• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجام یک عمل خاص در ASP.NET هر روز یک بار

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
لایک‌ها
28
با سلام به اساتید محترم

آیا در ASP.NET روشی هست که بشه با اون طوری وب سایت رو تنظیم کرد که هر روز یک بار یک کار خاص رو مثلا در ساعت 8 شب انجام بده.

مثلا تعداد بازدیدهای امروز رو ایمیل کنه.

با تشکر:rolleyes:

najafzadeh

کاربر فعال
لایک‌ها
28

سلام
جالب بود. لی نحوه استفادش رو ننوشته. یعنی این طوری عرض کنم. من نمی دونم که این کدها رو کجا باید بزارم و بنویسم.
این کدها رو اگر تو هر صفحه که دلمون خواست گذاشتیم و فرستادیم رو سرور خودبخود فقط همون صفحه اجرا می شه؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
ببینید
شما باید اول رو اسم پروژه در ویزوال استودیو، رایت کلیک کنید ، add refrence و فایل dll که دانلود کردید رو add کنید

دوم:
یه فایل کلاس اضافه میکنید
داخل فایل کلاس یک تابع از مدل shared میسازید مثل مثالی که خودش زده و کاری که میخواهید انجام بدید داخلش مینویسید

بعدش کافیه تابع بعدی که تو سرس نوشته رو یک بار اجرا کنید. و شروع به کار میکنه

چون این سیستم بر اساس caching انجام میشه، اگر وب سرور شما restart شه یا application شما در iis به هر دلیلی restart شه، این کد از بین میره
برا همین در application start در global.asax هم باید اون 2 خط رو که گفته قرار بدید تا هر بار کل application شروع به کار کرد، کار شما هم بیفته تو دوره زمانی خودش

najafzadeh

کاربر فعال
لایک‌ها
28
ببینید
شما باید اول رو اسم پروژه در ویزوال استودیو، رایت کلیک کنید ، add refrence و فایل dll که دانلود کردید رو add کنید

دوم:
یه فایل کلاس اضافه میکنید
داخل فایل کلاس یک تابع از مدل shared میسازید مثل مثالی که خودش زده و کاری که میخواهید انجام بدید داخلش مینویسید

بعدش کافیه تابع بعدی که تو سرس نوشته رو یک بار اجرا کنید. و شروع به کار میکنه

چون این سیستم بر اساس caching انجام میشه، اگر وب سرور شما restart شه یا application شما در iis به هر دلیلی restart شه، این کد از بین میره
برا همین در application start در global.asax هم باید اون 2 خط رو که گفته قرار بدید تا هر بار کل application شروع به کار کرد، کار شما هم بیفته تو دوره زمانی خودش

متشکر از راهنمائیتون.
ولی یک مشکلی هست.

متدی رو که نوشتن از نوع STATIC هست و نمیشه درست و حسابی ازش کار کشید. مثلا من مییخوام یه متد ایمیل رو توش فراخوانی کنم. ولی چو استاتیکه اجازه نمیده.
حالا نمی دونم اگه از نوع public یا private کنمش مشکلی پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
متشکر از راهنمائیتون.
ولی یک مشکلی هست.

متدی رو که نوشتن از نوع STATIC هست و نمیشه درست و حسابی ازش کار کشید. مثلا من مییخوام یه متد ایمیل رو توش فراخوانی کنم. ولی چو استاتیکه اجازه نمیده.
حالا نمی دونم اگه از نوع public یا private کنمش مشکلی پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر
static یه بحثه
public هم بحث دیگه
شما با هم استفاده کن
public static

فکر کنم تو سی شارپ اگه public ننویسی، خودش پیش فرض پابلیک هست

بالا