• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام کار های نرم افزاری گوشی های مختلف

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام ب بچه های گل پی تی
دوستان گلم خدمتتون عارضم ک من تصمیم گرفتم واسه رفاه حال کاربرای عزیز پی تی اینجا این تاپیکو ایجاد کنم تا بلکه بتونم گره ای از کارتون باز کنم
دوستان فقط چند نکته رو لازمه بگم
1مشکلات و سوالاتونو لطفا همینجا بگید تا اگر سوال کسی دیگه هم بود اونم به پاسخش برسه
2تمامی خدماتی ک انجام میدم رایگان هست و هیچ پولی لازم نیس بدید و هیچ اجباری هم نیس ک باید امتیاز بدید
3از دوستان و استادان خودم میخوام ک اگر میتونن به من کمک کنند تا پاسخ سوالا رو بدیم
ممنونم از همگی
یا حق:)

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
علاوه بر ساختن apple id

کمکم کردن تا گوشیمو جیل کنم

خداوکیلی من تا هفته پیش نمیدونستم چه جوری روش بازی نصب کنم
با کمک این عزیز گوشی که ورژنش 6.1.3 بود رو جیلبریک کردم

از طریق یاهو هم با هم در ارتباط بودیمو کارارو انجام دادیم

واقعا کارش درسته

یه دنیا تشکر

parham2

Registered User
لایک‌ها
0
من یه 4 اس دارم با گیوی الترا اس انتن میده نمیدونم چه مدلی جعبه گیوی هم ندارم میخوام ببینم به 6 اگر ریستور کنم کار میکنه این ایفونه یا نه توسایتشم رفتم مدلاشم دیدم اما تو یه قسمتی دیدم یه مدل داره که فقط تا 5.1.1 و 2.0.12 انتن میده ک ایفون من دقیقا رو این مشخصات هست گفتم حالا شانس بیاریم گیوی این نباشه خلاصه نمیدونم چه کنم

mgofx

Registered User
لایک‌ها
27
دورود بر شما
من یه acro s دارم که یه رم 16 براش گرفتم.میخواستم ببینم چجوری پارتیشن بندی میشه رم؟خودم باید فولدرای موزیکو ویدئو و... رو بسازم!!و اینکه چطوری نرم افزار هارو اون تو برم نصب کنم و دیتا شون از تو رم اجرا شه؟؟
ممنون از شما

uiq1

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
تبلت آرکاس 101 INTERNET TABLET.الان آندروید 2.2روشه.میخوام به بالاتر آپ کنم.ی کاستوم رام ازش پیدا کردم اما زیاد سررشته از اندروید ندارم.ممنون میشم کمکم کنید.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
دورود بر شما
من یه acro s دارم که یه رم 16 براش گرفتم.میخواستم ببینم چجوری پارتیشن بندی میشه رم؟خودم باید فولدرای موزیکو ویدئو و... رو بسازم!!و اینکه چطوری نرم افزار هارو اون تو برم نصب کنم و دیتا شون از تو رم اجرا شه؟؟
ممنون از شما

جوابتون رو دادم

ارسال شده توسط ایپد مینی

سلام
تبلت آرکاس 101 INTERNET TABLET.الان آندروید 2.2روشه.میخوام به بالاتر آپ کنم.ی کاستوم رام ازش پیدا کردم اما زیاد سررشته از اندروید ندارم.ممنون میشم کمکم کنید.

عزیز تبلت شما فکر نمیکنم بیشتر از 2.2 براش اومده باشه رسمی
ولی کاستوم ک پیشنهاد نمیکنم روش بزنید ب دلایلی
پس دست بهش نزنید بهتره
موفق باشید

ارسال شده توسط ایپد مینی

mahdi36930

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برای تبلتp5100 رام فارسی میخوام چون منوی فارسی الان نداره از سایت هات فایل دانلود میکنم تا اخر دانلود نمیشه میتونید راهنماییم کنید از کجا دانلود کنم

amirali_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
گوشی موتورولا RAZR xt910 آیا قابل دانگرید هست یا خیر؟

بالا