• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام کلیه طراحی های شما به صورت نیمه وقت و پاره وقت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام خسته نباشید خدمت همه دوستان مجید آنلاینی من 6 سال پیش اینجا عضو شدم بعد از 6 سال اومدم اینجا دانشجوی آزاد هستم کارشناسیم داره تموم میشه و کارشناسی ارشدم رو باید اونم در دانشگاه آزاد شروع کنم برای تامین برخی از هزینه های دانشگاهیم و زندگیم مجبور هستم کار کنم تخصص من در زمینه های زیر است :

طراحی کلیه کارهای گرافیکی به صورت کاملا حرفه ای از قبیل طراحی سایت به صورت PSD ، طراحی بیلبورد ، تراکت ، بنر ، هدر ، لوگو ، ادیت انواع قالب های وب سایتها وبلاگها ، بهینه سازی گرافیکی ، طراحی کارهای کاتالوگ و فروشگاهی ، طراحی کارهای پایان نامه ، پروژه ای و کلیه کارهایی که به گرافیک مربوط میشود در فتوشاپ به صورت کاملا حرفه ای و تک
طراحی قالب برای سیستم مدیریت و محتوای نیوک 8.2 و 8.3
طراخی قالب به صورت HTML
طراحی قالب به صورت PHP و CSS
طراحی قالب های مختلف به صورت PSD
آشنایی کامل با مدیریت محتوای نیوک ، وردپرس ، جوملا ، و سیستمهای انجمنی Mybb ، PhpBB ، SMF ، VBulletin ، IPB و ...
کار با کلیه سیستم های فروشگاهی و انجمن ساز ها و مدیریت سایتهای مختلف با سیستمهای مختلف مثل نبوک ، وردپرس ، جوملا
طراحی کاور بنر در تمامی سایزها و عناوین مختلف
طراحی سایت به صورت اختصاصی و تبدیل HTML به PSD

از سوابق
طراحی چند ده قالب به صورت PHP
طراحی چند ده سایت برای اشخاص حقوقی ، دولتی ، شرکتی و موسسه ای
همکاری با موسسه های بزرگی همچون گاج ، ماهان ، فناورآن ، نوآوران ، مهرآوران و چندین موسسه دیگر
طراحی بنر برای نمایندگان مجلس و شورای اسلامی و ریاست جمهوری
طراحی سایت دانشگاهها و مدارس و مراکز مختلف دولتی و غیردولتی مناطق مختلف تهران

خودم هم ساکن تهران و کرج هستم و هفته ای 2 روز دانشگاه دارم 5 روز دیگش بیکارم میتونم تمام وقت و پاره وقت خدمت شما کار کنم در تهران و کرج
و در شهرستانهای دیگر بصورت پروژه ای هم میتوانم کار کنم
بیش از 10 ساله کار گرافیکی انجام میدم چندین وبسایت خودم داشتم و بالای 30 سایت طراحی کردم قبلا که واسه گذشته می باشد و جدیدا هم شروع کردم هر کار گرافیکی ای باشه انجام میدم و حاضرم استخدام بشم در شرکت شما یه مغازه شما به صورت پاره وقت و یا تمام وقت کار کنم و برای طراحی هام هم شرکت ثبت شده خصوصی با مهر و شماره ثبت دارم.

دوستانی که نیازمند به مهارتهای من هستند لطفا نحوه کار + مبلغ حقوق ماهیانه + و مکان و کلیه اطلاعات لازم را برای من پیام خصوصی بکنند و یا به ایمیلم به نشانی [email protected] ایمیل بفرستند ممنونم منتظرتون هستم.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا