بعضی ها واقعا یه جورین!!!
یکی از دوستان زنگ زد و گفت که واسه فردا صبح باید پروژه رو تحویل بده. بنده هم با اجازتون به خاطر احساس انسانیت یه شب نخوابیدم پروژه ی آقا رو تموم کردم. فردا صبح جواب گوشیش رو نمیده! قابل توجه برخی از صاحبان کار و سرمایه : باید بدونید که بقیه ی ملت هم آدم هستند و فقط کسی که سرمایه داره به اتکای سرمایه نباید بقیه رو خرد کنه!!!!!!!!!! ظلم به چی می گن خب؟

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد نحوه ارسال و دریافت پروژه :
مقاله ی اصلی خودتون رو به ایمیل [email protected] ارسال کنید و بعدش توسط این شماره 09337065095 من رو مطلع کنید تا اون رو مطالعه کنم و نهایتا تا یک ساعت بعد هزینه و زمان رو بهتون اطلاع بدم.
مقالات نیازی به ترجمه ندارند . لطفا فایل به صورت ارسال بشه. زمان اجرای پروژه به زمانی که شما در اختیار دارید محدود میشه و نیازی نیست نگران زمان باشید ولی هرچه آزادی عمل بیشتری در مورد زمان داشته باشیم بهتره...

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
عزیزانی که کارهای محاسباتی با داده های واقعی دارند چون محاسبه ی این نوع داده ها خودش زمان زیادی می بره لطف کنند یک رنج از داده های آزمایشی و همچنین جوابش هم برام ارسال کنند.

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
عزیزان لطفا هر نوع پروژه ای که دارید ایمیل کنید تا بررسی کنم ,ممنون

Tesoke

Registered User
لایک‌ها
18
سلام . یه ایمیل بهتون زدم . اس ام اس هم دادم . من تمرین دارم و زود انجام میشه . برای تمرین های بعدیم مزاحم میشم :blush:

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که تمرینات درسی خودشون رو می فرستن باید بدونن که هر پروژه ی درسی ، درست مثل یه پروژه ی نرم افزاری اقعی کار می بره .... هرچند کد ها ساده تر باشند ولی به هر حال زمان می بره ..

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
دوستانی که پروژه های دانشجویی میل می کنند توجه داشته باشین که اگر پروژه یک روز تجاری بشه فایل اصلی برنامه بر روی هاست ما و همچنین یک دیتا سنتر قرار گرفته و تاریخ آخرین edit مربوط به ما میشه ! پس لطفا حتما اگر برنامه ی تجاری نیاز دارید بفرمایید که با پروژه ی دانشجویی اشتباه نشه!:)

sirramin

Registered User
لایک‌ها
6
بعضی ها واقعا یه جورین!!!
یکی از دوستان زنگ زد و گفت که واسه فردا صبح باید پروژه رو تحویل بده. بنده هم با اجازتون به خاطر احساس انسانیت یه شب نخوابیدم پروژه ی آقا رو تموم کردم. فردا صبح جواب گوشیش رو نمیده! قابل توجه برخی از صاحبان کار و سرمایه : باید بدونید که بقیه ی ملت هم آدم هستند و فقط کسی که سرمایه داره به اتکای سرمایه نباید بقیه رو خرد کنه!!!!!!!!!! ظلم به چی می گن خب؟
بیعانه ای چیزی نگرفته بودی؟

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
چرا طرف گفت ندارم . 5 هزار تومن ریخت . اینکه چیزی نبود تازه .... تازه یه نفر بود که 80 هزار تومن داده پروژه رو بهش تحویل دادم بعدش میگه پروژه خرابه !!!! و بقیش رو نمیدم!!! مسخرمون کرده ! اون دیگه واقعا یه جوریه!!

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
تعدادی پروژه ی پردازش تصویر آماده با قیمت 100 هزار تومان موجود است..

sirramin

Registered User
لایک‌ها
6
چرا طرف گفت ندارم . 5 هزار تومن ریخت . اینکه چیزی نبود تازه .... تازه یه نفر بود که 80 هزار تومن داده پروژه رو بهش تحویل دادم بعدش میگه پروژه خرابه !!!! و بقیش رو نمیدم!!! مسخرمون کرده ! اون دیگه واقعا یه جوریه!!
شما نباید تا طرف پول رو کامل نداده پروژه رو کامل تحویل بدی

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
پروژه های درس هوش مصنوعی هم پذیرفته می شود!

Sent from my LG-C660 using Tapatalk 2

djahang

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز بنده تا حالا حدود 45. تا پروژه پردازش تصویر و دو نمونه پروژه ی دانشجویی اندروید گرفتم ..ایشون به جز یک مورد بدون تاخیر تحویل دادن..کارتون کاملا زشت و اشتباه هست!! دیشب که این پست رو دیدم شاخ در آوردم....

m.a3034

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جای تبلیغات دروغ 70ت پیش پرداخت پروژه ای که انجام ندادید بازگشت دهید

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
شما نصف پروژه رو تحویل گرفتی و من قسط دوم رو خواستم ک ندادی!!! بعدشم ک تشریف اینجا این چرند ها رو گفتی . حالام ک خبری ازت نیس.

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
شما نصف پروژه رو تحویل گرفتی و من قسط دوم رو خواستم ک ندادی!!! بعدشم ک تشریف اینجا این چرند ها رو گفتی . حالام ک خبری ازت نیس.

ادبیات و شعور این طرف داره نشون میده که حق با کی هست این وسط
چرندها!!!!
واقعا که

دوستان به این شخص پروژه ندین آدم درست و با ادبی نیست
هم پولتون میره و هم یک فصل کامل از ادب گرانقدر ایشون مستفیض میشین!!!

بالا